μεσημερι κι ολας... Παραξενο... Και δε παιρνουν αυτους που δε περασαν... Και οι λιστες στα τμηματα δεν ειχαν παει το μεσημερι!LEW έγραψε:Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Ποσα μορια εχεις lew?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
LEW δεν ξερω, αλλα αν το πιστευεις οτι σε πηραν, να πας καλυτερα αυριο απο εκει να το διασταυρωσεις... Γνωμη μου.LEW έγραψε: Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
2140 πρεπει να εχει ο φιλος!antonis85 έγραψε:Ποσα μορια εχεις lew;
Σατο το ειδα. Ξερει οτι κοβεται με 2140 και λεει παπαριες
αυτο ειπα και γω μεσημεριατικα με παιρνουν τηλ... Σου λεω μολις το σηκωσα μου κοπηκαν τα ποδια απο το αγχος... Μου λενε ακριβως κυριε Ταδε δυστυχως δεν πετυχατε εχετε 2140 μορια και η βαση εχει διαμορφωθει στα 2450. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Αφου απο την ξενερα ουτε για επιλαχων δεν ρωτησα αλλα μετα το σκεφτηκα και λεω απο 2140 μεχρι 2450 θα υπαρχουν 2000 ατομα...sta8hsss έγραψε:μεσημερι κι ολας... Παραξενο... Και δε παιρνουν αυτους που δε περασαν... Και οι λιστες στα τμηματα δεν ειχαν παει το μεσημερι!LEW έγραψε:Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
δε γινετε ρε δημητρη να τον πηραν... Να παρουν τους επιτυχοντες το καταλαβαινω... Αυτους που δεν θα μπουν... Γιατι?ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:LEW δεν ξερω, αλλα αν το πιστευεις οτι σε πηραν, να πας καλυτερα αυριο απο εκει να το διασταυρωσεις... Γνωμη μου.LEW έγραψε: Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
ε ναι... Δε πηραν κανεναν... Ειδικα αυτους που δεν μπαινουν! ...antonis85 έγραψε:Σατο το ειδα. Ξερει οτι κοβεται με 2140 και λεει παπαριες
τι να σου πω; Παραλογο ειναι!LEW έγραψε:αυτο ειπα και γω μεσημεριατικα με παιρνουν τηλ... Σου λεω μολις το σηκωσα μου κοπηκαν τα ποδια απο το αγχος... Μου λενε ακριβως κυριε Ταδε δυστυχως δεν πετυχατε εχετε 2140 μορια και η βαση εχει διαμορφωθει στα 2450. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Αφου απο την ξενερα ουτε για επιλαχων δεν ρωτησα αλλα μετα το σκεφτηκα και λεω απο 2140 μεχρι 2450 θα υπαρχουν 2000 ατομα...sta8hsss έγραψε:μεσημερι κι ολας... Παραξενο... Και δε παιρνουν αυτους που δε περασαν... Και οι λιστες στα τμηματα δεν ειχαν παει το μεσημερι!LEW έγραψε:Ναι ρε μαγκες μου το ειχαν πει απτην αρχη ειτε περασεις ειτε οχι θα σε παρουμε τηλ. Ρε αδελφε το καθε τμημα θα παρει αυτους που εκαναν αιτησεις στα τμηματα τους δεν θα παρει ενας 15000 ατομα... Δεν ειναι δυσκολο να το κανουν. Ναι ρε παιδια σας λεω σημερα κατα τις 2 με πηραν μου το ειπαν πηγα δουλεια γυρισα και περιμενα να εχουν ανακοινωθει... Ειμαι πολυ πολυ πολυ ξενερωμενος για να καθομαι να λεω παπατζες
Ρε μαγκες αληθεια τωρα θα στειλω το κινητο μου στον γκρικ αρμυ να με παρει τηλεφωνο να του πω τμημα και τηλεφωνο... Με πηραν μου ειπαν οτι με εκοψαν και απολογουμαι κιολας
Ο αλλος λεει μου εκαναν πλακα. Ρε συνελθετε απο το σταθερο του τμηματος με πηραν που το εχω αποθηκευμενο σπιρτα αναμμενα ειστε
οκ... Σε πιστευουμε!LEW έγραψε:Ο αλλος λεει μου εκαναν πλακα. Ρε συνελθετε απο το σταθερο του τμηματος με πηραν που το εχω αποθηκευμενο σπιρτα αναμμενα ειστε
Basilis Ntoumas Τα αποτελέσματα πρόσληψης των νέων Ειδικών Φρουρών είναι έτοιμα. Γίνεται αγώνας από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να ανακοινωθούν ΑΠΟΨΕ! Αναμένω ενημέρωση από το Αρχηγείο για να μεταβούμε και να ενημερωθεί παράληλλα το ΣΕΦΕΑΑ. Η ενημέρωση θα γίνει ΜΟΝΟ από τις
Επίσημες ιστοσελίδες www.astynomia.gr και http://www.sefeaa.gr/ .
Πριν λιγο... Basilis Ntoumas Παω στο Αρχηγείο να τα παραλάβω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες