Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

Ειχαν πει κατι παιδια πριν μερικες σελιδες γυρο στο 2300 α και 2700 β
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Δημοσίευση από ΓΡΗΓΟΡΗΣ »

Δεν νομιζω ρε παιδια να ανεβουν τοσο πολυ τα μορια ειναι υπερβοληκα, ετσι νομιζω! Εγω εχω 2550 στη β κ ελπιζω σαν επιλαχων! Εσεις τι λετε να ελπιζω η ειναι λιγα;

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Δεν νομιζω ρε παιδια να ανεβουν τοσο πολυ τα μορια ειναι υπερβοληκα, ετσι νομιζω! Εγω εχω 2550 στη β κ ελπιζω σαν επιλαχων! Εσεις τι λετε να ελπιζω η ειναι λιγα;

δε νομιζω φιλε... Ειναι λιγα τα μορια σου για την Β.
panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από panos1986 »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Δεν νομιζω ρε παιδια να ανεβουν τοσο πολυ τα μορια ειναι υπερβοληκα, ετσι νομιζω! Εγω εχω 2550 στη β κ ελπιζω σαν επιλαχων! Εσεις τι λετε να ελπιζω η ειναι λιγα;

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Καλη σ επιτυχια
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 »

Εχω 2781 Β και δεν ξερω τελικα. Τι να πιστεψω... ΤΑΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ευχαριστω φιλε καλη επιτυχια κ σε σενα! Κ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν θα σταματησω να ελπιζω παντως, κ επλιζω να ειμαι μεσα γιατι το γουσταρο πολυ κ ειναι η 4 φορα π κανω τα χαρτια μ κ δεν αντεχω αλλο! Πολι ανχος παντως απο ολους αντε να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινετε να ηρεμησουμε κ να μπουν οσοι πραγματηκα το γουσταρουν!

basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από basilis.lok »

Ολα γινονται μηχανογραφικα ουτος η αλλος! Μπωρει να ειναι και αληθεια οτι απο εβδομαδα θα βγουν! Εγω παντα πιστευω οτι στιν β' θα ειναι 2650 και στιν α' 2300. Προσωπικη μου αποψη παντα!Εικόνα
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Ευχαριστω φιλε καλη επιτυχια κ σε σενα! Κ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν θα σταματησω να ελπιζω παντως, κ επλιζω να ειμαι μεσα γιατι το γουσταρο πολυ κ ειναι η 4 φορα π κανω τα χαρτια μ κ δεν αντεχω αλλο! Πολι ανχος παντως απο ολους αντε να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινετε να ηρεμησουμε κ να μπουν οσοι πραγματηκα το γουσταρουν!

τι μεσα ρε φιλε... !
εδω μπαινεις και ακους συνεχεια για β κατηγορια για 100 ατομα μονο για βασεις 2800... !
και ακομα λες για τα 2550;
δεν στο στελνω ειρωνικα...
πολυ φιλικα και θελω να σου πω ξεκολλα... Μη το σκεφτεσαι καν... Αρχισε να ψαχνεις να βρεις κατι αλλο...
και εγω σε περναω απο 90 μορια και τωρα δεν το σκεφτομαι πια...
τελος. Ας γινει οτι θελειΕικόνα
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από nikoslok »

nic007 έγραψε:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Ευχαριστω φιλε καλη επιτυχια κ σε σενα! Κ μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν θα σταματησω να ελπιζω παντως, κ επλιζω να ειμαι μεσα γιατι το γουσταρο πολυ κ ειναι η 4 φορα π κανω τα χαρτια μ κ δεν αντεχω αλλο! Πολι ανχος παντως απο ολους αντε να βγουν οσο ποιο γρηγορα γινετε να ηρεμησουμε κ να μπουν οσοι πραγματηκα το γουσταρουν!

τι μεσα ρε φιλε... !
εδω μπαινεις και ακους συνεχεια για β κατηγορια για 100 ατομα μονο για βασεις 2800... !
και ακομα λες για τα 2550;
δεν στο στελνω ειρωνικα...
πολυ φιλικα και θελω να σου πω ξεκολλα... Μη το σκεφτεσαι καν... Αρχισε να ψαχνεις να βρεις κατι αλλο...
και εγω σε περναω απο 90 μορια και τωρα δεν το σκεφτομαι πια...
τελος. Ας γινει οτι θελειΕικόνα

οντος εχεις δικιο φιλε νικ ουτε στην περσινη ηταν μεσα το παλιακαρι προσπαθησε να βγαλεις κιαλα μορια απο καπου

gunner

Δημοσίευση από gunner »

sta8hisss με 2340 στην α Θα εχω καμια καλη θεση επιλαχων.

TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ρε παιδια τι λετε να παιξει τελικα; εχω 2220 στην α. να το παρω αποφαση οτι δεν πρναω
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Στην περσινη δεν ειχα τα διπλοματα για αυτο κ δεν ημουν μεσα Ειχα 2250 αν τα ειχα βγαλη περιση θα ημουν ειδη μεσα κ τορα δεν θα ειχα κανενα ανγος! Κ επειδη λενε μερικη πως η βασεις θα ειναι 2800 κ τετοιες μαμακιες παει να πει πως θα ειναι κ τοσο; Μπορει εγω να μην ειμαι μεσα αλλα να το ξερετε πος η βασεις θα ειναι κατο απο 2650 μπορει κ 2600 ετσι πιστευω εγω παντος κ ας λενε οτι θελουν!
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε:Στην περσινη δεν ειχα τα διπλοματα για αυτο κ δεν ημουν μεσα Ειχα 2250 αν τα ειχα βγαλη περιση θα ημουν ειδη μεσα κ τορα δεν θα ειχα κανενα ανγος! Κ επειδη λενε μερικη πως η βασεις θα ειναι 2800 κ τετοιες μαμακιες παει να πει πως θα ειναι κ τοσο; Μπορει εγω να μην ειμαι μεσα αλλα να το ξερετε πος η βασεις θα ειναι κατο απο 2650 μπορει κ 2600 ετσι πιστευω εγω παντος κ ας λενε οτι θελουν!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΔΥΠΛΟΜΑΤΑ!

Δεν γράφουμε με κεφαλαία Greek_Army
...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω πιστευω οτι οποιος εχει πανω απο 2700 στην β ειναι 100% μεσα. Παει κ τελειωσε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

δημητρης25 έγραψε:Εγω πιστευω οτι οποιος εχει πανω απο 2700 στην β ειναι 100% μεσα. Παει κ τελειωσε!
και εγω αυτο λεω... Τες πα... Θα δουμε,
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης