Κωνσταντινος έγραψε:Παρουσιαστηκα την προηγουμενη εβδομαδα στην Κορινθο. Εδωσα τα αθληματα για πεζοναυτες και ολα πηγαν καλα. Εφοσον παρω τη μεταθεση για πεζοναυτης, 1) μετα απο ποσο καιρο θα το ξερω και 2) ποσο καιρο θα χρειαστει να μεινω στην Αυλωνα μεχρι να παω Βολο; Προσμετρουνται οι δυο εβδομαδες στην Κορινθο ή θα πρεπει να κατσω 5 εβδομαδες στην Αυλωνα;
Ευχαριστω
Λογικα αν περασες τα αθληματα, τωρα που θα επιστρεψεις απο την αδεια ορκωμοσιας, θα σου ερθει χαρτι να πας στο κεεδ στο πευκο. Εκει θα κανεις τις 3 βδομαδες της βασικης εκπαιδευσης, και μετα αναλογα τι θα αποφασισει το ΓΕΣ, θα πας ειτε πεζοναυτες, ειτε ορεινους, ειτε αμφιβιους ειτε ελδυκ αν εχεις ενδειξη. Επειδη δηλωσες πεζοναυτες δε σημαινει πως 100% θα σε παρουν εκει.
Ειμαι 18,5 και θελω να παω εθελοντις ξερετε να μου πειτε τι χαρτια χρειαζονται για να διλοσο;(και οταν περασα περιοδεβον Διλοσα καταδρομεας θα παροθσιαστο εκει;)
mitsos έγραψε:Ειμαι 18,5 και θελω να παω εθελοντις ξερετε να μου πειτε τι χαρτια χρειαζονται για να διλοσο;(και οταν περασα περιοδεβον Διλοσα καταδρομεας θα παροθσιαστο εκει;)
κανένας δεν πρόκειται να σε καλέσει. Κανονικά είσαι ΕΣΣΟ το 2012 ή 2013. οπότε αν δες να πας εθελοντής πάνε στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και δήλωσε ότι θες να πας εθελοντής (πρότακτος). και να μην σε πάρουν καταδρομέα, μπορείς να πας από οποιοδήποτε στρατόπεδο καταταγείς, έρχεται επιτροπή των ΕΔ και το δηλώνεις εκεί.
Γειά σας , οταν πέρασα περιοδεύων είχα δηλώση ξήρας αλλα θελω να μπω ειδικές δυνάμεις και τώρα που διέκοψα την αναβολή μου στην αίτηση σημείωσαν οτι επιθυμώ ειδικές δυνάμεις επίσεις σημείωσαν το υξος, νουμερο παπουτσιων και αν εχω δυπλωμα (ναι) και οτι θέλω να καταταχθω τον νοεμβρη , θελω να μπω πεζοναύτης αλλα δεν το δηλωσα ποσες πιθανοτητες εχω να μπω και πως, τι δοκιμασιες περναω για να μπω, ευχαριστώ.
Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Εχω δηλωση για καταταγη στο στρατο ξηρας. Θα ηθελα να μαθω αν θα μπορουσα να αλλαξω και να καταταγω σε ομαδα ειδικων δυναμεων και συγκεκριμενα στα Λ. Ο. Κ περμενω απαντησεις σας... Ευχαριστω.
Λακαιδεμόνιος έγραψε:Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Εχω δηλωση για καταταγη στο στρατο ξηρας. Θα ηθελα να μαθω αν θα μπορουσα να αλλαξω και να καταταγω σε ομαδα ειδικων δυναμεων και συγκεκριμενα στα Λ. Ο. Κ περμενω απαντησεις σας... Ευχαριστω.
αν διαβάσεις το θεματάκι θα την πάρεις την απαντησή σου