Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

νικος έγραψε:Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος

αν ισχυε αυτο που λες... Ο αξιωματικος θα γνωριζε κ για την β
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Αν ξερουν τα αποτελεσματα γιατι δεν τα ανακοινωνουν να τλειωνουμε
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 »

Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
και εγω αυτο νομιζω αντε το πολυ πολυ αυτοι που ειναι οντως ΄μεσα΄να εχουν απλα μια ιδεα πανω-κατω για το τι παιζει με βασεις-αιτησεις...
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Γεια σας παιδια, εγω πιστευω οτι δεν ξερει κανενεσ και τιποτα ακομα...
μπορουν να ξερουν και τις βασεις και τον αριθμο τον αιτησεων στο αρχηγειο εκει που τις ελεγχουν... Αλλα μονο εκεινοι! Κατα την γνωμη μου... Κατα προσεγγιση μπορουν να ξερουν τις βασεις με μικρες εναλλαγες μεχρι να τις τελειωσουν ολες! ...
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
taspo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από taspo »

asimike έγραψε:
και εγω αυτο νομιζω αντε το πολυ πολυ αυτοι που ειναι οντως ΄μεσα΄να εχουν απλα μια ιδεα πανω-κατω για το τι παιζει με βασεις-αιτησεις...
φίλε asimike σίγουρα αυτοί που συγκεντρώνουν τις αιτήσεις θα ξέρουν σίγουρα και Όχι στο περίπου. Το θέμα είναι αν αυτές οι διαρευσεις είναι απο τα κατάλληλα άτομα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

Μπορει... αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... για τον αριθμο αιτησεων ναι...
taspo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από taspo »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε: Μπορει... Αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... Για τον αριθμο αιτησεων ναι...
Νωρις δεν είναι. Δεν θέλει και τόσο καιρό για τις βάσεις. Απλώς σε ενα υπολογιστή τα βάζουν και βγαίνει αυτόματα η σειρά και αν ισχύει αυτό που είπε ένας ότι την επόμενη οι αιτήσεις έφευγαν απο το τμήμα σίγουρα γνωρίζουν. Απλώς ίσως κάνουν διασταύρωση για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

taspo έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε: Μπορει... Αν και νομιζω ειναι νωρισ για τισ βασεισ... Για τον αριθμο αιτησεων ναι...
Νωρις δεν είναι. Δεν θέλει και τόσο καιρό για τις βάσεις. Απλώς σε ενα υπολογιστή τα βάζουν και βγαίνει αυτόματα η σειρά και αν ισχύει αυτό που είπε ένας ότι την επόμενη οι αιτήσεις έφευγαν απο το τμήμα σίγουρα γνωρίζουν. Απλώς ίσως κάνουν διασταύρωση για το αν πληρούν τις προϋποθέσεις.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 500 ΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 14000 ΟΝΟΜΑΤΑ...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Παιδια μην γελιομαστε! Ξερουν 1000% ποσες ειναι οι αιτησεις! Για της βασεις θα ξερουν ποσες ειναι μεσα στην εβδομαδα που θα εχουν ελεγχθει ολες οι αιτησεις! Την παραπανω βαση λογικης σιγουρα θα εχουμε αποτελεσματα!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:
taspo έγραψε:

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 500 ΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 14000 ΟΝΟΜΑΤΑ...
τις ξερουν τις βασεις... Δεν γινετε να μην τις ξερουν... Και ειπα με μικρες προσαυξησεις αλλα τις ξερουν! Εχω κανει μια ερωτηση στο θεμα ψυχοτεχνικα... Οποιος ξερει ας απαντησει! ...
panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από panos1986 »

asimike έγραψε:ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μην κοιτας απο ψηλα και παρε θεση πες τι ξερεις!Εικόνα
τι κανεις φιλε; Πολυ μεγαλες βασεις ακου κ αγχωθηκα παρα πολυ... Ας μπω κ επιλαχων...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

PETRAN έγραψε:Παιδια μην γελιομαστε! Ξερουν 1000% ποσες ειναι οι αιτησεις! Για της βασεις θα ξερουν ποσες ειναι μεσα στην εβδομαδα που θα εχουν ελεγχθει ολες οι αιτησεις! Την παραπανω βαση λογικης σιγουρα θα εχουμε αποτελεσματα!

ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ82

Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... εγω αυτο ξερω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες