Εχεις δικιο... Αλλα και απο την αλλη αν δν ακουσουμε και κανενα πανω κατω για να παρουμε μια ιδεα, δν θα ξερουμε τι μας γινεται... Και οσο σκεφτομαι οτι θα περιμενουμε μεχρι αρχες Οκτωμβρη τις κοβω...PETRAN έγραψε:Ασιμαικε θα ειναι απιθανο να σε πεταξουν εξω ρε συ! Κ τι να συζηταμε; Για βασεις που υπολογιζουμε στην τυχη η για μορια που οι περισσοτεροι λενε μουφες;
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
ΕΛΛΑΣ
Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!
πες τα του... Γιατι! Δε λεει να καταλαβει!PETRAN έγραψε:Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!
ελα ρε Σταθη μην με μαλωνεις!sta8hsss έγραψε:πες τα του... Γιατι! Δε λεει να καταλαβει!PETRAN έγραψε:Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!

ΕΛΛΑΣ
δεν παει η βαση τοσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ξεκολλα! Μην ξαναμπεις στο φορουμ σε χαλαει!asimike έγραψε:ελα ρε Σταθη μην με μαλωνεις!sta8hsss έγραψε:πες τα του... Γιατι! Δε λεει να καταλαβει!PETRAN έγραψε:Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!ποοοο τετοια ψυχολογια ουτε κατω στην μοιρα δν ειχα... Καλυτερα ημουν στο Πευκο τις πρωτες 10 μερες
παρα τωρα! Και 2400 να παει η βαση μεσα δν ειμαι;

Δεν παει ρε ουτε 1 στο 10000000 τοσο η βαση! Χαλαρωσε! Στο ευχομαι ολοψυχα να εισαι μεσα αφου το θες τοσο! Αστο. Μην μου θυμιζεις το μ. Πευκο κ την 2α μαλ γιατι... Περασα κ εγω ουκ ολιγα εκει πριν 6 χρονια!
Αστα να πανε... Δικος μας και εσυ... Οκ αφου το λες οτι δν παει 2400 θα σε πιστεψω για να παρηγορηθω...PETRAN έγραψε:Δεν παει ρε ουτε 1 στο 10000000 τοσο η βαση! Χαλαρωσε! Στο ευχομαι ολοψυχα να εισαι μεσα αφου το θες τοσο! Αστο. Μην μου θυμιζεις το μ. Πευκο κ την 2α μαλ γιατι... Περασα κ εγω ουκ ολιγα εκει πριν 6 χρονια!
ΕΛΛΑΣ
αχαχαχα οκ δν ξαναμπαινω...sta8hsss έγραψε:δεν παει η βαση τοσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ξεκολλα! Μην ξαναμπεις στο φορουμ σε χαλαει!asimike έγραψε:ελα ρε Σταθη μην με μαλωνεις!sta8hsss έγραψε:πες τα του... Γιατι! Δε λεει να καταλαβει!PETRAN έγραψε:Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!ποοοο τετοια ψυχολογια ουτε κατω στην μοιρα δν ειχα... Καλυτερα ημουν στο Πευκο τις πρωτες 10 μερες
παρα τωρα! Και 2400 να παει η βαση μεσα δν ειμαι;

ΕΛΛΑΣ
Ετσι ειναι. Ειναι απιθανο αυτο το σεναριο!
Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος
εγω συμφωνω μαζι σου γι αυτο που λες στα ψυχοτεχνικα... !νικος έγραψε: Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Εκει κατι δεν μου παει καλα κ εμενα! Εαν θα υπαρχει παρεμβαση εκει υπαρχει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καλήσπερα ρε μάγκες. Μην αγχωνεστε. Τι να πούμε και Εμεις... Η άποψη μου για τις βάσεις είναι ότι δεν μπορεί να είναι πάνω απο 2300. Οκ ναι πολλές οι αιτήσεις, λίγες οι θέσεις Αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι με τα πολλά μόρια έχουν μπει σε αυτό το forum και έχουν πει τα μόρια τους. Εγώ έχω φίλο που έκανε τα χαρτιά του με 1660 μόρια.
εγω πιστευω οτι και εκει δν θα ειναι μονο η επιτροπη... Κατσε μην ειναι αγκαλια με την επιτροπη και κανενας εισαγγελεας η κανενας του ΑΣΕΠ... Ολα πιθανα ειναινικος έγραψε:Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης