Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Τελικα ποτε θα τελειωσει αυτο το θεμα και θα βγουν τα αποτελεσματα ξερει κανεις?
9 το πρωι ναι, δουλευουν οι αστυνομικοι,9 το βραδυ αποκλειεται να σε παρουν να σου πουν κατι σχετικα με ισοβαθμια... Κιολας...Nikos_electro έγραψε:Παιδιά αυτό που λέει ο Kostas δεν είναι εντελώς άκυρο... Είχε γίνει και Στην περσινή προκύρηξη σε γνωστό μου... Τώρα για την ώρα που τον πήραν, δεν είναι και αργά... Εμένα με πήραν τηλ. Κυριακή Από το Α. Τ. Αμπελοκήπων για να καταθέσω κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό στις 9.00 το πρωι... Τι λέμε τώρα...
τι εχασα ρε φιλε; Τι εγινε?Aggelos Salonica έγραψε:o tasos vopis με εκβιαζε με μηνυματα τι να εκανα συγνωμη σου ζηταω. Αλλη φορα θα μιλαω σε προσωπικα μηνυματα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
Τιποτα αστο δεν χρειαζετε να τα μαθαινετε ολα. εγω μιλησα με τον τασο προσωπικα και αν θελει ας καταλαβει και ας με νομιζει εχθρο του. του εξηγησα οτι επρεπε να δωσει εξηγησεις γιατι δεν αληθευτηκαν οσα ειπε και αυτος μου λεει θα μου κανει μηνυση ε ας μου κανει...
και δεν υπαρχει περιπτωση την παρασκευη που λεει οτι τον καλεσαν να ασχολουντε ακομα με τις ισοβαθμιες... ΑΚΥΡΟ!nic007 έγραψε:9 το πρωι ναι, δουλευουν οι αστυνομικοι,9 το βραδυ αποκλειεται να σε παρουν να σου πουν κατι σχετικα με ισοβαθμια... Κιολας...Nikos_electro έγραψε: Παιδιά αυτό που λέει ο Kostas δεν είναι εντελώς άκυρο... Είχε γίνει και Στην περσινή προκύρηξη σε γνωστό μου... Τώρα για την ώρα που τον πήραν, δεν είναι και αργά... Εμένα με πήραν τηλ. Κυριακή Από το Α. Τ. Αμπελοκήπων για να καταθέσω κάποιο επιπλέον δικαιολογητικό στις 9.00 το πρωι... Τι λέμε τώρα...
οκ εσεις ξερετε!Aggelos Salonica έγραψε:Τιποτα αστο δεν χρειαζετε να τα μαθαινετε ολα. Εγω μιλησα με τον τασο προσωπικα και αν θελει ας καταλαβει και ας με νομιζει εχθρο του. Του εξηγησα οτι επρεπε να δωσει εξηγησεις γιατι δεν αληθευτηκαν οσα ειπε και αυτος μου λεει θα μου κανει μηνυση ε ας μου κανει...
-
- Επιλοχίας
Κατσε ρε σταθη εγω καταλαβαινω ηθελε να βοηθησει... Αλλα δεν επρεπε να βγει να πει κατι; Ειμαι Λαθος Πεσμου; Και μου λεει θα μου κανει μηνυση επειδη αναφερω το ονομα του; Δεν ειμαστε φορουμ εδω; Ολοι δεν εχουμε ονοματα; Ας εβαζε ψευδωνυμο. Δεν τον εβρισα καπου.
αυτα ειναι μλκιες! Και ολοι εχουμε το αγχος μας... Και μας φταινε ολα! Ληξτε το εδω για να τα θυμομαστε και να γελαμε!Aggelos Salonica έγραψε:Κατσε ρε σταθη εγω καταλαβαινω ηθελε να βοηθησει... Αλλα δεν επρεπε να βγει να πει κατι; Ειμαι Λαθος Πεσμου; Και μου λεει θα μου κανει μηνυση επειδη αναφερω το ονομα του; Δεν ειμαστε φορουμ εδω; Ολοι δεν εχουμε ονοματα; Ας εβαζε ψευδωνυμο. Δεν τον εβρισα καπου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
Αύριο θα είναι μεγάλη μέρα ετοιμαστείτε. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και να ξέρετε η ζωή δεν σταματάει σε μία προκήρυξη

-
- Επιλοχίας
greek_army θα βγουν αυριο?
-
- Στρατηγός
Aggelos Salonica έγραψε:greek_army θα βγουν αυριο;
κατά 99% ναι. Αλλά δεν γνωρίζουμε ώρα
-
- Στρατηγός
Γιωργος1988 έγραψε:Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;
ισχύει για το τηλέφωνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το πρώτο είναι παπάτζα που το έγραψε μια γκόμενα στην ιστιοσελίδα diorismos.gr και μπήκε και το έγραψε και εδώ κλασσικά...
-
- Επιλοχίας
Ξερουμε αν θα βγει και το προγραμμα μαζι?
Greek_Army έγραψε:Γιωργος1988 έγραψε:Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;
ισχύει για το τηλέφωνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το πρώτο είναι παπάτζα που το έγραψε μια γκόμενα στην ιστιοσελίδα diorismos.gr και μπήκε και το έγραψε και εδώ κλασσικά...
Φιλε γκρεεκ εντελως ενημερωτικα προς εσενα και χωρις να κοινοποιησεις το μην μου βασει του sefeea η προκυρηξη θα βγει την παρασκευη... Αυτη την ενημερωση εχουν, ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Aggelos Salonica έγραψε:Ξερουμε αν θα βγει και το προγραμμα μαζι;
άλλη μέρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες