Καλησπέρα παιδιά. Έχει ακούσει κάποιος πότε αναμένεται να βγεί το πρόγραμμα των δοκιμασιών; Μίλησα με το Α. Τ. Της περιοχής μου και μου είπαν πως ενδεχομένως να πάει μετά τις εκλογές.
Για 10 ημέρες η αστυνομία θα μαζέψει όλες τις ενστάσεις. Μετά το πέρας τον 10 ημερών θα τις στείλει στον ΑΣΕΠ και εκεί θα ελεγχτούν όλες οι ενστάσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία γνησιότητας (απολυτηρίων, πτυχίων κτλ). Όταν ελεγχτούν και οι ενστάσεις τελειώσει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία, ο ΑΣΕΠ, θα δώσει στο Γραφείο Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες. Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
nikoslok έγραψε:Για 10 ημέρες η αστυνομία θα μαζέψει όλες τις ενστάσεις. Μετά το πέρας τον 10 ημερών θα τις στείλει στον ΑΣΕΠ και εκεί θα ελεγχτούν όλες οι ενστάσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία γνησιότητας (απολυτηρίων, πτυχίων κτλ). Όταν ελεγχτούν και οι ενστάσεις τελειώσει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία, ο ΑΣΕΠ, θα δώσει στο Γραφείο Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες. Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
ρε δε πα να γ... Ελεος!αντε παλι Υπομονη και περιμενε! Τεςπα!
εχουν φαγωθει τα βυσματα! Αλλα δεν ειναι για κακο αυτο... Ελεγχος και ενστασεις θα γινουν! Απλα η μλκια ειναι οτι παλι περιμενουμε...
Όπως και να έχει τα πράγματα πλέον έχουν δρομολογηθεί. Ας καθυστερήσει όσο θέλει. Όποιος είναι επιτυχών και τα χαρτιά του είναι οκ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
εχουν φαγωθει τα βυσματα! Αλλα δεν ειναι για κακο αυτο... Ελεγχος και ενστασεις θα γινουν! Απλα η μλκια ειναι οτι παλι περιμενουμε...
Όπως και να έχει τα πράγματα πλέον έχουν δρομολογηθεί. Ας καθυστερήσει όσο θέλει. Όποιος είναι επιτυχών και τα χαρτιά του είναι οκ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
ετσι ειναι... Τωρα ειναι ολα τυπικα! Ξερουμε τα αποτελεσματα... Και απλα περιμενουμε τα διαδικαστικα!
Γρεεκ ειναι πολυ ψυχοφθορω ολο αυτο μια το δντ μια τα μορια τωρα αυτο να δω τι αλλο θα γινει ειμαστε μερικοι καιρο στην ανεργια εγω προσωπικα 2 μηνες δεν παλεβετε η κατασταση και δεν μπορεις να πας σε εναν εργοδοτη και να του πεις ξερεις θα φυγω σε ενα μηνα η δυο Η σε καποιον γνωστο. Εχω χασει ποσες δουλειες απο γνωστους για την προκυριξη επειδη ξερανε οτι Εκανα τα χαρτια μου και μαλλον περναω αλλα τι τους νοιαζει ολους αυτους αυτοι μια χαρα ειναι... Την θεσουλα καπαρομενη την εχουν βρεξει χιονιση!
nikoslok έγραψε:Τασο πρεπει ομως καποια στιγμη να τελειωνουμε βαρεθηκα να τρεχω στα γηπεδα 2 μηνες τωρα δεν παει αλλο θα παω μαραθωνιο στο τελος... Αχαχαχαχ
nikoslok έγραψε:Γρεεκ ειναι πολυ ψυχοφθορω ολο αυτο μια το δντ μια τα μορια τωρα αυτο να δω τι αλλο θα γινει ειμαστε μερικοι καιρο στην ανεργια εγω προσωπικα 2 μηνες δεν παλεβετε η κατασταση και δεν μπορεις να πας σε εναν εργοδοτη και να του πεις ξερεις θα φυγω σε ενα μηνα η δυο Η σε καποιον γνωστο. Εχω χασει ποσες δουλειες απο γνωστους για την προκυριξη επειδη ξερανε οτι Εκανα τα χαρτια μου και μαλλον περναω αλλα τι τους νοιαζει ολους αυτους αυτοι μια χαρα ειναι... Την θεσουλα καπαρομενη την εχουν βρεξει χιονιση!
εχει δικαιο ο νικος... Και γω τα ιδια περναω απο τον μαιο φιλε μου... Και οικονομικα υπερβολικα στενα...