Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

LEW έγραψε:Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
μεσημερι κι ολας... Παραξενο... Και δε παιρνουν αυτους που δε περασαν... Και οι λιστες στα τμηματα δεν ειχαν παει το μεσημερι!
antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από antonis85 »

Ποσα μορια εχεις lew?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

LEW έγραψε: Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
LEW δεν ξερω, αλλα αν το πιστευεις οτι σε πηραν, να πας καλυτερα αυριο απο εκει να το διασταυρωσεις... Γνωμη μου.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

antonis85 έγραψε:Ποσα μορια εχεις lew;
2140 πρεπει να εχει ο φιλος!
antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από antonis85 »

Σατο το ειδα. Ξερει οτι κοβεται με 2140 και λεει παπαριες
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

sta8hsss έγραψε:
LEW έγραψε:Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
μεσημερι κι ολας... Παραξενο... Και δε παιρνουν αυτους που δε περασαν... Και οι λιστες στα τμηματα δεν ειχαν παει το μεσημερι!
αυτο ειπα και γω μεσημεριατικα με παιρνουν τηλ... Σου λεω μολις το σηκωσα μου κοπηκαν τα ποδια απο το αγχος... Μου λενε ακριβως κυριε Ταδε δυστυχως δεν πετυχατε εχετε 2140 μορια και η βαση εχει διαμορφωθει στα 2450. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Αφου απο την ξενερα ουτε για επιλαχων δεν ρωτησα αλλα μετα το σκεφτηκα και λεω απο 2140 μεχρι 2450 θα υπαρχουν 2000 ατομα...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
LEW έγραψε: Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
LEW δεν ξερω, αλλα αν το πιστευεις οτι σε πηραν, να πας καλυτερα αυριο απο εκει να το διασταυρωσεις... Γνωμη μου.
δε γινετε ρε δημητρη να τον πηραν... Να παρουν τους επιτυχοντες το καταλαβαινω... Αυτους που δεν θα μπουν... Γιατι?
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

antonis85 έγραψε:Σατο το ειδα. Ξερει οτι κοβεται με 2140 και λεει παπαριες
ε ναι... Δε πηραν κανεναν... Ειδικα αυτους που δεν μπαινουν! ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

LEW έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
αυτο ειπα και γω μεσημεριατικα με παιρνουν τηλ... Σου λεω μολις το σηκωσα μου κοπηκαν τα ποδια απο το αγχος... Μου λενε ακριβως κυριε Ταδε δυστυχως δεν πετυχατε εχετε 2140 μορια και η βαση εχει διαμορφωθει στα 2450. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Αφου απο την ξενερα ουτε για επιλαχων δεν ρωτησα αλλα μετα το σκεφτηκα και λεω απο 2140 μεχρι 2450 θα υπαρχουν 2000 ατομα...
τι να σου πω; Παραλογο ειναι!
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW »

Ρε μαγκες αληθεια τωρα θα στειλω το κινητο μου στον γκρικ αρμυ να με παρει τηλεφωνο να του πω τμημα και τηλεφωνο... Με πηραν μου ειπαν οτι με εκοψαν και απολογουμαι κιολας

LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW »

Ο αλλος λεει μου εκαναν πλακα. Ρε συνελθετε απο το σταθερο του τμηματος με πηραν που το εχω αποθηκευμενο σπιρτα αναμμενα ειστε
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

LEW έγραψε:Ο αλλος λεει μου εκαναν πλακα. Ρε συνελθετε απο το σταθερο του τμηματος με πηραν που το εχω αποθηκευμενο σπιρτα αναμμενα ειστε
οκ... Σε πιστευουμε!
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από tsv »

Basilis Ntoumas Τα αποτελέσματα πρόσληψης των νέων Ειδικών Φρουρών είναι έτοιμα. Γίνεται αγώνας από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να ανακοινωθούν ΑΠΟΨΕ! Αναμένω ενημέρωση από το Αρχηγείο για να μεταβούμε και να ενημερωθεί παράληλλα το ΣΕΦΕΑΑ. Η ενημέρωση θα γίνει ΜΟΝΟ από τις
tsv
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από tsv »

Επίσημες ιστοσελίδες www.astynomia.gr και http://www.sefeaa.gr/ .
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πριν λιγο... Basilis Ntoumas Παω στο Αρχηγείο να τα παραλάβω!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες