Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μπραβο στους επιτυχοντες που μπηκαν γιατι το γουσταρουν και οχι για να βολευτουν!
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από bonito »

sta8hsss έγραψε:
Whiteyez έγραψε:Καλά Χριστούγεννα!
χαλια μαυρα... Τουλαχιστον ξερουμε τα αποτελεσματα... Ας περιμενουμε! Καλη υπομονη.

αιντε με το νεο ετος... Μη τυχον και δουλεψουμε λιγο... Εικόνα

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nikoslok »

Εγω ενα εχω να πω εδω φενετε τι κρατος εχουμε η προκυριξη εγινε αυγουστο και παλη καλα να λεμε και εχει φταση νοεμβριος και το μονο που εχει γινει ειναι να βγουν τα μορια και σε αυτο παλη καλα να λεμε ε οποτε οσοι περασουμε αντε τον φλεβαρη να μπουμε στις σχολες... Αχαχαααχαχ πλακα κανω α ρε κρατος τυχαμε και στην περιπτωση τωρα ολα μαζεμενα εκλογες δντ πλαστα Ελενχως στοιχιςων πριν την σχολη και οχι μεσα Ααααααααααα
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Τελικα ποιες ηταν οι βασεις για τις κατηγοριες?
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από sta8hsss »

vidas έγραψε:Παιδια παιζει ολο αυτο να γινεται επειδη απο 1/1/2011 ολοι οι προσλαμβανομενοι στο δημοσιο ασφαλιζονται πλεον στο ικα;
απο το 2013 οι ενστολοι στο ΙΚΑ!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikos έγραψε:Τελικα ποιες ηταν οι βασεις για τις κατηγοριες;
A 2450...B 2764
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από adamantios »

sta8hsss έγραψε:Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι...

Φιλε σταθη και με τις εξετασεις που ηδη πληρωσαμε και καναμε τι θα γινει... ; Θα μας βαλουν να τις ξανακανουμε... ;
BSN26

Δημοσίευση από BSN26 »

Μα ρε παιδια χωρις να σας ειδοποιησουν ξεκινατε διαδικασιεσ, γιατι δεν ενημερωνεστε απτις διευθυνσεις που ανηκεται
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

adamantios έγραψε:
sta8hsss έγραψε: Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι...

Φιλε σταθη και με τις εξετασεις που ηδη πληρωσαμε και καναμε τι θα γινει... ; Θα μας βαλουν να τις ξανακανουμε... ;
ρωτησα και γι αυτο... Δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Εικόνα ...
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

BSN26 έγραψε:Μα ρε παιδια χωρις να σας ειδοποιησουν ξεκινατε διαδικασιεσ, γιατι δεν ενημερωνεστε απτις διευθυνσεις που ανηκεται
διοτι φιλε μου περσι απο την εκσδοση του προγραμματος μεχρι και την εναρξη αυτου ειχαν αφησει μια εργασιμη κενο, χρονικο διαστημα πολυ μικρο για να κανεις τις εξετασεις και ιδιαιτερα αν μενεις εκτος του τοπου που ισχυει η ασφαλεια σου και εχεις και ταξιδι ενδιαμεσα...
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

sta8hsss έγραψε:
adamantios έγραψε:
sta8hsss έγραψε: Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι...

μπραβο ρε σταθη... Να σαι καλα γιατι πολλα παιδια θα παιδευοντουσαν ειτε οικονομικα ειτε διαδικαστικα για να τις ξαναβγαλουν...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

adamantios έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
adamantios έγραψε:

μπραβο ρε σταθη... Να σαι καλα γιατι πολλα παιδια θα παιδευοντουσαν ειτε οικονομικα ειτε διαδικαστικα για να τις ξαναβγαλουν...
ναι ρε συ... Κι εγω τις εβγαλα για να ειμαι ετοιμος και να μην τρεχω τελευταια στιγμη! Ολα οκ... Εχουν χρονικο περιθωριο... Εικόνα
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από bonito »

Κυρ ταξιαρχε κανενας χρονικος περιορισμος; Την αλλη βδομαδα θα παω να τα βγαλω λογικα... (που εισαι χαμενος, εγινες ταξιαρχος και κλειστηκες στο γραφειο σου; ) χαχαχαχα
μανωλης

Δημοσίευση από μανωλης »

Μην μιλατε για λεφτα ρε παιδια. Δωστε τα ολα για τους γιατρους του δημοσιου. Εξαλου πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας εβαλαν ειδικους. Μας εβαλαν ε; Δεν μπηκαμε. Μας εβαλαν.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

bonito έγραψε:Κυρ ταξιαρχε κανενας χρονικος περιορισμος; Την αλλη βδομαδα θα παω να τα βγαλω λογικα... (που εισαι χαμενος, εγινες ταξιαρχος και κλειστηκες στο γραφειο σου;) χαχαχαχα
αχαχχαχ... Γεια σου (συναδελφε) τι κανεις; Εγω ολα καλα... Περιμενω, οπως ολοι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες