Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό
γεια σας ξερει κανεις να μου πειαν ξερει τιποτα για την ειδικοτητα επιμελητης χρηματικου
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
μια χαρα αλλα θελει μορια πολλα
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την συγκεκριμένη ειδικότητα;
Μου αλλαξε το link 
Στο www.army.gr πατας πανω στο "επ. Οπ. " δεξια στην οθονη, και μετα "καθηκοντα".

Στο www.army.gr πατας πανω στο "επ. Οπ. " δεξια στην οθονη, και μετα "καθηκοντα".
killnill έγραψε:Μου αλλαξε το link
Ευχαριστώ αλλα αυτα τα γνωρίζω θα ήθελα να μάθω που είναι το κέντρο; τι λέει απο μεταθέσεις κ αν μπείς αν ασχολείσαι με τα οικονομικά η σε βάζουν να κάνεις κατι ασχετο με αυτό! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! !

Κ γω αλεκα αυτην την ειδικοτητα δηλωσα. Κ εχω την ιδια απορια. αν ξερει κανεις για το κεντρο εκπαιδευσης ας μας πει βρε παιδια
Τιποτα ακομα κανενας δεν ξερει για το οικονομικο
Καλημερα ! μηπως ξερετε επιμελητης χρηματικου που παρουσιαζεται;
Και τωρα τα κεφαλια μεσα. Υπαρχει καποιος στο forum που περασε στο οικονομικο; Ξερει κανεις τι παιζει με αυτη την ειδηκοτητα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Μεσολογγι είναι το κέντρο, και τώρα απ'οτι άκουσα απο έναν αξιωματικό, μπορεις να μετατεθεις σε καθε ταξιαρχια η μεραρχια...
Περασα επιμελητης χρηματικου-εποπ μηπως ξερει κανεις που παω μετα απο το μεσολογγι: και που παραμεθωρια ειναι καλυτερα να δηλωσω -η γυναικα μου ειναι νοσηλευτρια ετσι ωστε να υπαρχει θεση και για εκεινη; Σε ολη την Ελλαδα υπαρχουν μοναδες και ποσο πιθανο ειναι να παραμεινω Αθήνα;

Ειναι σε στρατοπεδο της πελλοπονησου. Οταν υπαρχουν μεσα ***** να στο πω ετσι δυσκολευεται μια γυναικα να ναι ποιο ανοιχτη με τους συναδελφους γιατι υπαρχουν και τα σχολεια. Απ οσο ξερω γιατι ειναι ο ανδρας μου στην αεροπορια δυσκολα καποιες ειδικοτητες παιρνουν μεταθεση. Υπαρχουν μεσα ατομα που δεν εχουν παρει μεταθεση εδω και 20 χρονια. Παντος σαν το στρατο δεν ειναι που παιρνουν μεταθεσεις καθε 5 η 7 χρονια η εποπ και καλε 2-3 χρονια η αξιωματικοι...Bελερεφόντης έγραψε:ελλη που ακριβως υπηρετει η εποπ που γνωρισες; Και γιατι να σκεφτεται να μιλησει με συναδελφο; Για να μη παρεξηγηθει; Και ποιος σου ειπε οτι η αεροπορια δεν εχει μεταθεσεις;ελλη έγραψε: Παιδια εχθες μιλουσα με μια γυναικα εποπ στην αεροπορια. Μου περιεγραψε ποσο δυσκολο ειναι να κανεις 10 υπηρεσιες το μηνα να σκεφτεσαι να μηλησεις με συναδελφο κ. Αλ. Αρα και αεροπορια το ιδιο ειναι απλα δεν εχει μεταθεσησ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης