Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
εχει πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθει αυτες τις μερες... Και ευχαριστω να λεμε που κατι ειπε!nic007 έγραψε: Πολυ ψυχρο παντως αυτη την φορα το μνμα του κ. Προεδρου... !
συνηθως στα μνματα του βαζει θαυμαστικα... !
αυτη την φορα ουτε θαυμαστικα ουτε τιποτα... !
χαχαχαχα... !
ενταξει θα μας κανεις μεγαλη χαρη να μην ξανα ασχοληθεις... Ευχαριστουμε και σε σενα καλη επιτυχια!Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
Ναι θα του κανουμε κ φιφα ρε φιλε!
...
...
μπερδευτηκες. Εγψ εννοουσα αν θα ηταν ευκολο να μας πει ποσες αιτησεις εγιναν στην α και ποσες στην β. Δεν ειπα να πει για τις (βασεις) ...sta8hsss έγραψε:οι αιτησεις χωριζονται πρωτα σε κατηγοριες γι αυτο και μπορει να σου πει ποια κατηγορια συγκεντρωσε τις περισσοτερες αιτησεις και μετα βγαινουν τα μορια (βασεις) Μπορειτε να μην βιαζεστε και να κανετε υπομονη γιατι κουραζετε τα παιδια με τα ιδια καθε μερα!nic007 έγραψε:Ενταξει και αυτο που λεει οτι οι πιο πολλες αιτησεις εγιναν στην β, μικρη διαφορα θα υπαρχει μεταξυ της α.
δεν ειναι κ πολυ εμπιστο γιατι αν ισχυε κατι τετοιο πιστευω οτι θα μπορουσε να μας πει κ ποσες εγιναν στην α και ποσες στη β
Καιρος ειναι τωρα να αρχισουμε τις προβλεψεις στον αριθμο τις καθε κατηγοριας... Να τρελαθω τελειως... Δεν μας ενδιαφερει!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Καλη επιτυχια ναι!(ε ρε και να βγει η προβλεψη του γιωργου... Χαχα ! Να μας δω τοτε παλικαρια... )
παντως μπορει να μη συμφωνειτε οι περισσοτεροι με τον γιωργο αλλα οπως ακουσατε τωρα 92 σελιδες τους υπολοιπους (βλεπε 2280 βαση κτλ) θα επρεπε να σημειωθει στα πρακτικα... Μην κραζετε...CHILL OUT.
...
παντως μπορει να μη συμφωνειτε οι περισσοτεροι με τον γιωργο αλλα οπως ακουσατε τωρα 92 σελιδες τους υπολοιπους (βλεπε 2280 βαση κτλ) θα επρεπε να σημειωθει στα πρακτικα... Μην κραζετε...CHILL OUT.
...
λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
ΕΛΛΑΣ
και παλι μεσα ειμαι...bonito έγραψε:Καλη επιτυχια ναι!(ε ρε και να βγει η προβλεψη του γιωργου... Χαχα ! Να μας δω τοτε παλικαρια... )

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
asimike έγραψε:λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!
έγινε μέλος σήμερα και θα δεις δεν θα ξαναγράψει. Πόσοι τέτοιοι υπήρχανε.
αυτα που μας λες φιλτατε πες τα πρωτα στον εαυτο σου που τρελενεσαι και μετα σε μας... Γιατι με τοσο αγχος που εχεις δεν σε βλεπω καλα! Ηρεμησες καθολου ρε τρελιαρη! Θα σε τρελανω στη φαπα στη σχολη... Για να καταλαβεις τι τραβηξαμε Με σεναasimike έγραψε:λοιπον ακου! Οι αιτησεις πανε στην ΓΑΔΑ, οκ. Εκει ελεγχονται οσο αφορα αν ειναι οκ με διπλωματα πιστοποιητικα τυπου Α κλπ κλπ αν δν ειναι οκ στελνονται πισω στο τμημα φωναζουν τον υποψηφιο και την διορθωνουν και επιστρεφουν ΓΑΔΑ! Ο υπαστυνομος που ασχολειται με το ολο σκηνικο απλα θα εχει μια ιδεα για τις βασεις! Αυτος και μονο απο το οτι βλεπει! Απο εκει φευγουν και πανε υπουργειο οπου και γινεται η επιτροπη και βγαινουν τα μορια! Ετσι φιλε Γιωργο για να ξερεις τι παιζει και να ξερεις οτι τις βασεις παιζει ακομα να μην τις ξερει κανενας! Οκ;Γιωργος1988 έγραψε:Τι λετε ρε πατε καλα ολοι; Μεσα απο την επιτροπη θα περασουν τα μορια οι αιτησεις εχουν ελενχει και ξερουν τα μορια! Ρε μην τρεφεστε με ψευτικες ελπιδες αντρες δεν ειστε γιατι δεν βλεπετε την αληθεια! Εγω φταιω που ασχοληθηκα μαζι σας σημερα! Καλη επιτυχια σε ολους!

Μην παιρνεις κ ορκο φιλε σταθη μην βρεθεις προ εκπληξεων
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Σταθη εγω που εχω 2470 ειμαι στην βαση βαλε και τις ισοβαθμιες... Χααχχαχαχαχαχαχα Μακελειο! Λες και βγαινει ο καλυτερος παικτης στο virtual pro 3!(για οσους το θυμουντε!)
ρε πετραν ασε μας κι εσυ... Πες τα σε καναν αλλον εγω ειμαι λογικος και χωρις αγχος... Και δεν υπαρχει περιπτωση!PETRAN έγραψε:Μην παιρνεις κ ορκο φιλε σταθη μην βρεθεις προ εκπληξεων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Οκ ας ηρεμήσουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες