Ευχαριστω φιλε, το εκτιμω ιδιαιτερα που μπηκες στον κοπο να απαντησεις αμμεσα.alexUnder έγραψε:Γιωργος2730 έγραψε:Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.
1.) 2280 stin a kathgwria magkes molis mou to eipe o xadelfos mou axiwmatikos stin gada astynomos A gia extes to apogeuma 2.) kai mou eipe tis pio polles aithseis tis exoun ellenxi apo tin arxh pou pigenan sthn athina giati otan ekanes ta xartia sou 3.) eprepe o axiwmatikos na tis steilei pano tin epomenh mera ... wste ama htan kapies lathos na tous pernan thl gia na pane na tis diorthosoun ama lew psemata na me diapseusei o kyrios doumas... Αυτο το μηνυμα εστηλε ενας στην ομαδα των ειδικων φρουρων πιστευω λεει την αληθεια
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
οποτε το μονο που μας μενει ειναι να περιμενουμε απο δευτερα νεοτερα... Εκ των εσω...Γιωργος2730 έγραψε:Ευχαριστω φιλε, το εκτιμω ιδιαιτερα που μπηκες στον κοπο να απαντησεις αμμεσα.alexUnder έγραψε:Γιωργος2730 έγραψε:Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.
1.) 2280 stin a kathgwria magkes molis mou to eipe o xadelfos mou axiwmatikos stin gada astynomos A gia extes to apogeuma 2.) kai mou eipe tis pio polles aithseis tis exoun ellenxi apo tin arxh pou pigenan sthn athina giati otan ekanes ta xartia sou 3.) eprepe o axiwmatikos na tis steilei pano tin epomenh mera ... wste ama htan kapies lathos na tous pernan thl gia na pane na tis diorthosoun ama lew psemata na me diapseusei o kyrios doumas... Αυτο το μηνυμα εστηλε ενας στην ομαδα των ειδικων φρουρων πιστευω λεει την αληθεια

Μαγκες σας λεω οτι εχουν μεινει ελαχιστες αιτησεις ακομα και μαλιστα αυτες που περιμεναν τα προτοτυπα διπλωματα και κατι αλλα... Η βαση για Α ειναι 2280 και για β 2570 μπορει να ανεβουν ελαχιστα!
Σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληρφοριες φιλε... Να΄σαι καλα!alexUnder έγραψε:Γιωργος2730 έγραψε:Μπορει οντως να ειναι ετσι... Αλλα ποσο εγκυρη πηγη εχεις φιλαρακι; Συγνωμη που ειμαι καχυποπτος, αλλα πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να πει οτι θελει.
ΕΛΛΑΣ
Τπτ παιδια πανω απολα η ενημερωση σε οτι αφορα το θεμα που μας απασχολει ολους
Με 2111 μορια περνασ ειδικος φρουροσ στη δευτερη κατηγορια;
οχι φιλε μου, με τιποτα για β κατηγορια... Για α αν παρει 2000 ατομα εισαι μεσα... Για να καταλαβεις που παιζεις...sminagos f-16 block έγραψε:Με 2111 μορια περνασ ειδικος φρουροσ στη δευτερη κατηγορια;
ΕΛΛΑΣ
sorry αν γινομαι κουραστικος... Η πηγη σου; Δωσε καποιο τεκμηριο... Παντως ευχαριστουμε για την ενημερωση...2300 θα παιξει η βαση οπως φαινεται...φαντομας07 έγραψε:Μαγκες σας λεω οτι εχουν μεινει ελαχιστες αιτησεις ακομα και μαλιστα αυτες που περιμεναν τα προτοτυπα διπλωματα και κατι αλλα... Η βαση για Α ειναι 2280 και για β 2570 μπορει να ανεβουν ελαχιστα!
ΕΛΛΑΣ
Θα σας πω και κατι ενημερωτικα για να ξερεται να μην ανχωνεστε περιπου 10.000 αιτησεις δεν ειχαν πανω απο 1.900 μορια και στις 2 κατηγοριες γελοιο... Μεχρι στιγμης εχουν γινει περιπου 14.000 ενω περιμενουν αλλες 1.000 περιπου. Αυτα καλη επιτυχια
παντως εσυ με 2600++ οτι και να γινει εισαι μεσα...alexUnder έγραψε:Τπτ παιδια πανω απολα η ενημερωση σε οτι αφορα το θεμα που μας απασχολει ολους
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Με τόσα που λένε διάφοροι εδώ μέσα δεν ξές ποιον να πιστέψεις.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Whiteyez έγραψε:Με τόσα που λένε διάφοροι εδώ μέσα δεν ξές ποιον να πιστέψεις.
έχω πυρετό και είπα να μπω λίγο στο φόρουμ να ηρεμήσω έιμαι online εδώ και 20 λεπτά και ακόμα μεταφέρω και διαγράφω μηνύματα
αυτα που φωναζω εγω και μερικα παιδια εδω μεσα τοσεσ μερες... Μην δινετε σημασια στον αριθμο των αιτησεων... Δεν θα εχουν μορια! Οριστε... Ηρεμησατε τωρα κα8ολου;φαντομας07 έγραψε: Θα σας πω και κατι ενημερωτικα για να ξερεται να μην ανχωνεστε περιπου 10.000 αιτησεις δεν ειχαν πανω απο 1.900 μορια και στις 2 κατηγοριες γελοιο... Μεχρι στιγμης εχουν γινει περιπου 14.000 ενω περιμενουν αλλες 1.000 περιπου. Αυτα καλη επιτυχια
Παιδια 2280 στην α ειναι σιγουρα; Η εκει περιπου; Εγω εχω 2270 και εχω τρελαθει.
2280 ανεφεραν τα παιδια πριν εγω πιστευω οτι θα παει 2300 η βαση... Ο θεος μαζι σου φιλε...SUKHOI έγραψε:Παιδια 2280 στην α ειναι σιγουρα; Η εκει περιπου; Εγω εχω 2270 και εχω τρελαθει.
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες