Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1

Καλημερα σας παιδια θελω να ρωτησω κατι κ ελπιζω καποιος να ξερει...
Εχω δηλωσει Πεζικο-) Υπηρετης ελαφρου οπλισμου, μηπως ξερετε που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης; Αν με παρουν με το καλο;
Εχω δηλωσει Πεζικο-) Υπηρετης ελαφρου οπλισμου, μηπως ξερετε που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης; Αν με παρουν με το καλο;

Grecia το κεντρο εκεπαιδευσης ειναι γρεβενα νομιζω. να σε ρωτισω κατι; μασ εξεταζει ορθοπεδικος στις εξετασεις; ελεγχει αν εχεισ σπασει ποδι; ειμαστε για πολυ ωρα χωρισ ρουχα;Grecia έγραψε:Καλημερα σας παιδια θελω να ρωτησω κατι κ ελπιζω καποιος να ξερει...
Εχω δηλωσει Πεζικο-) Υπηρετης ελαφρου οπλισμου, μηπως ξερετε που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης; αν με παρουν με το καλο;
Καλημερα... Μια ερωτηση... Ξερετε ποια ειναι η ασχολια του υπηρετη ελαφρου οπλισμου (πζ); ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
μπες στην ιστοσελιδα του στρατου, επελεξε επ. Οπ, καθηκοντα κ μετα πατα στην υπερσυνδεση της ειδικοτητας που διαλεξεςgrecia έγραψε:καλημερα... Μια ερωτηση... Ξερετε ποια ειναι η ασχολια του υπηρετη ελαφρου οπλισμου (πζ); ;

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
ελευθερια έγραψε: grecia το κεντρο εκεπαιδευσης ειναι γρεβενα Νομιζω. Να σε ρωτισω κατι; Μασ εξεταζει ορθοπεδικος στις εξετασεις; Ελεγχει αν εχεισ σπασει ποδι; Ειμαστε για πολυ ωρα χωρισ ρουχα;
αν δεν κανω λαθος ο γιατρος ειναι παθολογος, αλλα μπορει να υπαρχει και ορθοπεδικος.
Ξερει κανεισ αν εχουν γινει πολλεσ αιτησεισ για αυτη την ειδικοτητα;
Μπα κοπελια δεν νομιζω να μαθουμε... Κ εγω θα ηθελα να μαθω... Εδωσες για αυτην την ειδικοτητα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
οι περισσοτερες αιτησεις ειναι για αυτην την ειδικοτητα και μετα για την ειδικοτητα συνοδος σκυλωνGrecia έγραψε:Μπα κοπελια δεν νομιζω να μαθουμε... Κ εγω θα ηθελα να μαθω... Εδωσες για αυτην την ειδικοτητα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Ναι έχει πολλή ζήτηση αυτή η ειδικότητα λόγω των πολλών θέσεων, μας το είπε ο λοχαγός σήμερα που έδωσα συνεντευξη... κ μας ανέφερε ότι έγιναν περιπου 8000 αιτήσεις φέτος, δηλαδή είπε 1/5 για να μπει
Ναι και εγώ αυτή δήλωσα! ελαφρύ οπλισμό πολυβόλων πυροβόλων! ναι αλλά παίζει το ενδεχόμενο να μας πάνε σε άλλη ειδικότητα ετσι; ή όχι; ;
Ναι παιζει, το ελεγε κ η προκυρηξη... Καλε ας με παρουν εμενα κ ας με βαλουνε οπου θελουν χαχα...
Πρωτη φορα δινεις;
Πρωτη φορα δινεις;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Θεωρητικα γινεται αλλα πρακτικα αρκετοι ΕΠΟΠ που ξερω μου ειπαν οτι δυσκολα να σε παρουν σε αλλη ειδικοτητα. Αν μεινουν κενες θεσεις σε καποιες ειδικοτητες τοτε τις καλυπτουν βισματα που δεν εχουν τις απαραιτητες προυποθεσεις για τις ειδικοτητες που δηλωσαν.Grecia έγραψε:Ναι παιζει, το ελεγε κ η προκυρηξη... Καλε ας με παρουν εμενα κ ας με βαλουνε οπου θελουν χαχα...
Πρωτη φορα δινεις;
ναι πρώτη φορα δίνω και ελπίζω να πάνε όλα καλα! Ούτε και εγώ έχω πρόβλημα! Φτάνει να μπω!!! κι εσύ πρώτη φορά δίνεις; αχ καλη επιτυχια σου εύχομαι! και σε όλους οσους δίνουν! :-0
Πρωτη; Οχι γλυκια μου τριτη... χαχα αλλα φετος θα μπω... Δεν ξανα χαριζω την θεση μου χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης