Υπνοβασία και στρατιωτική θητεία

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
4me
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 4me »

Και κατι 2ο παρακαλω...

εγω εχω προβλημα με υπνοβασια αλλα αν κατσει 1 φορα στους 2-3 μηνες και οχι σε μεγαλο βαθμο. γενικα η υπνοβασια επηρεαζει την ικανοτητα Ι1;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

4me έγραψε:Και κατι 2ο παρακαλω...

εγω εχω προβλημα με υπνοβασια αλλα αν κατσει 1 φορα στους 2-3 μηνες και οχι σε μεγαλο βαθμο.γενικα η υπνοβασια επηρεαζει την ικανοτητα Ι1;

Σωματική ικανότητα
MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Πρέπει να δηλώσεις ότι έχεις πρόβλημα υπνοβασίας, για τη δική σου ασφάλεια και έπειτα για την ασφάλεια των άλλων. Επηρρεάζει την ικανότητα μόνο στο βαθμό που ιατρικά θεωρείται ψυχοσωματική διαταραχή.

Το ξύρισμα σε καμμία περίπτωση δεν επηρρεάζει τη σωματική ικανότητα. Με το καθημερινό ξύρισμα σε όλους βγαίνουν κάποτε σπυράκια.
Μάγειρας

Δημοσίευση από Μάγειρας »

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να βγώ Ι3 άοπλο εξαιτίας του ότι υπνοβατώ;
mageiras

Δημοσίευση από mageiras »

Φίλε, τελικά τι έγινε με την υπνοβασία; Με ενδιαφέρει γιατί συμπάσχω. Το σημαντικότερο που με ενδιαφέρει είναι να μην κινδυνεύσει κάποιος, γιατί το βράδυ σηκώνομαι και κάνω διάφορα. Σαφώς όμως θέλω να υπηρετήσω για να μην έχω, μελλοντικά, προβλήματα με την εργασία.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

Ε καλά, άμα πας να κάνεις καμιά τρέλα θα σου ρίξει καμία ο θαλαμοφύλακας Εικόνα

Πέρα από την πλάκα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο θάλαμα υπάρχει κάποιος ξύπνιος για έλεγχο.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:Ε καλά, άμα πας να κάνεις καμιά τρέλα θα σου ρίξει καμία ο θαλαμοφύλακας Εικόνα
Είναι επικίνδυνος τέτοιος τρόπος αφύπνισης ενός υπνοβάτη !
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Εξού και το smiley
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Signaller »

yandr έγραψε:Εξού και το smiley
A, οκ δεν το είχα αντιληφθεί Εικόνα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
Επάγγελμα: Programmer

Δημοσίευση από rudxai »

Ε εντάξει δεν πρέπει να ξυπνάς υπνοβάτη πανω στο εργο αλλα ο θαλαμοφύλακας μπορεί να τον πάει πάλι πίσω για νανάκια :P ...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

rudxai έγραψε:Ε εντάξει δεν πρέπει να ξυπνάς υπνοβάτη πανω στο εργο αλλα ο θαλαμοφύλακας μπορεί να τον πάει πάλι πίσω για νανάκια :P ...

το ιδανικο θα εισαι να μην σου τυχει.

if

Δημοσίευση από if »

Παιδιά, έχω πρόβλημα υπνοβασίας. Που και που (πχ μια φορά το μήνα) υπνοβατώ. Αν αλλάζω περιβάλλον, υπνοβατώ πιο συχνά.Τι να κάνω; Να το αναφέρω στην κατάταξη; Μήπως με κοροϊδεύουν; Υπάρχει τρόπος να το αποδείξω;

Shuraiya

Δημοσίευση από Shuraiya »

Θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει τι ακριβως γινεται στην κατασταση μου.

Κατα την διαρκεια του υπνου μου ΜΙΛΑΩ ΔΥΝΑΤΑ, και δε σας λεω για σπανια περιστατικα, αλλα για κατι που μου συμβαινει αρκετα συχνα. Εγω βεβαια δεν εχω καμια γνωση για κατι τετοιο, αλλα απο τις μαρτυριες της μανας μου. Μου εχει πει επισης οτι πολλες φορες σηκωνομαι πανω στο κρεβατι και μιλαω λες και απευθυνομαι σε καποιον, κανοντας και καποιες κινησεις. ΓΙΑ ολα αυτα δεν εχω καποια ιατρικη αποδειξη, γιατι ποτε δε με απασχολουσε.
Αλλα δε θελα να παραμιλαω στον υπνο μου και να ξυπναω ολους τους υπολοιπους στον θαλαμο μου. Γιατι μπορει και να τις φαω, αλλα και να γινω ρεζιλι.

Τι πρεπει να κανω για την κατασταση μου; Να απευθυνθω σε καποιον γιατρο; Οταν παω να βγαλω την ακτινογραφια θωρακος να το αναφερω σε καποιον γιατρο στο 401; Αν ναι πειτε μου σας παρακαλω την διαδικασια.
Κατατασσομαι στις 30/1 στην τριπολη

Οποιος μπορει ας μου απαντησει.

Παντα φιλικα, Δημητρης
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

MrGeo5 έγραψε:Πρέπει να δηλώσεις ότι έχεις πρόβλημα υπνοβασίας, για τη δική σου ασφάλεια και έπειτα για την ασφάλεια των άλλων. Επηρεάζει την ικανότητα μόνο στο βαθμό που ιατρικά θεωρείται ψυχοσωματική διαταραχή.
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Shuraiya έγραψε:Θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει τι ακριβως γινεται στην κατασταση μου.

Κατα την διαρκεια του υπνου μου ΜΙΛΑΩ ΔΥΝΑΤΑ, και δε σας λεω για σπανια περιστατικα, αλλα για κατι που μου συμβαινει αρκετα συχνα. Εγω βεβαια δεν εχω καμια γνωση για κατι τετοιο, αλλα απο τις μαρτυριες της μανας μου. Μου εχει πει επισης οτι πολλες φορες σηκωνομαι πανω στο κρεβατι και μιλαω λες και απευθυνομαι σε καποιον, κανοντας και καποιες κινησεις. ΓΙΑ ολα αυτα δεν εχω καποια ιατρικη αποδειξη, γιατι ποτε δε με απασχολουσε.
Αλλα δε θελα να παραμιλαω στον υπνο μου και να ξυπναω ολους τους υπολοιπους στον θαλαμο μου. Γιατι μπορει και να τις φαω, αλλα και να γινω ρεζιλι.

Τι πρεπει να κανω για την κατασταση μου; Να απευθυνθω σε καποιον γιατρο; Οταν παω να βγαλω την ακτινογραφια θωρακος να το αναφερω σε καποιον γιατρο στο 401; Αν ναι πειτε μου σας παρακαλω την διαδικασια.
Κατατασσομαι στις 30/1 στην τριπολη

Οποιος μπορει ας μου απαντησει.

Παντα φιλικα, Δημητρης
Μην στεναχωριεσαι φιλε δεν υπαρχει προβλημα αυτο ειναι κληρονομικο το παθαινω και εγω καμια φοραΕικόναΤωρα για τον θαλαμο δεν υπαρχει θεμα αυτο ειναι το λιγοτερο εμεις ειχαμε εναν που εψελνε το βραδυ λες και ειμαστε σε λειτουργιαΕικόναΕικόναΚαλα δεν θελω να μιλησω για τις μπαταριες που πεφτανε ειδικα οταν το μεσημερι ειχαμε φασολαδαΕικόναΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες