Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

nic007 έγραψε: Πολυ ψυχρο παντως αυτη την φορα το μνμα του κ. Προεδρου... !
συνηθως στα μνματα του βαζει θαυμαστικα... !
αυτη την φορα ουτε θαυμαστικα ουτε τιποτα... !
χαχαχαχα... !
εχει πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθει αυτες τις μερες... Και ευχαριστω να λεμε που κατι ειπε!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
ενταξει θα μας κανεις μεγαλη χαρη να μην ξανα ασχοληθεις... Ευχαριστουμε και σε σενα καλη επιτυχια!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Ναι θα του κανουμε κ φιφα ρε φιλε!
...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

sta8hsss έγραψε:
nic007 έγραψε:Ενταξει και αυτο που λεει οτι οι πιο πολλες αιτησεις εγιναν στην β, μικρη διαφορα θα υπαρχει μεταξυ της α.
δεν ειναι κ πολυ εμπιστο γιατι αν ισχυε κατι τετοιο πιστευω οτι θα μπορουσε να μας πει κ ποσες εγιναν στην α και ποσες στη β
οι αιτησεις χωριζονται πρωτα σε κατηγοριες γι αυτο και μπορει να σου πει ποια κατηγορια συγκεντρωσε τις περισσοτερες αιτησεις και μετα βγαινουν τα μορια (βασεις) Μπορειτε να μην βιαζεστε και να κανετε υπομονη γιατι κουραζετε τα παιδια με τα ιδια καθε μερα!
μπερδευτηκες. Εγψ εννοουσα αν θα ηταν ευκολο να μας πει ποσες αιτησεις εγιναν στην α και ποσες στην β. Δεν ειπα να πει για τις (βασεις) ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καιρος ειναι τωρα να αρχισουμε τις προβλεψεις στον αριθμο τις καθε κατηγοριας... Να τρελαθω τελειως... Δεν μας ενδιαφερει!

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από bonito »

Καλη επιτυχια ναι!(ε ρε και να βγει η προβλεψη του γιωργου... Χαχα ! Να μας δω τοτε παλικαρια... )

παντως μπορει να μη συμφωνειτε οι περισσοτεροι με τον γιωργο αλλα οπως ακουσατε τωρα 92 σελιδες τους υπολοιπους (βλεπε 2280 βαση κτλ) θα επρεπε να σημειωθει στα πρακτικα... Μην κραζετε...CHILL OUT.

...
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

bonito έγραψε:Καλη επιτυχια ναι!(ε ρε και να βγει η προβλεψη του γιωργου... Χαχα ! Να μας δω τοτε παλικαρια... )
και παλι μεσα ειμαι... Εικόνα Δεν υπαρχει περιπτωση... Χαλαρωσε... Ολα ειναι αναλογικα δεν γινετε να ανεβουν τοσο!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

asimike έγραψε:
λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;

έγινε μέλος σήμερα και θα δεις δεν θα ξαναγράψει. Πόσοι τέτοιοι υπήρχανε.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:
αυτα που μας λες φιλτατε πες τα πρωτα στον εαυτο σου που τρελενεσαι και μετα σε μας... Γιατι με τοσο αγχος που εχεις δεν σε βλεπω καλα! Ηρεμησες καθολου ρε τρελιαρη! Θα σε τρελανω στη φαπα στη σχολη... Για να καταλαβεις τι τραβηξαμε Με σεναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Μην παιρνεις κ ορκο φιλε σταθη μην βρεθεις προ εκπληξεων
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από bonito »

Σταθη εγω που εχω 2470 ειμαι στην βαση βαλε και τις ισοβαθμιες... Χααχχαχαχαχαχαχα Μακελειο! Λες και βγαινει ο καλυτερος παικτης στο virtual pro 3!(για οσους το θυμουντε!)
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Μην παιρνεις κ ορκο φιλε σταθη μην βρεθεις προ εκπληξεων
ρε πετραν ασε μας κι εσυ... Πες τα σε καναν αλλον εγω ειμαι λογικος και χωρις αγχος... Και δεν υπαρχει περιπτωση!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οκ ας ηρεμήσουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης