Σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό

Απάντηση
Στρατός και θητεία
makis

Δημοσίευση από makis »

Συγνωμη αλλα αν εγω κουραστω και φτυσω αιμα για να γινω καπετανιος η εταιρια γιατι να με παρει σαν υποπλοιαρχο τι ειμαι χαζος να τα λαιπωρηθω;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από greko_27 »

makis έγραψε:Συγνωμη αλλα αν εγω κουραστω και φτυσω αιμα για να γινω καπετανιος η εταιρια γιατι να με παρει σαν υποπλοιαρχο τι ειμαι χαζος να τα λαιπωρηθω;

H δουλεια σου κρινεται μεσα στο πλοιο και οχι απο τα διπλωματα σου... Εχω δει πολλους που τελειωνουν την σχολη και δεν καταφερνουν καν να πιασουν Γ' Μηχανικοι ή Ανθυποπλοιαρχοι γιατι απλουστατα δεν κανουν για την δουλεια... Εαν αξιζεις για την θεση μην ανησυχεις θα την παρεις. Υπαρχουν βεβαια και οι περιπτωσεις οπου Γ' Μηχανικους η εταιρεια τους εστελνε για Β' Μηχανικους μεσα στο πλοιο για κανα 2 μηνο (λογω ελλειψης θεσης μεχρι αντικαταστασης απο αλλον συναδελφο) ... Γιατι απλουστατα τα παιδια επιαναν πουλια στον αεραΕικόνα
makis

Δημοσίευση από makis »

Και οταν εγω θα παω στο γραφειο της εταιριας να ζητησω δοθλεια που θα ξερουν αυτοι αν εγω ειμαι καλος η οχι;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

makis έγραψε:Και οταν εγω θα παω στο γραφειο της εταιριας να ζητησω δοθλεια που θα ξερουν αυτοι αν εγω ειμαι καλος η οχι;

Kατσε ακομη στην σχολη δεν εχεις μπει αυτα σκεφτεσαι; ... Κατσε πρωτα να κανεις τα 2 εκπαιδευτικα σου ταξιδια και μην ανυσυχεις αυτοι κρατανε ρεπορτα (reports crew) ΕικόναΕικόναΕικόνα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Σεπ 05, 2010 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέγκυ

Δημοσίευση από Πέγκυ »

Έχεις δίκιο γκρέκο! Μακις ακόμα εσύ καλά καλά δε μπήκες στη σχολή δε πέρασες εκπαιδευτικά κάτσε να δεις πώς είναι τα πράγματα από μόνος σου, να σχηματίσεις μια άποψη και μετά βλέπεις τι θα κάνεις...
ANA_GRI

Δημοσίευση από ANA_GRI »

Καλησπέρα σε όλους...

θα ήθελα να ρωτησω πληροφορίες σχετικα με την καριερα Μετα την ΑΕΝ Στα κοτερα.

-τι μισθοι παίζουν πανω κατω;

-εχει διαφορα αν εισαι ανθυποπλοιαρχος ή αν είναι υποπλοιαρχος οταν αναζητας εργασια σε yacht;

εννοω... Για παραδειγμα Αν είσαι υποπλοίαρχος είναι ευκολότερο να βρεις; Ή πληρώνεσαι καλύτερα;

ευχαριστω πολυ!

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ANA_GRI έγραψε:Καλησπέρα σε όλους...

θα ήθελα να ρωτησω πληροφορίες σχετικα με την καριερα Μετα την ΑΕΝ Στα κοτερα.

-τι μισθοι παίζουν πανω κατω;

-εχει διαφορα αν εισαι ανθυποπλοιαρχος ή αν είναι υποπλοιαρχος οταν αναζητας εργασια σε yacht;

εννοω... Για παραδειγμα Αν είσαι υποπλοίαρχος είναι ευκολότερο να βρεις; Ή πληρώνεσαι καλύτερα;

ευχαριστω πολυ!

Για να μπεις στα κοτερα θελει μεγαλες ακρες και ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να μπεις... Και εαν μπεις δεν δουλευεις ολο τον χρονο... Δουλευεις κυριως το καλοκαιρι δηλαδη μαιο με σεπτεμβριο... Υπαρχουν βεβαια και τα μονιμα πληρωματα σε υπερπολυτελη κοτερα... Τα λεφτα ξεκινουν απο 1800 ευρω και ανεβαινουν αναλογα με την ειδικοτητα και τον βαθμο σου αλλα ενας καπετανιος δεν πρεπει να περνει πανω απο 3500 ευρω.(παντα καθαρα). Οσο μεγαλυτερη εμπειρια εχεις, δηλαδη εαν εισαι υποπλοιαρχος ή καπετανιος ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια... Αλλα οπως το ειπα παραπανω θελει κολοβυσμα.
κοκορικοσ

Δημοσίευση από κοκορικοσ »

Παιδια θα μου πει καποισ ποιεσ ειναι οι δουλειες του αρχικαπετανιου κια του αρχιμηχανικου αντιστοιχα; Ακομη Τουσ μισθουσ τουσ και αν ξερει καποιοσ κατα ποσον ειναι ευκολο καποισ που δεν ειναι καπετανιοσ αλλα ειναι σχετικοσ με την ναυτιλια και τα οικονομικα (με πτυχιο) να παρει αναλογη θεση; Για επικεφαλησ παντα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

κοκορικοσ έγραψε:Παιδια θα μου πει καποις ποιες ειναι οι δουλειες του αρχικαπετανιου κια του αρχιμηχανικου αντιστοιχα; Ακομη Τους μισθους τους και αν ξερει καποιος κατα ποσον ειναι ευκολο καποις που δεν ειναι καπετανιος αλλα ειναι σχετικος με την ναυτιλια και τα οικονομικα (με πτυχιο) να παρει αναλογη θεση; Για επικεφαλης παντα

για τους μισθούς κοίτα στην πρώτη σελίδα. Βασικά κοιτά το θέμα από την αρχή είναι μόνο 17 σελίδες και ίσως υπάρχουνε αυτά που ρωτάς
Μπαμπης

Δημοσίευση από Μπαμπης »

Δορυφορικο Internet υπαρχει στα ταξιδια;
Μακρι μαλλι επιτρεπεται;
Ποσες μερες περιπου καθεσαι σε ενα λιμανι;

Ευχαριστω.
nicos

Δημοσίευση από nicos »

ψαχνω ναυτιλιακι εταιρεια για δουλεια, μιχανικος ε. Ν

που να κατευθινθω;

Μπαμπης

Δημοσίευση από Μπαμπης »

Κανεις δεν ξερει ρε παιδια;
κοκορικοσ

Δημοσίευση από κοκορικοσ »

Δεν υπαρχει ρε παιδια αυτο που ρωταω ας ωοηθησει καποιος παρακαλω
dimitirs

Δημοσίευση από dimitirs »

Ειμαι τριτη λυκειου και σκεφτομαι να δηλωσω την σχολη πλοιαρχων του ε. Ν. Πιστευετε πως ειναι ευκολο να βρεις δουλεια σε πλοιο και ρωτω λογω της οικονομικης κρισης εχω αρχισει και αμφιβαλλω. Οποιος μπορει ας μου απαντησει...
Μπαμπης

Δημοσίευση από Μπαμπης »

Τι εγινε ρε παιδια, τι σας καναμε, γαιτι δεν απαντατε τοσες μερες;
Διακοπες πηγατε ολοι;
Ειναι βασηκα πραγματα αυτα που ρωταμε και δεν εχουν απαντηθει πουθενα αλλου στο forum.
Καθε μερα μπαινω μηπως και βρω απαντηση.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης