Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλησπερα σε ολους! Ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτο με τα αποτελεσματα; Ποτε επιτελους θα βγουν; Αυτο το forum με εχει κανει να με πιανει το στομαχι μου ολο απο αυριο και απο αυριο και τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια τουλαχιστον αν δεν παρακολουθουσα το forum δεν θα ειχα τοσο αγχος για τα αποτελεσματα γιατι δεν θα εβλεπα τον καθε ασχετο να λεει αυριο και στανταρ και αυριο εγκυρη πηγη και κατι τετοιες μα... Ες αλλα πλεον η δικια μου μα... Ια ειναι οτι εχω κολλησει να διαβαζω το forum και να βλεπω την καθε @@ρια του καθε ενα που μπαινει και γραφει. Λιγοι μου εχουν δωσει εδω μεσα καποιες ωραιες σειρες που τα λογια τους μου ελεισαν καποιες αποριες που ειχα. Τεσπα καλη επιτυχια σε ολους και πειτε κατι εγκυρο παλι για τα αποτελεσματα. Αλλα μονο κατι που γνωριζει καποιος.
Τι γίνεται ρε παιδιά τίποτα κ ΣHMEPA :- (κ περίμενα πως κ πως να έρθει η δευτέρα... Πόσο ακόμα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
DeLvIsOn έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτο με τα αποτελεσματα; Ποτε επιτελους θα βγουν; Αυτο το forum με εχει κανει να με πιανει το στομαχι μου ολο απο αυριο και απο αυριο και τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια τουλαχιστον αν δεν παρακολουθουσα το forum δεν θα ειχα τοσο αγχος για τα αποτελεσματα γιατι δεν θα εβλεπα τον καθε ασχετο να λεει αυριο και στανταρ και αυριο εγκυρη πηγη και κατι τετοιες μα... Ες αλλα πλεον η δικια μου μα... Ια ειναι οτι εχω κολλησει να διαβαζω το forum και να βλεπω την καθε @@ρια του καθε ενα που μπαινει και γραφει. Λιγοι μου εχουν δωσει εδω μεσα καποιες ωραιες σειρες που τα λογια τους μου ελεισαν καποιες αποριες που ειχα. Τεσπα καλη επιτυχια σε ολους και πειτε κατι εγκυρο παλι για τα αποτελεσματα. Αλλα μονο κατι που γνωριζει καποιος.
στις 2 τελευταιες προτασεις το χαλας. Κανεις δεν μπορει να ξερει ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα ουτε απο 'πηγες' ουτε απο 'πηγαδια'

Υ. Γ. Τα αποτελεσματα ειναι εγκυρα μονο απο το www.astynomia.gr
... ...
Τι γίνεται ρε παιδιά τίποτα κ ΣHMEPA :- (κ περίμενα πως κ πως να έρθει η δευτέρα... Πόσο ακόμα.
Ελατε ρε αλανια! Μου το χαλατε! Που ειναι οι τυποι με τα standarakia να παιξουμε κανα στοιχημα; Ελα να βλεπω να γραφουν αυτοι με τις εγκυρες πηγες... Ελα να ακουω ημερομηνιες αποτελεσματων... Για παμε...
ΕΛΛΑΣ
Οι πηγές λέγανε για ΣHMEPA αλλά πάπαλα... Πάμε για τέλος της εβδομάδας...
Ρε παιδια αληθεια τωρα γιατι καθυστερουν; Τα ξυνουν; Βαριουνται; Εχουν γινει 80.000 αιτησεις; Εχει σχεση με τις εκλογες; Γινονται μαγειρεματα; Δεν υπαρχει προσωπικο να ελεγξει ολες τις αιτησεις Στονν χρονο που πρεπει; Γελανε μαζι μας; Τττττττττιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαολε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
LEW έγραψε:Ρε παιδια αληθεια τωρα γιατι καθυστερουν; Τα ξυνουν; Βαριουνται; Εχουν γινει 80.000 αιτησεις; Εχει σχεση με τις εκλογες; Γινονται μαγειρεματα; Δεν υπαρχει προσωπικο να ελεγξει ολες τις αιτησεις Στονν χρονο που πρεπει; Γελανε μαζι μας; Τττττττττιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαολε;
υπομονηηηηηηηηηη ισως και να ειναι ολα αυτα που ανεφερες μαζι, κανεις δεν ξερει
Όπως είχα πει και πριν μερικές βδομάδες το τι λέει ο χ, ψ, ω (βλέπε Ντούμας ορισμένων κτλ) ΕΥΤΥΧΩΣ και δεν είναι αληθές, γιατί αλίμονο αν ο οποιοσδήποτε έχων διοικητική, εκτελεστική, δικαστική ή όποια τέλος πάντων μικρή ή μεγάλη εξουσία, μπορεί να έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ανωτάτου συμβουλίου επιλογής προσωπικού (είναι απευθείας θέμα για τον Τριανταφυλλόπουλο αυτό), και να γνωρίζει ημερομηνίες, βάσεις (και πόσο μαλλον συγκεκριμένα ονόματα).
Το πρόβλημα που δημιουργείται όμως ειναι οτι ΑΝ τα αποτελέσματα βγουν μετά τις εκλογές (13000 υποψήφιοι + τις οικογένειες του είναι πολλές ψήφοι), αυτό προφανώς και σημαίνει οτι η διοικητική εξουσία (βλέπε κυβερνών κ αντικυβερνών κόμμα) μπορεί να ελέγχει την επιτροπή (φυσικό από τη μια εφόσον οι διευθυντές είναι σαφώς κομματοποιημένοι, από την άλλη ο ασεπ θεωρείται ως αμερόληπτος), και αν ελέγχει την επιτροπή στην ημερομηνία γιατί όχι και στην επιλογή του προσωπικού;(όσοι έχετε βύσματα μπορείτε να ελπίζετε τότε).
Μακάρι και εύχομαι πραγματικά κάτι τέτοιο να μην ισχύει και να βγουν τα αποτελέσματα πριν τις εκλογές. Ένα θα πω μόνο: "Όχι άλλο κάρβουνο σε αυτή τη χώρα, φτάνει. ". Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.
Το πρόβλημα που δημιουργείται όμως ειναι οτι ΑΝ τα αποτελέσματα βγουν μετά τις εκλογές (13000 υποψήφιοι + τις οικογένειες του είναι πολλές ψήφοι), αυτό προφανώς και σημαίνει οτι η διοικητική εξουσία (βλέπε κυβερνών κ αντικυβερνών κόμμα) μπορεί να ελέγχει την επιτροπή (φυσικό από τη μια εφόσον οι διευθυντές είναι σαφώς κομματοποιημένοι, από την άλλη ο ασεπ θεωρείται ως αμερόληπτος), και αν ελέγχει την επιτροπή στην ημερομηνία γιατί όχι και στην επιλογή του προσωπικού;(όσοι έχετε βύσματα μπορείτε να ελπίζετε τότε).
Μακάρι και εύχομαι πραγματικά κάτι τέτοιο να μην ισχύει και να βγουν τα αποτελέσματα πριν τις εκλογές. Ένα θα πω μόνο: "Όχι άλλο κάρβουνο σε αυτή τη χώρα, φτάνει. ". Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Απογοητευμένος έγραψε:Οι πηγές λέγανε για ΣHMEPA αλλά πάπαλα... Πάμε για τέλος της εβδομάδας...
Σταθη εγω θα δεχομαι τα πονταρισμετα

Ασε καλιτεχνη τι ψαχνεις να βρεις το γιατι; Αφου ειναι νουμερα μεγαλα οι ανθρωποι! Τι ψαχνεις τωρα να βρεις; Υπομονη και Αγιος ο Θεος...
Δεν τα καθυστερουν παιδια, παντα τοσο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα. Μηπως λεω μηπως απο το αγχος μας δεν περνα ο καιρος;
-
- Αρχιλοχίας
nic007 έγραψε:Δεν τα καθυστερουν παιδια, παντα τοσο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα. Μηπως λεω μηπως απο το αγχος μας δεν περνα ο καιρος;
μην αναρωτιεσαι... Ετσι ειναι!

-
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:nic007 έγραψε:Δεν τα καθυστερουν παιδια, παντα τοσο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα. Μηπως λεω μηπως απο το αγχος μας δεν περνα ο καιρος;
μην αναρωτιεσαι... Ετσι ειναι!
Ετσι ειναι αλλα λεω εγω τωρα... Φετος παιρνουν μονο 500 ατομα και ειπα μπας και τα βγαλουν λιγω νωριτερα

-
- Αρχιλοχίας
Κανε ονειρα

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες