ΥΕΑ: Μόρια για προκηρύξεις Δημοσίου
Παιδια καποιος μολις μ πε πως αν μπω ΥΕΑ σαν Ι2 δν θα μπορω να κανω χαρτια για τα σωματα ασφαλειας δηλ δν περνω μορια... Ισχυει αυτο;
ειναι σιγουρο; :/ :/
ειναι σιγουρο; :/ :/
Με τη μειωση της θητειας σε 9μηνο νομιζω οι Υ. Ε. Α υπηρετουν 14μηνο πλεον. Εγω θελω κατι αλλο να ρωτησω που δεν το εχω διαβασει πουθενα να το συζητανε.
Ο κυριως λογος για να πας Υ. Ε. Α ειναι καποια μορια που λεγεται οτι παιρνεις για σωματα ασφαλειας (πυροσβεστικη, λιμενικο κτλ) Ισχυει αυτο και κατα ποσο βοηθαει; Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να απαντησει γιατι δεν εχω δει να αναφερεται κανενας και ειναι πολυ σημαντικο!
Ο κυριως λογος για να πας Υ. Ε. Α ειναι καποια μορια που λεγεται οτι παιρνεις για σωματα ασφαλειας (πυροσβεστικη, λιμενικο κτλ) Ισχυει αυτο και κατα ποσο βοηθαει; Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να απαντησει γιατι δεν εχω δει να αναφερεται κανενας και ειναι πολυ σημαντικο!
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Απλά εγώ ρώτησα έναν "μονιμά" στο Πεύκο και μου είπε για 17μηνο γιατί δε νομίζω πως άλλαξε κάτι στο χρόνο θητείας των ΕΙΔ. ΔΥΝ. Αν και δεν είμαι και σίγουρος!foxhound έγραψε:Με τη μειωση της θητειας σε 9μηνο νομιζω οι Υ. Ε. Α υπηρετουν 14μηνο πλεον. Εγω θελω κατι αλλο να ρωτησω που δεν το εχω διαβασει πουθενα να το συζητανε.
Για το πεζικό πάλι πρέπει να ισχύει αυτό που λες για 14μηνο!
Όσο για τα μόρια που λες βοηθάνε σε κέθε είδους προκύρηξη που βγαίνει για σώματα ασφαλείας και αν δεν κάνω λάθος και για τις δημ. Υπ.
Παίρνεις 400 μόρια αν πας Υ. Ε. Α. Και για να σου δώσω ένα παράδειγμα π. Χ.: Για ειδικός φρουρός στην αστυνομία πρέπει να έχεις σύνολο 2000 μόρια, αν έχεις απολυτήριο λυκείου με 14 τότε αυτομάτως έχεις 1400 μόρια + 400 (Υ. Ε. Α.) αμέσως φτάνεις 1800 και αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, μηχανής και κανένα πτυχίο ξένων γλωσσών ή από κανένα Α. Ε. Ι. Ή Τ. Ε. Ι, τότε Όπως καταλαβαίνεις Αυξάνονται κι άλλο τα μόριά σου και πιστεύω πως έχεις πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να σε πάρουν!
Ελπίζω να βοήθησα!

Για σωματα ασφαλειας οπως πυροσβεστική και λιμενικό ξέρεις αν ισχύουν τα ίδια μόρια απο Υ. Ε. Α (400) ;
- D.S.
Σίγουρα ισχύει κάτι τέτοιο!foxhound έγραψε:Για σωματα ασφαλειας οπως πυροσβεστική και λιμενικό ξέρεις αν ισχύουν τα ίδια μόρια απο Υ. Ε. Α (400) ;
Αν και για να είσαι σίγουρος καλύτερα θα ήταν να διαβάσεις την Προκύρηξη για το σώμα για το οποίο ενδιαφέρεσαι γιατί αν δεν κάνω λάθος γράφουν πάντα μέσα στις προκυρήξεις για το θέμα των μορίων!
Οπότε καλύτερα να το δεις εκεί!
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι...

Ευχαριστω ρε φιλε, φυσικά βοήθησες! Να'σαι καλα.
- D.S.
Τίποτα φίλε μου, εγώ όσο μπορούσα και όσο ήξερα σε βοήθησα!foxhound έγραψε:Ευχαριστω ρε φιλε, φυσικά βοήθησες! Να'σαι καλα.
Και εσύ να είσαι καλά!

Γεια σε ολους θα ειθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι αν πας ΥΕΑ στο τελος εχεις και καποια μορια για προκυρηξεις στο δημοσιο... Ισχυει;
Αν καποιος κανει δοκιμος ποσα μορια περνει για τον διαγονισμο τον εποπ με τα σημερινα δεδομενα 14 μηνες.
xristos έγραψε:Γεια σε ολους θα ειθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι αν πας ΥΕΑ στο τελος εχεις και καποια μορια για προκυρηξεις στο δημοσιο... Ισχυει;
Αναλογα την προκυρηξη!
Καλησπερα! με εχουν καλεσει ΥΕΑ στην τριπολη και θελω να κανω καποιες ερωτησεισ...
αμα παω ΥΕΑ μπορω να παω και εδ; μορια περνεις ΥΕΑ; αμα πας και στα 2 παραπανω τα μορια ειναι πιο πολλα; ευχαριστω!
αμα παω ΥΕΑ μπορω να παω και εδ; μορια περνεις ΥΕΑ; αμα πας και στα 2 παραπανω τα μορια ειναι πιο πολλα; ευχαριστω!
Γεια σας,
Όταν κάποιοςέχει υπηρετήσει και σαν ΔΕΑ στο στρατό, όταν απολυθεί έχει κάποιο μπόνους σε σχέση με τους απλούς φαντάρους πχ επιπλέον μόρια ή να μετράει αυτό στη σύνταξη του;
Ευχαριστώ,
Όταν κάποιοςέχει υπηρετήσει και σαν ΔΕΑ στο στρατό, όταν απολυθεί έχει κάποιο μπόνους σε σχέση με τους απλούς φαντάρους πχ επιπλέον μόρια ή να μετράει αυτό στη σύνταξη του;
Ευχαριστώ,
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
σιγουρα παιρνει παραπανω μορια σαν δεα πζ και τα διπλα σαν δεα εδ. Για την συνταξη δεν ξερω να σου πω. Δεν με εχει απασχολησει ακομα και δεν το εχω ψαξειalexinta έγραψε: Γεια σας,
Ευχαριστώ,
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Για την σύνταξη απλά επειδή υπηρετεί παραπάνω, αν όταν βγει στην σύνταξη υπάρχει ακόμη το μέτρο της εξαγοράς θητείας μπορεί να εξαγοράσει περισσότερους μήνες.
Και μια τελευταια ερωτηση, ποσα μορια παιρνεις γαν θες να πας εποπ ή ειδικος φρουρος?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης