Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Και τι με αυτο; Ρωταω τωρα υπαρχει περιπτωση σε καποιον υποψηφιο να μη μετρησαν καταλαθος η επιτροπη ενα διπλωμα επειδη δε το ειδαν, δε το προσεξαν, οτιδηποτε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

χρηστος έγραψε:Και τι με αυτο; Ρωταω τωρα υπαρχει περιπτωση σε καποιον υποψηφιο να μη μετρησαν καταλαθος η επιτροπη ενα διπλωμα επειδη δε το ειδαν, δε το προσεξαν, οτιδηποτε.

δεν παίζει αυτό.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Αυτο δεν γινετε. Και ετσι κι αλλιως μπορεις να τσεκαρεις τα μορια σου απο τον πινακα επιτυχωντων για να εισαι σιγουροσΕικόνα.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Τα μορια μου ναι το ξερω τα βλεπω σωστα ειναι, για τους αλλους δε ξερω, τι γινεται; Ειμαι οριακα επιτυχων, και με αγχωνει αυτο, μην η επιτροπη δε μετρησε κατι, και τωρα το μετρησουν, και παω επιλαχων. Η κανουν τπτ να περασουν κανα δικο τους με τετοιο τροπο, δε ξερω υποθετικα το λεω, τι λετε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

χρηστος έγραψε:Τα μορια μου ναι το ξερω τα βλεπω σωστα ειναι, για τους αλλους δε ξερω, τι γινεται; Ειμαι οριακα επιτυχων, και με αγχωνει αυτο, μην η επιτροπη δε μετρησε κατι, και τωρα το μετρησουν, και παω επιλαχων. Η κανουν τπτ να περασουν κανα δικο τους με τετοιο τροπο, δε ξερω υποθετικα το λεω, τι λετε;

καταρχάς μην μπερδεύεις τις βασικές λέξεις. Είσαι επιλαχών και όχι επιτυχών. Αν είχες διαβάσει την προκήρυξη θα γνώριζες ότι θα ξαναβγούνε πίνακες μετά την παρέμβαση του ασεπ
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Το ξερω αυτο για το πινακα, με τα τωρα δεδομενα μιλαω, επιλαχων γιατι το λες; Καποιος αν πχ 300-400 τωρα τι ειναι αυτος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

χρηστος έγραψε:Το ξερω αυτο για το πινακα, με τα τωρα δεδομενα μιλαω, επιλαχων γιατι το λες; Καποιος αν πχ 300-400 τωρα τι ειναι αυτος;

νόμιζα ότι έγραψες άλλο. Γράψε λάθος Εικόνα
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

μανωλης έγραψε: Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.
Απο παλια σου απανταω τωρα. Θα με βρεις μπροστα σου αν οντως εισαι εσυ καποιο βυσμα απο αυτα που μπηκαν και πραγματικα θα σου κοπουν τα'ρχιδια. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ! Παιδια ειδη εχω κανει καποια καταγγελια και παραλιγο και εναν ξυλοδαρμο! Αλανια θα το τραβηξω πολυ το θεμα μεχρι εκει που δεν παιρνει μεχρι και καναλια ωστε να δικαιοθουμαι γιατι ειναι μια θεση που την γουσταρα με 1000 και την εχασα απο λουλακια σαν αυτον απο πανω που μας περιμενει. Εμενα παντως θα με δει...
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nikos_electro »

DeLvIsOn έγραψε:
μανωλης έγραψε: Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.
Απο παλια σου απανταω τωρα. Θα με βρεις μπροστα σου αν οντως εισαι εσυ καποιο βυσμα απο αυτα που μπηκαν και πραγματικα θα σου κοπουν τα'ρχιδια. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ! Παιδια ειδη εχω κανει καποια καταγγελια και παραλιγο και εναν ξυλοδαρμο! Αλανια θα το τραβηξω πολυ το θεμα μεχρι εκει που δεν παιρνει μεχρι και καναλια ωστε να δικαιοθουμαι γιατι ειναι μια θεση που την γουσταρα με 1000 και την εχασα απο λουλακια σαν αυτον απο πανω που μας περιμενει. Εμενα παντως θα με δει...
Μζί σου DeLvIsOn!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Nikos_electro έγραψε:
DeLvIsOn έγραψε:
Μζί σου DeLvIsOn!
οριστε... Βγαζουν και γλωσσα... Αντι να ειναι με σκυμενο το κεφαλι... Μας περιμενουν και μπροστα τους!Εικόνα
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

μανωλης έγραψε:Ρε παιδια αφηστε τις ενστασεις και τις @@@@ριες. Αφου δεν θα βγει ακρη. Ασε που δεν προλαβενετε, μεχρι την παρασκευη ειναι η προθεσμια. Και το αλλο. Βγαζετε ρε στην φορα ονοματα και προσωπικα στοιχεια; Που ξερεις ρε τι εκανε ο αλλος για να παει το απολυτηριο του απο 8 σε 19; Μπορει να σκιστικε να διαβαζει και να ξαναπηγε σχολειο. Πατε ρε καλα; Αποδεχτητε την αποτυχια οπως θα αποδεχοσασταν την επιτυχια (σεμνα και αντρικεια)
Βρωμάνε τα λόγια σου μεγάλε... Ενστάσεις παιδιά... Σεμνά και Αντρίκια!Εικόνα
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

μανωλης έγραψε:Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.
χαχαχα! Γελάστε με το τύπο ρε... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ferelpis »

Επειδή Πολλά Ακούγονται Και Πολλά Λέγονται Θα Παρακαλούσα Τους Απανταχού Απατεώνες Να Σταματήσουν Να Προκαλούν Και να Προσβάλουν Την Νοημοσύνη Μας. Και Επειδή Αυτό Το Κυνηγητό Πρέπει Κάποια Στιγμή Να Σταματήσει, Παραθέτω Τα Παρακάτω
Π. Δ.86/2002

Άρθρο 31

Βαθμός Απολυτηρίου Ενιαίου Λυκείου

3.Το Απολυτήριο του Ενιαίου Λυκείου εκδίδεται μία (1) φορά και δεν αλλάζει.

Και Επειδή Μάλλον Κάποιοι Παρερμήνευσαν Την Φράση :

Οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου προηγούμενων ετών μπορούν να επιδιώξουν τη βελτίωση της βαθμολογίας τους μετέχοντας ξανά στις εξετάσεις.

να τους Ενημερώσω Ότι Αυτό Αφορά ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ferelpis έγραψε:Επειδή Πολλά Ακούγονται Και Πολλά Λέγονται Θα Παρακαλούσα Τους Απανταχού Απατεώνες Να Σταματήσουν Να Προκαλούν Και να Προσβάλουν Την Νοημοσύνη Μας. Και Επειδή Αυτό Το Κυνηγητό Πρέπει Κάποια Στιγμή Να Σταματήσει, Παραθέτω Τα Παρακάτω
Π. Δ.86/2002

Άρθρο 31

Βαθμός Απολυτηρίου Ενιαίου Λυκείου

3.Το Απολυτήριο του Ενιαίου Λυκείου εκδίδεται μία (1) φορά και δεν αλλάζει.

Και Επειδή Μάλλον Κάποιοι Παρερμήνευσαν Την Φράση :

Οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου προηγούμενων ετών μπορούν να επιδιώξουν τη βελτίωση της βαθμολογίας τους μετέχοντας ξανά στις εξετάσεις.

να τους Ενημερώσω Ότι Αυτό Αφορά ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Τυχεροί όσοι είναι επιλαχόντες... Θα περάσουν ως επιτυχόντες!
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

Εμενα μου αρεσει (μου την σπαει μαλλον), που πολλοι ανωτατοι κανουν πως δεν ξερουν τιποτα για αυτο...
και οχι ρε δεν γινεται αυτο.
και δεν μπορει κανεις να αλλαξει το βαθμο του.
γιατι αν πιασουν αυτον που το εκανε, θα παει μεσα για πλαστογραφια.
δεν ξερω ρε παιδια που κρυβεται η αληθεια και το ψεμα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες