Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος2730

Δημοσίευση από Γιωργος2730 »

alexUnder έγραψε:
Γιωργος2730 έγραψε:Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.

1.) 2280 stin a kathgwria magkes molis mou to eipe o xadelfos mou axiwmatikos stin gada astynomos A gia extes to apogeuma 2.) kai mou eipe tis pio polles aithseis tis exoun ellenxi apo tin arxh pou pigenan sthn athina giati otan ekanes ta xartia sou 3.) eprepe o axiwmatikos na tis steilei pano tin epomenh mera ... wste ama htan kapies lathos na tous pernan thl gia na pane na tis diorthosoun ama lew psemata na me diapseusei o kyrios doumas... Αυτο το μηνυμα εστηλε ενας στην ομαδα των ειδικων φρουρων πιστευω λεει την αληθεια
Ευχαριστω φιλε, το εκτιμω ιδιαιτερα που μπηκες στον κοπο να απαντησεις αμμεσα.

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

Γιωργος2730 έγραψε:
alexUnder έγραψε:
Γιωργος2730 έγραψε:Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.

1.) 2280 stin a kathgwria magkes molis mou to eipe o xadelfos mou axiwmatikos stin gada astynomos A gia extes to apogeuma 2.) kai mou eipe tis pio polles aithseis tis exoun ellenxi apo tin arxh pou pigenan sthn athina giati otan ekanes ta xartia sou 3.) eprepe o axiwmatikos na tis steilei pano tin epomenh mera ... wste ama htan kapies lathos na tous pernan thl gia na pane na tis diorthosoun ama lew psemata na me diapseusei o kyrios doumas... Αυτο το μηνυμα εστηλε ενας στην ομαδα των ειδικων φρουρων πιστευω λεει την αληθεια
Ευχαριστω φιλε, το εκτιμω ιδιαιτερα που μπηκες στον κοπο να απαντησεις αμμεσα.

οποτε το μονο που μας μενει ειναι να περιμενουμε απο δευτερα νεοτερα... Εκ των εσω... Εικόναμπραβο alexUnder.
φαντομας07

Δημοσίευση από φαντομας07 »

Μαγκες σας λεω οτι εχουν μεινει ελαχιστες αιτησεις ακομα και μαλιστα αυτες που περιμεναν τα προτοτυπα διπλωματα και κατι αλλα... Η βαση για Α ειναι 2280 και για β 2570 μπορει να ανεβουν ελαχιστα!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

alexUnder έγραψε:

Σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληρφοριες φιλε... Να΄σαι καλα!
ΕΛΛΑΣ
alexUnder
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexUnder »

Τπτ παιδια πανω απολα η ενημερωση σε οτι αφορα το θεμα που μας απασχολει ολους
sminagos f-16 block

Δημοσίευση από sminagos f-16 block »

Με 2111 μορια περνασ ειδικος φρουροσ στη δευτερη κατηγορια;

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

sminagos f-16 block έγραψε:Με 2111 μορια περνασ ειδικος φρουροσ στη δευτερη κατηγορια;

οχι φιλε μου, με τιποτα για β κατηγορια... Για α αν παρει 2000 ατομα εισαι μεσα... Για να καταλαβεις που παιζεις...
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

φαντομας07 έγραψε:Μαγκες σας λεω οτι εχουν μεινει ελαχιστες αιτησεις ακομα και μαλιστα αυτες που περιμεναν τα προτοτυπα διπλωματα και κατι αλλα... Η βαση για Α ειναι 2280 και για β 2570 μπορει να ανεβουν ελαχιστα!
sorry αν γινομαι κουραστικος... Η πηγη σου; Δωσε καποιο τεκμηριο... Παντως ευχαριστουμε για την ενημερωση...2300 θα παιξει η βαση οπως φαινεται...
ΕΛΛΑΣ
φαντομας07

Δημοσίευση από φαντομας07 »

Θα σας πω και κατι ενημερωτικα για να ξερεται να μην ανχωνεστε περιπου 10.000 αιτησεις δεν ειχαν πανω απο 1.900 μορια και στις 2 κατηγοριες γελοιο... Μεχρι στιγμης εχουν γινει περιπου 14.000 ενω περιμενουν αλλες 1.000 περιπου. Αυτα καλη επιτυχια

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

alexUnder έγραψε:Τπτ παιδια πανω απολα η ενημερωση σε οτι αφορα το θεμα που μας απασχολει ολους
παντως εσυ με 2600++ οτι και να γινει εισαι μεσα...
ΕΛΛΑΣ
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Whiteyez »

Με τόσα που λένε διάφοροι εδώ μέσα δεν ξές ποιον να πιστέψεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Whiteyez έγραψε:Με τόσα που λένε διάφοροι εδώ μέσα δεν ξές ποιον να πιστέψεις.

έχω πυρετό και είπα να μπω λίγο στο φόρουμ να ηρεμήσω έιμαι online εδώ και 20 λεπτά και ακόμα μεταφέρω και διαγράφω μηνύματα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

φαντομας07 έγραψε: Θα σας πω και κατι ενημερωτικα για να ξερεται να μην ανχωνεστε περιπου 10.000 αιτησεις δεν ειχαν πανω απο 1.900 μορια και στις 2 κατηγοριες γελοιο... Μεχρι στιγμης εχουν γινει περιπου 14.000 ενω περιμενουν αλλες 1.000 περιπου. Αυτα καλη επιτυχια

αυτα που φωναζω εγω και μερικα παιδια εδω μεσα τοσεσ μερες... Μην δινετε σημασια στον αριθμο των αιτησεων... Δεν θα εχουν μορια! Οριστε... Ηρεμησατε τωρα κα8ολου;
SUKHOI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SUKHOI »

Παιδια 2280 στην α ειναι σιγουρα; Η εκει περιπου; Εγω εχω 2270 και εχω τρελαθει.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

SUKHOI έγραψε:Παιδια 2280 στην α ειναι σιγουρα; Η εκει περιπου; Εγω εχω 2270 και εχω τρελαθει.
2280 ανεφεραν τα παιδια πριν εγω πιστευω οτι θα παει 2300 η βαση... Ο θεος μαζι σου φιλε...
ΕΛΛΑΣ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες