Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Μπραβο στους επιτυχοντες που μπηκαν γιατι το γουσταρουν και οχι για να βολευτουν!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
sta8hsss έγραψε:χαλια μαυρα... Τουλαχιστον ξερουμε τα αποτελεσματα... Ας περιμενουμε! Καλη υπομονη.Whiteyez έγραψε:Καλά Χριστούγεννα!
αιντε με το νεο ετος... Μη τυχον και δουλεψουμε λιγο...

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Εγω ενα εχω να πω εδω φενετε τι κρατος εχουμε η προκυριξη εγινε αυγουστο και παλη καλα να λεμε και εχει φταση νοεμβριος και το μονο που εχει γινει ειναι να βγουν τα μορια και σε αυτο παλη καλα να λεμε ε οποτε οσοι περασουμε αντε τον φλεβαρη να μπουμε στις σχολες... Αχαχαααχαχ πλακα κανω α ρε κρατος τυχαμε και στην περιπτωση τωρα ολα μαζεμενα εκλογες δντ πλαστα Ελενχως στοιχιςων πριν την σχολη και οχι μεσα Ααααααααααα
απο το 2013 οι ενστολοι στο ΙΚΑ!vidas έγραψε:Παιδια παιζει ολο αυτο να γινεται επειδη απο 1/1/2011 ολοι οι προσλαμβανομενοι στο δημοσιο ασφαλιζονται πλεον στο ικα;
A 2450...B 2764nikos έγραψε:Τελικα ποιες ηταν οι βασεις για τις κατηγοριες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Φιλε σταθη και με τις εξετασεις που ηδη πληρωσαμε και καναμε τι θα γινει... ; Θα μας βαλουν να τις ξανακανουμε... ;sta8hsss έγραψε:Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι...
Μα ρε παιδια χωρις να σας ειδοποιησουν ξεκινατε διαδικασιεσ, γιατι δεν ενημερωνεστε απτις διευθυνσεις που ανηκεται
ρωτησα και γι αυτο... Δεν υπαρχει κανενα προβλημα...adamantios έγραψε:Φιλε σταθη και με τις εξετασεις που ηδη πληρωσαμε και καναμε τι θα γινει... ; Θα μας βαλουν να τις ξανακανουμε... ;sta8hsss έγραψε: Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι...

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
διοτι φιλε μου περσι απο την εκσδοση του προγραμματος μεχρι και την εναρξη αυτου ειχαν αφησει μια εργασιμη κενο, χρονικο διαστημα πολυ μικρο για να κανεις τις εξετασεις και ιδιαιτερα αν μενεις εκτος του τοπου που ισχυει η ασφαλεια σου και εχεις και ταξιδι ενδιαμεσα...BSN26 έγραψε:Μα ρε παιδια χωρις να σας ειδοποιησουν ξεκινατε διαδικασιεσ, γιατι δεν ενημερωνεστε απτις διευθυνσεις που ανηκεται
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
μπραβο ρε σταθη... Να σαι καλα γιατι πολλα παιδια θα παιδευοντουσαν ειτε οικονομικα ειτε διαδικαστικα για να τις ξαναβγαλουν...sta8hsss έγραψε:ρωτησα και γι αυτο... Δεν υπαρχει κανενα προβλημα...adamantios έγραψε:Φιλε σταθη και με τις εξετασεις που ηδη πληρωσαμε και καναμε τι θα γινει... ; Θα μας βαλουν να τις ξανακανουμε... ;sta8hsss έγραψε: Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι......
ναι ρε συ... Κι εγω τις εβγαλα για να ειμαι ετοιμος και να μην τρεχω τελευταια στιγμη! Ολα οκ... Εχουν χρονικο περιθωριο...adamantios έγραψε:μπραβο ρε σταθη... Να σαι καλα γιατι πολλα παιδια θα παιδευοντουσαν ειτε οικονομικα ειτε διαδικαστικα για να τις ξαναβγαλουν...sta8hsss έγραψε:ρωτησα και γι αυτο... Δεν υπαρχει κανενα προβλημα...adamantios έγραψε:Φιλε σταθη και με τις εξετασεις που ηδη πληρωσαμε και καναμε τι θα γινει... ; Θα μας βαλουν να τις ξανακανουμε... ;sta8hsss έγραψε: Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι......

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Κυρ ταξιαρχε κανενας χρονικος περιορισμος; Την αλλη βδομαδα θα παω να τα βγαλω λογικα... (που εισαι χαμενος, εγινες ταξιαρχος και κλειστηκες στο γραφειο σου; ) χαχαχαχα
Μην μιλατε για λεφτα ρε παιδια. Δωστε τα ολα για τους γιατρους του δημοσιου. Εξαλου πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας εβαλαν ειδικους. Μας εβαλαν ε; Δεν μπηκαμε. Μας εβαλαν.
αχαχχαχ... Γεια σου (συναδελφε) τι κανεις; Εγω ολα καλα... Περιμενω, οπως ολοι!bonito έγραψε:Κυρ ταξιαρχε κανενας χρονικος περιορισμος; Την αλλη βδομαδα θα παω να τα βγαλω λογικα... (που εισαι χαμενος, εγινες ταξιαρχος και κλειστηκες στο γραφειο σου;) χαχαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες