Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Καλησπερα σε ολους! Ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτο με τα αποτελεσματα; Ποτε επιτελους θα βγουν; Αυτο το forum με εχει κανει να με πιανει το στομαχι μου ολο απο αυριο και απο αυριο και τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια τουλαχιστον αν δεν παρακολουθουσα το forum δεν θα ειχα τοσο αγχος για τα αποτελεσματα γιατι δεν θα εβλεπα τον καθε ασχετο να λεει αυριο και στανταρ και αυριο εγκυρη πηγη και κατι τετοιες μα... Ες αλλα πλεον η δικια μου μα... Ια ειναι οτι εχω κολλησει να διαβαζω το forum και να βλεπω την καθε @@ρια του καθε ενα που μπαινει και γραφει. Λιγοι μου εχουν δωσει εδω μεσα καποιες ωραιες σειρες που τα λογια τους μου ελεισαν καποιες αποριες που ειχα. Τεσπα καλη επιτυχια σε ολους και πειτε κατι εγκυρο παλι για τα αποτελεσματα. Αλλα μονο κατι που γνωριζει καποιος.
Απογοητευμένος

Δημοσίευση από Απογοητευμένος »

Τι γίνεται ρε παιδιά τίποτα κ ΣHMEPA :- (κ περίμενα πως κ πως να έρθει η δευτέρα... Πόσο ακόμα.
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

DeLvIsOn έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Ρε παιδια τι πραγμα ειναι αυτο με τα αποτελεσματα; Ποτε επιτελους θα βγουν; Αυτο το forum με εχει κανει να με πιανει το στομαχι μου ολο απο αυριο και απο αυριο και τα ιδια, τα ιδια, τα ιδια τουλαχιστον αν δεν παρακολουθουσα το forum δεν θα ειχα τοσο αγχος για τα αποτελεσματα γιατι δεν θα εβλεπα τον καθε ασχετο να λεει αυριο και στανταρ και αυριο εγκυρη πηγη και κατι τετοιες μα... Ες αλλα πλεον η δικια μου μα... Ια ειναι οτι εχω κολλησει να διαβαζω το forum και να βλεπω την καθε @@ρια του καθε ενα που μπαινει και γραφει. Λιγοι μου εχουν δωσει εδω μεσα καποιες ωραιες σειρες που τα λογια τους μου ελεισαν καποιες αποριες που ειχα. Τεσπα καλη επιτυχια σε ολους και πειτε κατι εγκυρο παλι για τα αποτελεσματα. Αλλα μονο κατι που γνωριζει καποιος.

στις 2 τελευταιες προτασεις το χαλας. Κανεις δεν μπορει να ξερει ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα ουτε απο 'πηγες' ουτε απο 'πηγαδια' ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Υ. Γ. Τα αποτελεσματα ειναι εγκυρα μονο απο το www.astynomia.gr
... ...
Απογοητευμένος

Τι γίνεται ρε παιδιά τίποτα κ ΣHMEPA :- (κ περίμενα πως κ πως να έρθει η δευτέρα... Πόσο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από asimike »

Ελατε ρε αλανια! Μου το χαλατε! Που ειναι οι τυποι με τα standarakia να παιξουμε κανα στοιχημα; Ελα να βλεπω να γραφουν αυτοι με τις εγκυρες πηγες... Ελα να ακουω ημερομηνιες αποτελεσματων... Για παμε...
ΕΛΛΑΣ
Απογοητευμένος

Οι πηγές λέγανε για ΣHMEPA αλλά πάπαλα... Πάμε για τέλος της εβδομάδας...
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

Ρε παιδια αληθεια τωρα γιατι καθυστερουν; Τα ξυνουν; Βαριουνται; Εχουν γινει 80.000 αιτησεις; Εχει σχεση με τις εκλογες; Γινονται μαγειρεματα; Δεν υπαρχει προσωπικο να ελεγξει ολες τις αιτησεις Στονν χρονο που πρεπει; Γελανε μαζι μας; Τττττττττιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαολε;
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Andrikoss »

LEW έγραψε:Ρε παιδια αληθεια τωρα γιατι καθυστερουν; Τα ξυνουν; Βαριουνται; Εχουν γινει 80.000 αιτησεις; Εχει σχεση με τις εκλογες; Γινονται μαγειρεματα; Δεν υπαρχει προσωπικο να ελεγξει ολες τις αιτησεις Στονν χρονο που πρεπει; Γελανε μαζι μας; Τττττττττιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διαολε;

υπομονηηηηηηηηηη ισως και να ειναι ολα αυτα που ανεφερες μαζι, κανεις δεν ξερει
Μ109_Α2

Δημοσίευση από Μ109_Α2 »

Όπως είχα πει και πριν μερικές βδομάδες το τι λέει ο χ, ψ, ω (βλέπε Ντούμας ορισμένων κτλ) ΕΥΤΥΧΩΣ και δεν είναι αληθές, γιατί αλίμονο αν ο οποιοσδήποτε έχων διοικητική, εκτελεστική, δικαστική ή όποια τέλος πάντων μικρή ή μεγάλη εξουσία, μπορεί να έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ανωτάτου συμβουλίου επιλογής προσωπικού (είναι απευθείας θέμα για τον Τριανταφυλλόπουλο αυτό), και να γνωρίζει ημερομηνίες, βάσεις (και πόσο μαλλον συγκεκριμένα ονόματα).

Το πρόβλημα που δημιουργείται όμως ειναι οτι ΑΝ τα αποτελέσματα βγουν μετά τις εκλογές (13000 υποψήφιοι + τις οικογένειες του είναι πολλές ψήφοι), αυτό προφανώς και σημαίνει οτι η διοικητική εξουσία (βλέπε κυβερνών κ αντικυβερνών κόμμα) μπορεί να ελέγχει την επιτροπή (φυσικό από τη μια εφόσον οι διευθυντές είναι σαφώς κομματοποιημένοι, από την άλλη ο ασεπ θεωρείται ως αμερόληπτος), και αν ελέγχει την επιτροπή στην ημερομηνία γιατί όχι και στην επιλογή του προσωπικού;(όσοι έχετε βύσματα μπορείτε να ελπίζετε τότε).

Μακάρι και εύχομαι πραγματικά κάτι τέτοιο να μην ισχύει και να βγουν τα αποτελέσματα πριν τις εκλογές. Ένα θα πω μόνο: "Όχι άλλο κάρβουνο σε αυτή τη χώρα, φτάνει. ". Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.

Andrikoss

Απογοητευμένος έγραψε:Οι πηγές λέγανε για ΣHMEPA αλλά πάπαλα... Πάμε για τέλος της εβδομάδας...

Σταθη εγω θα δεχομαι τα πονταρισμεταΕικόνα αφου οι προβλεψεις τους απευθειας στον κουβα θα σε πανεΕικόναΕικόνα θα ειναι τα πιο σιγουρα φραγκα που θα βγαλωΕικόνα
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Ασε καλιτεχνη τι ψαχνεις να βρεις το γιατι; Αφου ειναι νουμερα μεγαλα οι ανθρωποι! Τι ψαχνεις τωρα να βρεις; Υπομονη και Αγιος ο Θεος...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

Δεν τα καθυστερουν παιδια, παντα τοσο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα. Μηπως λεω μηπως απο το αγχος μας δεν περνα ο καιρος;
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

nic007 έγραψε:Δεν τα καθυστερουν παιδια, παντα τοσο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα. Μηπως λεω μηπως απο το αγχος μας δεν περνα ο καιρος;

μην αναρωτιεσαι... Ετσι ειναι! Εικόνα
Andrikoss

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
nic007 έγραψε:Δεν τα καθυστερουν παιδια, παντα τοσο εκαναν να βγουν τα αποτελεσματα. Μηπως λεω μηπως απο το αγχος μας δεν περνα ο καιρος;

μην αναρωτιεσαι... Ετσι ειναι!Εικόνα

Ετσι ειναι αλλα λεω εγω τωρα... Φετος παιρνουν μονο 500 ατομα και ειπα μπας και τα βγαλουν λιγω νωριτεραΕικόνα
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Κανε ονειραΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες