Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

PETRAN έγραψε:Ασιμαικε θα ειναι απιθανο να σε πεταξουν εξω ρε συ! Κ τι να συζηταμε; Για βασεις που υπολογιζουμε στην τυχη η για μορια που οι περισσοτεροι λενε μουφες;
Εχεις δικιο... Αλλα και απο την αλλη αν δν ακουσουμε και κανενα πανω κατω για να παρουμε μια ιδεα, δν θα ξερουμε τι μας γινεται... Και οσο σκεφτομαι οτι θα περιμενουμε μεχρι αρχες Οκτωμβρη τις κοβω...
ΕΛΛΑΣ
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

PETRAN έγραψε:Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!
πες τα του... Γιατι! Δε λεει να καταλαβει!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Ε μα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
PETRAN έγραψε:Μα αυτο σου εξηγω. Πως οτι κ να πουμε εδω μπορει να γινουν τα εντελως αντιθετα! Δεν θα παει αρχες οκτωβρη πιστευω. Τελος του μηνα το πολυ κ θα το δειτε αυτο! Θα με θυμηθεις. Κ να εισαι αισιοδοξος ρε! Εισαι 95%μεσα μην τρελενεσαι!
ελα ρε Σταθη μην με μαλωνεις!Εικόναποοοο τετοια ψυχολογια ουτε κατω στην μοιρα δν ειχα... Καλυτερα ημουν στο Πευκο τις πρωτες 10 μερεςΕικόναΕικόνα παρα τωρα! Και 2400 να παει η βαση μεσα δν ειμαι;
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
ελα ρε Σταθη μην με μαλωνεις!Εικόναποοοο τετοια ψυχολογια ουτε κατω στην μοιρα δν ειχα... Καλυτερα ημουν στο Πευκο τις πρωτες 10 μερεςΕικόναΕικόνα παρα τωρα! Και 2400 να παει η βαση μεσα δν ειμαι;
δεν παει η βαση τοσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ξεκολλα! Μην ξαναμπεις στο φορουμ σε χαλαει!Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Δεν παει ρε ουτε 1 στο 10000000 τοσο η βαση! Χαλαρωσε! Στο ευχομαι ολοψυχα να εισαι μεσα αφου το θες τοσο! Αστο. Μην μου θυμιζεις το μ. Πευκο κ την 2α μαλ γιατι... Περασα κ εγω ουκ ολιγα εκει πριν 6 χρονια!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

PETRAN έγραψε:Δεν παει ρε ουτε 1 στο 10000000 τοσο η βαση! Χαλαρωσε! Στο ευχομαι ολοψυχα να εισαι μεσα αφου το θες τοσο! Αστο. Μην μου θυμιζεις το μ. Πευκο κ την 2α μαλ γιατι... Περασα κ εγω ουκ ολιγα εκει πριν 6 χρονια!
Αστα να πανε... Δικος μας και εσυ... Οκ αφου το λες οτι δν παει 2400 θα σε πιστεψω για να παρηγορηθω...
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
asimike έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
δεν παει η βαση τοσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ξεκολλα! Μην ξαναμπεις στο φορουμ σε χαλαει!Εικόνα
αχαχαχα οκ δν ξαναμπαινω... Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Ετσι ειναι. Ειναι απιθανο αυτο το σεναριο!
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

νικος έγραψε: Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος

εγω συμφωνω μαζι σου γι αυτο που λες στα ψυχοτεχνικα... !
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εκει κατι δεν μου παει καλα κ εμενα! Εαν θα υπαρχει παρεμβαση εκει υπαρχει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
taspo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από taspo »

Καλήσπερα ρε μάγκες. Μην αγχωνεστε. Τι να πούμε και Εμεις... Η άποψη μου για τις βάσεις είναι ότι δεν μπορεί να είναι πάνω απο 2300. Οκ ναι πολλές οι αιτήσεις, λίγες οι θέσεις Αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι με τα πολλά μόρια έχουν μπει σε αυτό το forum και έχουν πει τα μόρια τους. Εγώ έχω φίλο που έκανε τα χαρτιά του με 1660 μόρια.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

νικος έγραψε:Φιλαρακια το ακουσα και εγω απο ενα φιλο μου αζιωματικο της ελλας οτι η βαση ειναι 2280 α κατηγωρια τωρα εκτοσ αν την αλλαχουν και μαγκες να χερετε οτι κοβουν στα ψυχολογικα για να βαλουν τους δικους του προσοχη και αμα νομιζετε για ***** στα ψυχολογικα να το καταγκυλετε κατευθειαν στον ασεπ.2430 γραφω σινεχος

εγω πιστευω οτι και εκει δν θα ειναι μονο η επιτροπη... Κατσε μην ειναι αγκαλια με την επιτροπη και κανενας εισαγγελεας η κανενας του ΑΣΕΠ... Ολα πιθανα ειναι
ΕΛΛΑΣ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες