Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Τελικα ποτε θα τελειωσει αυτο το θεμα και θα βγουν τα αποτελεσματα ξερει κανεις?
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

Nikos_electro έγραψε:Παιδιά αυτό που λέει ο Kostas δεν είναι εντελώς άκυρο... Είχε γίνει και Στην περσινή προκύρηξη σε γνωστό μου... Τώρα για την ώρα που τον πήραν, δεν είναι και αργά... Εμένα με πήραν τηλ. Κυριακή Από το Α. Τ. Αμπελοκήπων για να καταθέσω κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό στις 9.00 το πρωι... Τι λέμε τώρα...

9 το πρωι ναι, δουλευουν οι αστυνομικοι,9 το βραδυ αποκλειεται να σε παρουν να σου πουν κατι σχετικα με ισοβαθμια... Κιολας...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Aggelos Salonica έγραψε:o tasos vopis με εκβιαζε με μηνυματα τι να εκανα συγνωμη σου ζηταω. Αλλη φορα θα μιλαω σε προσωπικα μηνυματα.
τι εχασα ρε φιλε; Τι εγινε?
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από George Salonica »

Τιποτα αστο δεν χρειαζετε να τα μαθαινετε ολα. εγω μιλησα με τον τασο προσωπικα και αν θελει ας καταλαβει και ας με νομιζει εχθρο του. του εξηγησα οτι επρεπε να δωσει εξηγησεις γιατι δεν αληθευτηκαν οσα ειπε και αυτος μου λεει θα μου κανει μηνυση ε ας μου κανει...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nic007 έγραψε:
Nikos_electro έγραψε: Παιδιά αυτό που λέει ο Kostas δεν είναι εντελώς άκυρο... Είχε γίνει και Στην περσινή προκύρηξη σε γνωστό μου... Τώρα για την ώρα που τον πήραν, δεν είναι και αργά... Εμένα με πήραν τηλ. Κυριακή Από το Α. Τ. Αμπελοκήπων για να καταθέσω κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό στις 9.00 το πρωι... Τι λέμε τώρα...

9 το πρωι ναι, δουλευουν οι αστυνομικοι,9 το βραδυ αποκλειεται να σε παρουν να σου πουν κατι σχετικα με ισοβαθμια... Κιολας...
και δεν υπαρχει περιπτωση την παρασκευη που λεει οτι τον καλεσαν να ασχολουντε ακομα με τις ισοβαθμιες... ΑΚΥΡΟ!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Aggelos Salonica έγραψε:Τιποτα αστο δεν χρειαζετε να τα μαθαινετε ολα. Εγω μιλησα με τον τασο προσωπικα και αν θελει ας καταλαβει και ας με νομιζει εχθρο του. Του εξηγησα οτι επρεπε να δωσει εξηγησεις γιατι δεν αληθευτηκαν οσα ειπε και αυτος μου λεει θα μου κανει μηνυση ε ας μου κανει...
οκ εσεις ξερετε!
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κατσε ρε σταθη εγω καταλαβαινω ηθελε να βοηθησει... Αλλα δεν επρεπε να βγει να πει κατι; Ειμαι Λαθος Πεσμου; Και μου λεει θα μου κανει μηνυση επειδη αναφερω το ονομα του; Δεν ειμαστε φορουμ εδω; Ολοι δεν εχουμε ονοματα; Ας εβαζε ψευδωνυμο. Δεν τον εβρισα καπου.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Aggelos Salonica έγραψε:Κατσε ρε σταθη εγω καταλαβαινω ηθελε να βοηθησει... Αλλα δεν επρεπε να βγει να πει κατι; Ειμαι Λαθος Πεσμου; Και μου λεει θα μου κανει μηνυση επειδη αναφερω το ονομα του; Δεν ειμαστε φορουμ εδω; Ολοι δεν εχουμε ονοματα; Ας εβαζε ψευδωνυμο. Δεν τον εβρισα καπου.
αυτα ειναι μλκιες! Και ολοι εχουμε το αγχος μας... Και μας φταινε ολα! Ληξτε το εδω για να τα θυμομαστε και να γελαμε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αύριο θα είναι μεγάλη μέρα ετοιμαστείτε. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και να ξέρετε η ζωή δεν σταματάει σε μία προκήρυξηΕικόνα
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας

greek_army θα βγουν αυριο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Aggelos Salonica έγραψε:greek_army θα βγουν αυριο;

κατά 99% ναι. Αλλά δεν γνωρίζουμε ώρα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιωργος1988 έγραψε:Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;

ισχύει για το τηλέφωνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το πρώτο είναι παπάτζα που το έγραψε μια γκόμενα στην ιστιοσελίδα diorismos.gr και μπήκε και το έγραψε και εδώ κλασσικά...
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ξερουμε αν θα βγει και το προγραμμα μαζι?
staff

Δημοσίευση από staff »

Greek_Army έγραψε:
Γιωργος1988 έγραψε:Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;

ισχύει για το τηλέφωνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το πρώτο είναι παπάτζα που το έγραψε μια γκόμενα στην ιστιοσελίδα diorismos.gr και μπήκε και το έγραψε και εδώ κλασσικά...

Φιλε γκρεεκ εντελως ενημερωτικα προς εσενα και χωρις να κοινοποιησεις το μην μου βασει του sefeea η προκυρηξη θα βγει την παρασκευη... Αυτη την ενημερωση εχουν, ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Aggelos Salonica έγραψε:Ξερουμε αν θα βγει και το προγραμμα μαζι;

άλλη μέρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες