Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
Ειχαν πει κατι παιδια πριν μερικες σελιδες γυρο στο 2300 α και 2700 β
Δεν νομιζω ρε παιδια να ανεβουν τοσο πολυ τα μορια ειναι υπερβοληκα, ετσι νομιζω! Εγω εχω 2550 στη β κ ελπιζω σαν επιλαχων! Εσεις τι λετε να ελπιζω η ειναι λιγα;
δε νομιζω φιλε... Ειναι λιγα τα μορια σου για την Β.ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Δεν νομιζω ρε παιδια να ανεβουν τοσο πολυ τα μορια ειναι υπερβοληκα, ετσι νομιζω! Εγω εχω 2550 στη β κ ελπιζω σαν επιλαχων! Εσεις τι λετε να ελπιζω η ειναι λιγα;
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Καλη σ επιτυχιαΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Δεν νομιζω ρε παιδια να ανεβουν τοσο πολυ τα μορια ειναι υπερβοληκα, ετσι νομιζω! Εγω εχω 2550 στη β κ ελπιζω σαν επιλαχων! Εσεις τι λετε να ελπιζω η ειναι λιγα;
Εχω 2781 Β και δεν ξερω τελικα. Τι να πιστεψω... ΤΑΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.
Ευχαριστω φιλε καλη επιτυχια κ σε σενα! Κ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν θα σταματησω να ελπιζω παντως, κ επλιζω να ειμαι μεσα γιατι το γουσταρο πολυ κ ειναι η 4 φορα π κανω τα χαρτια μ κ δεν αντεχω αλλο! Πολι ανχος παντως απο ολους αντε να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινετε να ηρεμησουμε κ να μπουν οσοι πραγματηκα το γουσταρουν!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Ολα γινονται μηχανογραφικα ουτος η αλλος! Μπωρει να ειναι και αληθεια οτι απο εβδομαδα θα βγουν! Εγω παντα πιστευω οτι στιν β' θα ειναι 2650 και στιν α' 2300. Προσωπικη μου αποψη παντα!

τι μεσα ρε φιλε... !ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Ευχαριστω φιλε καλη επιτυχια κ σε σενα! Κ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν θα σταματησω να ελπιζω παντως, κ επλιζω να ειμαι μεσα γιατι το γουσταρο πολυ κ ειναι η 4 φορα π κανω τα χαρτια μ κ δεν αντεχω αλλο! Πολι ανχος παντως απο ολους αντε να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινετε να ηρεμησουμε κ να μπουν οσοι πραγματηκα το γουσταρουν!
εδω μπαινεις και ακους συνεχεια για β κατηγορια για 100 ατομα μονο για βασεις 2800... !
και ακομα λες για τα 2550;
δεν στο στελνω ειρωνικα...
πολυ φιλικα και θελω να σου πω ξεκολλα... Μη το σκεφτεσαι καν... Αρχισε να ψαχνεις να βρεις κατι αλλο...
και εγω σε περναω απο 90 μορια και τωρα δεν το σκεφτομαι πια...
τελος. Ας γινει οτι θελει

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
nic007 έγραψε:τι μεσα ρε φιλε... !ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Ευχαριστω φιλε καλη επιτυχια κ σε σενα! Κ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν θα σταματησω να ελπιζω παντως, κ επλιζω να ειμαι μεσα γιατι το γουσταρο πολυ κ ειναι η 4 φορα π κανω τα χαρτια μ κ δεν αντεχω αλλο! Πολι ανχος παντως απο ολους αντε να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινετε να ηρεμησουμε κ να μπουν οσοι πραγματηκα το γουσταρουν!
εδω μπαινεις και ακους συνεχεια για β κατηγορια για 100 ατομα μονο για βασεις 2800... !
και ακομα λες για τα 2550;
δεν στο στελνω ειρωνικα...
πολυ φιλικα και θελω να σου πω ξεκολλα... Μη το σκεφτεσαι καν... Αρχισε να ψαχνεις να βρεις κατι αλλο...
και εγω σε περναω απο 90 μορια και τωρα δεν το σκεφτομαι πια...
τελος. Ας γινει οτι θελει
οντος εχεις δικιο φιλε νικ ουτε στην περσινη ηταν μεσα το παλιακαρι προσπαθησε να βγαλεις κιαλα μορια απο καπου
sta8hisss με 2340 στην α Θα εχω καμια καλη θεση επιλαχων.
Ρε παιδια τι λετε να παιξει τελικα; εχω 2220 στην α. να το παρω αποφαση οτι δεν πρναω
Στην περσινη δεν ειχα τα διπλοματα για αυτο κ δεν ημουν μεσα Ειχα 2250 αν τα ειχα βγαλη περιση θα ημουν ειδη μεσα κ τορα δεν θα ειχα κανενα ανγος! Κ επειδη λενε μερικη πως η βασεις θα ειναι 2800 κ τετοιες μαμακιες παει να πει πως θα ειναι κ τοσο; Μπορει εγω να μην ειμαι μεσα αλλα να το ξερετε πος η βασεις θα ειναι κατο απο 2650 μπορει κ 2600 ετσι πιστευω εγω παντος κ ας λενε οτι θελουν!
-
- Ανθυπασπιστής
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΔΥΠΛΟΜΑΤΑ!ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Στην περσινη δεν ειχα τα διπλοματα για αυτο κ δεν ημουν μεσα Ειχα 2250 αν τα ειχα βγαλη περιση θα ημουν ειδη μεσα κ τορα δεν θα ειχα κανενα ανγος! Κ επειδη λενε μερικη πως η βασεις θα ειναι 2800 κ τετοιες μαμακιες παει να πει πως θα ειναι κ τοσο; Μπορει εγω να μην ειμαι μεσα αλλα να το ξερετε πος η βασεις θα ειναι κατο απο 2650 μπορει κ 2600 ετσι πιστευω εγω παντος κ ας λενε οτι θελουν!
Δεν γράφουμε με κεφαλαία Greek_Army
...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Εγω πιστευω οτι οποιος εχει πανω απο 2700 στην β ειναι 100% μεσα. Παει κ τελειωσε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπασπιστής
και εγω αυτο λεω... Τες πα... Θα δουμε,δημητρης25 έγραψε:Εγω πιστευω οτι οποιος εχει πανω απο 2700 στην β ειναι 100% μεσα. Παει κ τελειωσε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες