ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΣΟΦΟΚΛΗΣ

Δημοσίευση από ΣΟΦΟΚΛΗΣ »

Ρε παιδια Ο. Υ. Κ Μπαινεις μονο απο Πολεμικο ναυτικο η μπορεις να μπεις και απο Σ. Μ. Υ σας παρακαλο να απαντηση καποιος σιγουρα.

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Deathdiver »

Γεια σας παιδια οπως εχω ξαναπει το ονειρο μου ειναι να γινω καταδρομεας αλλα θα ηθελα να παρω και την πουλαδα του υποβρυχιου καταστροφεα αργοτερα οταν θα εχω βγαλει τα απαραιτητα σχολεια. Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης. Τι διαφορα εχει το Σχολειο Υποβρυχιων Καταστροφων του ΠΝ και το αντιστοιχο του ΣΞ; Απο οτι ξερω του ΣΞ ειναι 3 μηνες και του ΠΝ 6 μηνες...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:Γεια σας παιδια οπως εχω ξαναπει το ονειρο μου ειναι να γινω καταδρομεας αλλα θα ηθελα να παρω και την πουλαδα του υποβρυχιου καταστροφεα αργοτερα οταν θα εχω βγαλει τα απαραιτητα σχολεια. Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης. Τι διαφορα εχει το Σχολειο Υποβρυχιων Καταστροφων του ΠΝ και το αντιστοιχο του ΣΞ; Απο οτι ξερω του ΣΞ ειναι 3 μηνες και του ΠΝ 6 μηνες...
Του Π. Ν. Δεν ειναι 6, ειναι τουλαχιστον 6. Δηλαδη μπορει να παει και μεχρι 8-9 αν... Του Σ. Ξ. Ειναι γενικα πιο ευκολο...

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:Γεια σας παιδια οπως εχω ξαναπει το ονειρο μου ειναι να γινω καταδρομεας αλλα θα ηθελα να παρω και την πουλαδα του υποβρυχιου καταστροφεα αργοτερα οταν θα εχω βγαλει τα απαραιτητα σχολεια. Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης. Τι διαφορα εχει το Σχολειο Υποβρυχιων Καταστροφων του ΠΝ και το αντιστοιχο του ΣΞ; Απο οτι ξερω του ΣΞ ειναι 3 μηνες και του ΠΝ 6 μηνες...
Του Π. Ν. Δεν ειναι 6, ειναι τουλαχιστον 6. Δηλαδη μπορει να παει και μεχρι 8-9 αν... Του Σ. Ξ. Ειναι γενικα πιο ευκολο...

Nαι σωστα φιλε δικιο εχεις αυτο ειχα διαβασει και εγω οτι ειναι τουλαχιστον 6 μηνες Αλλα λαθος καταλαβα το ξαναδιαβασα τωρα... Γενικα εσυ ποιο προτιμας...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:

Nαι σωστα φιλε δικιο εχεις αυτο ειχα διαβασει και εγω οτι ειναι τουλαχιστον 6 μηνες Αλλα λαθος καταλαβα το ξαναδιαβασα τωρα... Γενικα εσυ ποιο προτιμας...
Διαβασε εδω λιγο τι εχω γραψει... /forum/forum_posts.asp?TID=4&PN=16

Του Σ. Ξ. Εννοειτε... Εκει δεν εχει τοσο περιεργες ιστοριες

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:

Διαβασε εδω λιγο τι εχω γραψει... /forum/forum_posts.asp?TID=4&PN=16

Του Σ. Ξ. Εννοειτε... Εκει δεν εχει τοσο περιεργες ιστοριες

Σε ευχαριστω φιλε μου για την καθοδηγηση που μου εδωσες και πρεπει να σου πω οτι σε αυτα που εγραψες συμφωνω 150 % οποιος θελει να παει κομαντο πρεπει να παει πρωτα απο ολλα για την παρτη του και μετα για ολα τα αλλα... Φαινεσαι ανθρωπος με μεγαλη εμπειρια και αν εχω καποια αλλη απορια θα ξερω που να απευθυνθω...

Πολητης

Δημοσίευση από Πολητης »

ειμαι απο κυπρο και εχω δυπ ερωτησεις 1ον για να περασεις μονυμος υπαξιωματικος ουκ πρεπει να εχεις παρα πολυ ψυλο γενικο βαθμο στο σχολειο δηλαδη 18 και ανω οπως στους αξιωματικους ή ειναι ποιο χαλαρα τα κρητηρια και 2ον μεχρι ποιο αξιωμα μπορει να παρει ο υπαξιωματικος; Για πολεμικο ναυτικο μιλαμε παντα ευχαριστω εκ των προτερων

ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ikarus260 »

Πάει με τα μόρια στις πανελλήνιες. Αν πιάσεις τα μόρια που χρειάζονται για να μπεις στην σχολή που θες, θα πας. Ο υπαξιωματικός φτάνει μέχρι αντιπλοίαρχος
NeoNazi-21-
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NeoNazi-21- »

Γεια σας ! Παω ειδικες. ΛΟΚ (εθελοντης) τον Νοεβρη ! Και αφου κανω εκπαιδευση και δω οτι οκ μπορω. Να γινω μονιμας. Αλλα αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι στα ΛΟΚ θα με στελνουν σε διαφορα μερη μακρια απο το σπιτι μου (μενω πειραια) Θελω να κανω 2 ερωτησεις 1) γινετε να υπηρετισω λοκ και να μπω μονιμος ΟΥΚ;2) σε ποιες περιοχες ειναι τα κεντρα των ΟΥΚ;
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

NeoNazi-21- έγραψε:Γεια σας ! Παω ειδικες. ΛΟΚ (εθελοντης) τον Νοεβρη ! Και αφου κανω εκπαιδευση και δω οτι οκ μπορω. Να γινω μονιμας. Αλλα αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι στα ΛΟΚ θα με στελνουν σε διαφορα μερη μακρια απο το σπιτι μου (μενω πειραια) Θελω να κανω 2 ερωτησεις 1) γινετε να υπηρετισω λοκ και να μπω μονιμος ΟΥΚ;2) σε ποιες περιοχες ειναι τα κεντρα των ΟΥΚ;

Φιλε για να μπεις οπως λες μονιμος ΟΥΚ πρεπει να εισαι στελεχος του ΠΝ... Ετσι νομιζω τουλαχιστον αν εχω αδικο διορθωστε με...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

NeoNazi-21- έγραψε:Γεια σας ! Παω ειδικες. ΛΟΚ (εθελοντης) τον Νοεβρη ! Και αφου κανω εκπαιδευση και δω οτι οκ μπορω. Να γινω μονιμας. Αλλα αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι στα ΛΟΚ θα με στελνουν σε διαφορα μερη μακρια απο το σπιτι μου (μενω πειραια) Θελω να κανω 2 ερωτησεις 1) γινετε να υπηρετισω λοκ και να μπω μονιμος ΟΥΚ;2) σε ποιες περιοχες ειναι τα κεντρα των ΟΥΚ;
Στη ΔΥΚ στο Παλασκα και απο κει σε οποιο καραβι σε στηλουν για ασκηση η οπου σε στηλουν για αποστολη. Εκπαιδευτες στο σχολειο νομιζω οτι μενουν παλιοι και γενικα το ΣΥΚ σαν μοναδα δεν ειναι καλο... Αλλα δεν ειναι δικια μου Γνωμη αυτη.

ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ikarus260 »

Γίνεται να πάει ΟΥΚ αν είναι μόνιμο στέλεχος ειδικών δυνάμεων. Αλλά πρέπει να περάσει σχολεία πρώτα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ikarus260 έγραψε:Γίνεται να πάει ΟΥΚ αν είναι μόνιμο στέλεχος ειδικών δυνάμεων. Αλλά πρέπει να περάσει σχολεία πρώτα
Το εχουν ξαναρωτησει... /forum/forum_posts.asp?TID=4&PN=16

GIWRGOS

Δημοσίευση από GIWRGOS »

Παιδια απο ΣΜΥΝ ή ΣΜΥ ειναι καλυτερα για μονιμος, υπαρχει διαφορα; Οι αποφοιτοι αυτων των σχολων που διαλεγουν τις υποβρυχιες καταστροφες μπαινουν κατευθειαν στο σχολειο της ΜΥΚ ή ειναι υποχρεωμενοι να μεινουν καποια χρονια στο στρατο και μετα; Αν ξερετε πειτε μου και τι μισθο παιρνουν στο περιπου οι μονιμοι... Ετσι ενημερωτικα ρωταω... Και 300 ευρω να ητανε παλι θα πηγαινα... Ασχετα με το αν θα αντεξω ή οχι... (εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες αλλα δεν βρηκα να τα λεει αυτα πουθενα).
stef92
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stef92 »

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα ετσι ωστε να κατατοπιστω καλυτερα.
φετος διανειω την τριτη ταξη ενως ΤΠαγγελματικου λυκειου στον τομεα πληροφορικης,
θελω να γινω μονιμως στρατιωτικος και θελω να παω στα ο. υ. κ. μεσα ΤΠο την ιστοσελιδα σας
βρηκα καποιες χρησιμες πληροφοριες αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω
στο τελος του σχολικου ετους θα δωσω πανελληνιες εξετασεις και θελω να περασω στην ς. μ. υ
αν περασω στην ς. μ. υ ΤΠορω να παω στα ο. υ. κ; και πως γινεται καποιος ΤΠ. ΤΠ αν δεν περασω στην ς. μ. υ;
η μητερα μου ειναι χωρισμενη και ειμαι ο πρωτοτοκος και εχω ακομα μια αδερφη αυτο ΤΠορει να χρησιμοποιηθει
ως πλεονεκτιμα; να ειστε καλα σας ευχαριστω για τον χρονο σασ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες