αν ισχυε αυτο που λες... Ο αξιωματικος θα γνωριζε κ για την βνικος έγραψε:Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Αν ξερουν τα αποτελεσματα γιατι δεν τα ανακοινωνουν να τλειωνουμε
Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
και εγω αυτο νομιζω αντε το πολυ πολυ αυτοι που ειναι οντως ΄μεσα΄να εχουν απλα μια ιδεα πανω-κατω για το τι παιζει με βασεις-αιτησεις...ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
ΕΛΛΑΣ
μπορουν να ξερουν και τις βασεις και τον αριθμο τον αιτησεων στο αρχηγειο εκει που τις ελεγχουν... Αλλα μονο εκεινοι! Κατα την γνωμη μου... Κατα προσεγγιση μπορουν να ξερουν τις βασεις με μικρες εναλλαγες μεχρι να τις τελειωσουν ολες! ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!

ΕΛΛΑΣ
φίλε asimike σίγουρα αυτοί που συγκεντρώνουν τις αιτήσεις θα ξέρουν σίγουρα και Όχι στο περίπου. Το θέμα είναι αν αυτές οι διαρευσεις είναι απο τα κατάλληλα άτομα.asimike έγραψε:και εγω αυτο νομιζω αντε το πολυ πολυ αυτοι που ειναι οντως ΄μεσα΄να εχουν απλα μια ιδεα πανω-κατω για το τι παιζει με βασεις-αιτησεις...ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
Μπορει... αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... για τον αριθμο αιτησεων ναι...
Νωρις δεν είναι. Δεν θέλει και τόσο καιρό για τις βάσεις. Απλώς σε ενα υπολογιστή τα βάζουν και βγαίνει αυτόματα η σειρά και αν ισχύει αυτό που είπε ένας ότι την επόμενη οι αιτήσεις έφευγαν απο το τμήμα σίγουρα γνωρίζουν. Απλώς ίσως κάνουν διασταύρωση για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις.ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε: Μπορει... Αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... Για τον αριθμο αιτησεων ναι...
taspo έγραψε:Νωρις δεν είναι. Δεν θέλει και τόσο καιρό για τις βάσεις. Απλώς σε ενα υπολογιστή τα βάζουν και βγαίνει αυτόματα η σειρά και αν ισχύει αυτό που είπε ένας ότι την επόμενη οι αιτήσεις έφευγαν απο το τμήμα σίγουρα γνωρίζουν. Απλώς ίσως κάνουν διασταύρωση για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις.ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε: Μπορει... Αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... Για τον αριθμο αιτησεων ναι...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 500 ΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 14000 ΟΝΟΜΑΤΑ...
Παιδια μην γελιομαστε! Ξερουν 1000% ποσες ειναι οι αιτησεις! Για της βασεις θα ξερουν ποσες ειναι μεσα στην εβδομαδα που θα εχουν ελεγχθει ολες οι αιτησεις! Την παραπανω βαση λογικης σιγουρα θα εχουμε αποτελεσματα!
τις ξερουν τις βασεις... Δεν γινετε να μην τις ξερουν... Και ειπα με μικρες προσαυξησεις αλλα τις ξερουν! Εχω κανει μια ερωτηση στο θεμα ψυχοτεχνικα... Οποιος ξερει ας απαντησει! ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:taspo έγραψε:Νωρις δεν είναι. Δεν θέλει και τόσο καιρό για τις βάσεις. Απλώς σε ενα υπολογιστή τα βάζουν και βγαίνει αυτόματα η σειρά και αν ισχύει αυτό που είπε ένας ότι την επόμενη οι αιτήσεις έφευγαν απο το τμήμα σίγουρα γνωρίζουν. Απλώς ίσως κάνουν διασταύρωση για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις.ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε: Μπορει... Αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... Για τον αριθμο αιτησεων ναι...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 500 ΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 14000 ΟΝΟΜΑΤΑ...
τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!
PETRAN έγραψε:Παιδια μην γελιομαστε! Ξερουν 1000% ποσες ειναι οι αιτησεις! Για της βασεις θα ξερουν ποσες ειναι μεσα στην εβδομαδα που θα εχουν ελεγχθει ολες οι αιτησεις! Την παραπανω βαση λογικης σιγουρα θα εχουμε αποτελεσματα!
ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ...
Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... εγω αυτο ξερω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες