Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον δεν σταλθηκε το μνμ. Αλλα ειχα δηλωσει και τη πρωτη φορα για πεζοναυτες που περασα περιοδευων και τωρα τελη ιουλιου που διεκοψα την αναβολη μου... Εχω ελπιδες να παω.
Κερκυραιος ειπαμε ναι ρε συ!don't worry! Θα μπεις
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εχεις αρκετες πιθανοτητες αλλα μην εισαι 100% σιγουρος...kerkuraios έγραψε:Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον δεν σταλθηκε το μνμ. Αλλα ειχα δηλωσει και τη πρωτη φορα για πεζοναυτες που περασα περιοδευων και τωρα τελη ιουλιου που διεκοψα την αναβολη μου... Εχω ελπιδες να παω.
ετσι την πατησα και εγω...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Όταν έρθουν αυτοί Από τις Ε. Δ. Στο κέντρο θα Ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε πεζοναύτες, ποιοι καταδρομείς κλπ Ή θα Ρωτήσουν γενικά ποιοι θέλουν για Ε. Δ. Ας μου απαντήσει κάποιος πως γίνεται για να πάω πεζοναύτης. Να περιμένω να ακούσω τη λέξη πεζοναύτης ή αυτό θα πρέπει να τους το πω από μόνος μου, θα συμπληρώσω κάποιο χαρτί;
Μολις περασεις τα αθληματα σε ρωτανε που θελεις να ενταχθεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Σπασε τα νευρα του Διμοιριτη σου, θα σε βαρεθει και θα κανει το παν για να φυγειςtrexoumenos έγραψε: Όταν έρθουν αυτοί Από τις Ε. Δ. Στο κέντρο θα Ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε πεζοναύτες, ποιοι καταδρομείς κλπ Ή θα Ρωτήσουν γενικά ποιοι θέλουν για Ε. Δ. Ας μου απαντήσει κάποιος πως γίνεται για να πάω πεζοναύτης. Να περιμένω να ακούσω τη λέξη πεζοναύτης ή αυτό θα πρέπει να τους το πω από μόνος μου, θα συμπληρώσω κάποιο χαρτί;
Το γνωστο κολπο297ΙΜΑΚ έγραψε:Σπασε τα νευρα του Διμοιριτη σου, θα σε βαρεθει και θα κανει το παν για να φυγειςtrexoumenos έγραψε: Όταν έρθουν αυτοί Από τις Ε. Δ. Στο κέντρο θα Ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε πεζοναύτες, ποιοι καταδρομείς κλπ Ή θα Ρωτήσουν γενικά ποιοι θέλουν για Ε. Δ. Ας μου απαντήσει κάποιος πως γίνεται για να πάω πεζοναύτης. Να περιμένω να ακούσω τη λέξη πεζοναύτης ή αυτό θα πρέπει να τους το πω από μόνος μου, θα συμπληρώσω κάποιο χαρτί;

Παιδιά μια ερώτηση. Μπαίνω μεθαύριο παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει. Μπαίνω Τεθωρακισμένα, θέλω να πάω πεζοναύτης.1) Που και πότε το δηλώνω;2) Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν ακόμα και αν το δηλώσω;3) Υπάρχει περίπτωση αντί για ΠΝ να με πάρουν ΛΟΚ ή ΜΑΚ; Μίλησα σήμερα με ένα φίλο μου που μπήκε, μου λέει 500 άτομα Πεζοναύτες! Χαμός.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Γιάννης έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση. Μπαίνω μεθαύριο παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει. Μπαίνω Τεθωρακισμένα, θέλω να πάω πεζοναύτης.1) Που και πότε το δηλώνω;2) Υπάρχει περίπτωση να μην με πάρουν ακόμα και αν το δηλώσω;3) Υπάρχει περίπτωση αντί για ΠΝ να με πάρουν ΛΟΚ ή ΜΑΚ; Μίλησα σήμερα με ένα φίλο μου που μπήκε, μου λέει 500 άτομα Πεζοναύτες! Χαμός.
Δεν γίνεται να απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα, όταν παρουσιαστείς θα το δηλώσεις και θα σου πούνε εκεί τι θα κάνεις και δεν γίνεται να σε πάρουνε λοκ και μακ από την στιγμή που θα δηλώσεις πεζοναύτες
1 Και αυλώνα να πας θα περάσει κλιμάκιο από ειδικές δυνάμεις από κει και θα ρωτήσει ποιοι θέλουν να πάνε 2 αν το δηλώσεις θα περάσεις από δοκιμασίες (γελοίες στην πραγματικότητα) και θα σε πάρουν 3 θα σε πάρουν γιατί χρειάζονται κόσμο. Όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο γι' αυτούς
Αυτο ξαναπες το γιατι μερικοι κοντευουν να πεθανουν απτο αγχοςikarus260 έγραψε:1 Και αυλώνα να πας θα περάσει κλιμάκιο από ειδικές δυνάμεις από κει και θα ρωτήσει ποιοι θέλουν να πάνε 2 αν το δηλώσεις θα περάσεις από δοκιμασίες (γελοίες στην πραγματικότητα) και θα σε πάρουν 3 θα σε πάρουν γιατί χρειάζονται κόσμο.οσο πιο πολλοί τόσο τΌσο πιο ο καλύτερο γι' αυτούς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τετ Αύγ 18, 2010 3:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EΥχαριστώ για την απάντηση. Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός. Καλή μας θητεία!
Δεν μας κουράζεις. Ότι απορία έχεις και μπορεί να λυθεί εδώ είμαστε. Απλά καλό θα ήταν να κάνεις και μια αναζήτηση. Στα πιο πολλά υπάρχει απάντηση 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολο η δυσκολο να μπεις πεζοναυτης; Και αν δε με ερθει το χαρτι για τωρα το νοεμβρη, μετα απο ποσες εβδομαδες μεσα στο σστρατοπεδο το δηλωνεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
kerkuraios έγραψε:Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολο η δυσκολο να μπεις πεζοναυτης; Και αν δε με ερθει το χαρτι για τωρα το νοεμβρη, μετα απο ποσες εβδομαδες μεσα στο σστρατοπεδο το δηλωνεις;
την πρώτη μέρα το δηλώνεις και σου λένε μετά τι πρέπει να κάνεις, καταντάει κουραστικό να λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες