Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Και τι με αυτο; Ρωταω τωρα υπαρχει περιπτωση σε καποιον υποψηφιο να μη μετρησαν καταλαθος η επιτροπη ενα διπλωμα επειδη δε το ειδαν, δε το προσεξαν, οτιδηποτε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
χρηστος έγραψε:Και τι με αυτο; Ρωταω τωρα υπαρχει περιπτωση σε καποιον υποψηφιο να μη μετρησαν καταλαθος η επιτροπη ενα διπλωμα επειδη δε το ειδαν, δε το προσεξαν, οτιδηποτε.
δεν παίζει αυτό.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 32
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Αυτο δεν γινετε. Και ετσι κι αλλιως μπορεις να τσεκαρεις τα μορια σου απο τον πινακα επιτυχωντων για να εισαι σιγουροσ
.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Τα μορια μου ναι το ξερω τα βλεπω σωστα ειναι, για τους αλλους δε ξερω, τι γινεται; Ειμαι οριακα επιτυχων, και με αγχωνει αυτο, μην η επιτροπη δε μετρησε κατι, και τωρα το μετρησουν, και παω επιλαχων. Η κανουν τπτ να περασουν κανα δικο τους με τετοιο τροπο, δε ξερω υποθετικα το λεω, τι λετε?
-
- Στρατηγός
χρηστος έγραψε:Τα μορια μου ναι το ξερω τα βλεπω σωστα ειναι, για τους αλλους δε ξερω, τι γινεται; Ειμαι οριακα επιτυχων, και με αγχωνει αυτο, μην η επιτροπη δε μετρησε κατι, και τωρα το μετρησουν, και παω επιλαχων. Η κανουν τπτ να περασουν κανα δικο τους με τετοιο τροπο, δε ξερω υποθετικα το λεω, τι λετε;
καταρχάς μην μπερδεύεις τις βασικές λέξεις. Είσαι επιλαχών και όχι επιτυχών. Αν είχες διαβάσει την προκήρυξη θα γνώριζες ότι θα ξαναβγούνε πίνακες μετά την παρέμβαση του ασεπ
Το ξερω αυτο για το πινακα, με τα τωρα δεδομενα μιλαω, επιλαχων γιατι το λες; Καποιος αν πχ 300-400 τωρα τι ειναι αυτος?
-
- Στρατηγός
χρηστος έγραψε:Το ξερω αυτο για το πινακα, με τα τωρα δεδομενα μιλαω, επιλαχων γιατι το λες; Καποιος αν πχ 300-400 τωρα τι ειναι αυτος;
νόμιζα ότι έγραψες άλλο. Γράψε λάθος

Απο παλια σου απανταω τωρα. Θα με βρεις μπροστα σου αν οντως εισαι εσυ καποιο βυσμα απο αυτα που μπηκαν και πραγματικα θα σου κοπουν τα'ρχιδια. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ! Παιδια ειδη εχω κανει καποια καταγγελια και παραλιγο και εναν ξυλοδαρμο! Αλανια θα το τραβηξω πολυ το θεμα μεχρι εκει που δεν παιρνει μεχρι και καναλια ωστε να δικαιοθουμαι γιατι ειναι μια θεση που την γουσταρα με 1000 και την εχασα απο λουλακια σαν αυτον απο πανω που μας περιμενει. Εμενα παντως θα με δει...μανωλης έγραψε: Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Μζί σου DeLvIsOn!DeLvIsOn έγραψε:Απο παλια σου απανταω τωρα. Θα με βρεις μπροστα σου αν οντως εισαι εσυ καποιο βυσμα απο αυτα που μπηκαν και πραγματικα θα σου κοπουν τα'ρχιδια. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ! Παιδια ειδη εχω κανει καποια καταγγελια και παραλιγο και εναν ξυλοδαρμο! Αλανια θα το τραβηξω πολυ το θεμα μεχρι εκει που δεν παιρνει μεχρι και καναλια ωστε να δικαιοθουμαι γιατι ειναι μια θεση που την γουσταρα με 1000 και την εχασα απο λουλακια σαν αυτον απο πανω που μας περιμενει. Εμενα παντως θα με δει...μανωλης έγραψε: Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.
οριστε... Βγαζουν και γλωσσα... Αντι να ειναι με σκυμενο το κεφαλι... Μας περιμενουν και μπροστα τους!Nikos_electro έγραψε:Μζί σου DeLvIsOn!DeLvIsOn έγραψε:Απο παλια σου απανταω τωρα. Θα με βρεις μπροστα σου αν οντως εισαι εσυ καποιο βυσμα απο αυτα που μπηκαν και πραγματικα θα σου κοπουν τα'ρχιδια. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ! Παιδια ειδη εχω κανει καποια καταγγελια και παραλιγο και εναν ξυλοδαρμο! Αλανια θα το τραβηξω πολυ το θεμα μεχρι εκει που δεν παιρνει μεχρι και καναλια ωστε να δικαιοθουμαι γιατι ειναι μια θεση που την γουσταρα με 1000 και την εχασα απο λουλακια σαν αυτον απο πανω που μας περιμενει. Εμενα παντως θα με δει...μανωλης έγραψε: Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Βρωμάνε τα λόγια σου μεγάλε... Ενστάσεις παιδιά... Σεμνά και Αντρίκια!μανωλης έγραψε:Ρε παιδια αφηστε τις ενστασεις και τις @@@@ριες. Αφου δεν θα βγει ακρη. Ασε που δεν προλαβενετε, μεχρι την παρασκευη ειναι η προθεσμια. Και το αλλο. Βγαζετε ρε στην φορα ονοματα και προσωπικα στοιχεια; Που ξερεις ρε τι εκανε ο αλλος για να παει το απολυτηριο του απο 8 σε 19; Μπορει να σκιστικε να διαβαζει και να ξαναπηγε σχολειο. Πατε ρε καλα; Αποδεχτητε την αποτυχια οπως θα αποδεχοσασταν την επιτυχια (σεμνα και αντρικεια)

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
χαχαχα! Γελάστε με το τύπο ρε...μανωλης έγραψε:Αν ηξερα το ονοματακι σου θα σου την εκανα την αγωγη. Εσυ με πολυ ευκολια εβγαλες το δικο μου στη φορα. Δεν θα καταφερετε τιποτα να το ξερετε. Σας περιμενω μπροστα μου. Αντιο.

Επειδή Πολλά Ακούγονται Και Πολλά Λέγονται Θα Παρακαλούσα Τους Απανταχού Απατεώνες Να Σταματήσουν Να Προκαλούν Και να Προσβάλουν Την Νοημοσύνη Μας. Και Επειδή Αυτό Το Κυνηγητό Πρέπει Κάποια Στιγμή Να Σταματήσει, Παραθέτω Τα Παρακάτω
Π. Δ.86/2002
Άρθρο 31
Βαθμός Απολυτηρίου Ενιαίου Λυκείου
3.Το Απολυτήριο του Ενιαίου Λυκείου εκδίδεται μία (1) φορά και δεν αλλάζει.
Και Επειδή Μάλλον Κάποιοι Παρερμήνευσαν Την Φράση :
Οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου προηγούμενων ετών μπορούν να επιδιώξουν τη βελτίωση της βαθμολογίας τους μετέχοντας ξανά στις εξετάσεις.
να τους Ενημερώσω Ότι Αυτό Αφορά ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
Π. Δ.86/2002
Άρθρο 31
Οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου προηγούμενων ετών μπορούν να επιδιώξουν τη βελτίωση της βαθμολογίας τους μετέχοντας ξανά στις εξετάσεις.
να τους Ενημερώσω Ότι Αυτό Αφορά ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ferelpis έγραψε:Επειδή Πολλά Ακούγονται Και Πολλά Λέγονται Θα Παρακαλούσα Τους Απανταχού Απατεώνες Να Σταματήσουν Να Προκαλούν Και να Προσβάλουν Την Νοημοσύνη Μας. Και Επειδή Αυτό Το Κυνηγητό Πρέπει Κάποια Στιγμή Να Σταματήσει, Παραθέτω Τα Παρακάτω
Π. Δ.86/2002
Άρθρο 31

Εμενα μου αρεσει (μου την σπαει μαλλον), που πολλοι ανωτατοι κανουν πως δεν ξερουν τιποτα για αυτο...
και οχι ρε δεν γινεται αυτο.
και δεν μπορει κανεις να αλλαξει το βαθμο του.
γιατι αν πιασουν αυτον που το εκανε, θα παει μεσα για πλαστογραφια.
δεν ξερω ρε παιδια που κρυβεται η αληθεια και το ψεμα.
και οχι ρε δεν γινεται αυτο.
και δεν μπορει κανεις να αλλαξει το βαθμο του.
γιατι αν πιασουν αυτον που το εκανε, θα παει μεσα για πλαστογραφια.
δεν ξερω ρε παιδια που κρυβεται η αληθεια και το ψεμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες