Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από sta8hsss »

ILIAS KRITI έγραψε: χαχαχχα τελειωσα με τις εξετασεις εγω... Η σειρα σας! Απο αυριο προπονησουλα... Εικόνα ολα καλα; Τελικα ισα ισα ειχες κλεισει ημερομηνιεσ.Εικόνα
ναι... Μου εκατσαν ολα καλα! Αντε να τελειωνουμε παιδια να πινουμε καφε στην κομοτηνη!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από TasosOPC »

Καλησπέρα παιδιά. Έχει ακούσει κάποιος πότε αναμένεται να βγεί το πρόγραμμα των δοκιμασιών; Μίλησα με το Α. Τ. Της περιοχής μου και μου είπαν πως ενδεχομένως να πάει μετά τις εκλογές.
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nikoslok »

Παιζει πολυ αυτο ναι! Και εγω το ακουσα
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Για 10 ημέρες η αστυνομία θα μαζέψει όλες τις ενστάσεις. Μετά το πέρας τον 10 ημερών θα τις στείλει στον ΑΣΕΠ και εκεί θα ελεγχτούν όλες οι ενστάσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία γνησιότητας (απολυτηρίων, πτυχίων κτλ). Όταν ελεγχτούν και οι ενστάσεις τελειώσει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία, ο ΑΣΕΠ, θα δώσει στο Γραφείο
Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες.
Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikoslok έγραψε:Για 10 ημέρες η αστυνομία θα μαζέψει όλες τις ενστάσεις. Μετά το πέρας τον 10 ημερών θα τις στείλει στον ΑΣΕΠ και εκεί θα ελεγχτούν όλες οι ενστάσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία γνησιότητας (απολυτηρίων, πτυχίων κτλ). Όταν ελεγχτούν και οι ενστάσεις τελειώσει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία, ο ΑΣΕΠ, θα δώσει στο Γραφείο
Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες.
Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
ρε δε πα να γ... Ελεος!ΕικόναΕικόναΕικόνααντε παλι Υπομονη και περιμενε! Τεςπα!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κατι δεν παει καλα εδω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Κατι δεν παει καλα εδω!
εχουν φαγωθει τα βυσματα! Αλλα δεν ειναι για κακο αυτο... Ελεγχος και ενστασεις θα γινουν! Απλα η μλκια ειναι οτι παλι περιμενουμε... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από TasosOPC »

sta8hsss έγραψε:
εχουν φαγωθει τα βυσματα! Αλλα δεν ειναι για κακο αυτο... Ελεγχος και ενστασεις θα γινουν! Απλα η μλκια ειναι οτι παλι περιμενουμε... Εικόνα

Όπως και να έχει τα πράγματα πλέον έχουν δρομολογηθεί. Ας καθυστερήσει όσο θέλει. Όποιος είναι επιτυχών και τα χαρτιά του είναι οκ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τασο πρεπει ομως καποια στιγμη να τελειωνουμε βαρεθηκα να τρεχω στα γηπεδα 2 μηνες τωρα δεν παει αλλο θα παω μαραθωνιο στο τελος... Αχαχαχαχ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

TasosOPC έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Όπως και να έχει τα πράγματα πλέον έχουν δρομολογηθεί. Ας καθυστερήσει όσο θέλει. Όποιος είναι επιτυχών και τα χαρτιά του είναι οκ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

ετσι ειναι... Τωρα ειναι ολα τυπικα! Ξερουμε τα αποτελεσματα... Και απλα περιμενουμε τα διαδικαστικα!Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αγορίνες γιατί τρελένεστε; Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία των ενστάσεων δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα. ΧαλαρώστεΕικόνα ...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Γρεεκ ειναι πολυ ψυχοφθορω ολο αυτο μια το δντ μια τα μορια τωρα αυτο να δω τι αλλο θα γινει ειμαστε μερικοι καιρο στην ανεργια εγω προσωπικα 2 μηνες δεν παλεβετε η κατασταση και δεν μπορεις να πας σε εναν εργοδοτη και να του πεις ξερεις θα φυγω σε ενα μηνα η δυο Η σε καποιον γνωστο. Εχω χασει ποσες δουλειες απο γνωστους για την προκυριξη επειδη ξερανε οτι Εκανα τα χαρτια μου και μαλλον περναω αλλα τι τους νοιαζει ολους αυτους αυτοι μια χαρα ειναι... Την θεσουλα καπαρομενη την εχουν βρεξει χιονιση!
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Whiteyez »

nikoslok έγραψε:Τασο πρεπει ομως καποια στιγμη να τελειωνουμε βαρεθηκα να τρεχω στα γηπεδα 2 μηνες τωρα δεν παει αλλο θα παω μαραθωνιο στο τελος... Αχαχαχαχ

Ίσα ίσα, καλό στον εαυτό σου κάνεις. Εικόνα

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από bonito »

nikoslok έγραψε:Γρεεκ ειναι πολυ ψυχοφθορω ολο αυτο μια το δντ μια τα μορια τωρα αυτο να δω τι αλλο θα γινει ειμαστε μερικοι καιρο στην ανεργια εγω προσωπικα 2 μηνες δεν παλεβετε η κατασταση και δεν μπορεις να πας σε εναν εργοδοτη και να του πεις ξερεις θα φυγω σε ενα μηνα η δυο Η σε καποιον γνωστο. Εχω χασει ποσες δουλειες απο γνωστους για την προκυριξη επειδη ξερανε οτι Εκανα τα χαρτια μου και μαλλον περναω αλλα τι τους νοιαζει ολους αυτους αυτοι μια χαρα ειναι... Την θεσουλα καπαρομενη την εχουν βρεξει χιονιση!

εχει δικαιο ο νικος... Και γω τα ιδια περναω απο τον μαιο φιλε μου... Και οικονομικα υπερβολικα στενα...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θυσίες είναι παιδιά μην νομίζετε ότι οι υπόλοιποι είναι σε καλύτερη θέση από εσάς
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες