Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

kakis έγραψε:Καλησπερα στην παρεα! Σημερα πηγα και εγω να κανω τα χαρτια μου και... Τσουπ ενας γνωστος μου να τα κανει και αυτος... Αμαν ρε παιδια αναλογιστειτε αν κανετε γι'αυτην τη δουλεια... Ελεος...1,71 υψος,95 κιλα και μια ζωη την εβγαλε μπροστα σε εναν υπολογιστη! Αυτον αμα τον πιασω στα χερια μου τον στιβω ανετα με το ενα! Τετοιους θελουν στην ΕΛΑΣ; Βγαζει 2400 μορια! Εγω 1890 και χαιροταν! Για την β μιλαω! Οι μισοι και παραπανω που παν για τα αθληματα με το ζορι τα περνανε... Και με πολλα παρακαλια!

άμα είναι έτσι όπως τον περιγράφεις θα τον κόψουνε στο ΔΜΣ οπότε τσάμπα τσαντίστηκες Εικόνα
GIANNIS GIAN

Δημοσίευση από GIANNIS GIAN »

Καλησπερα σε ολους! εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες για αστυφυλακων αλλα τις 2 αποαυτες ειχα περασει απιλαχον και δεν με καλεσαν ποτε! αποφασισα να παω στρατο και να δωσω για ε. φ. θελω καποιος που γνωριζει να μου πει αν τα μορια που εχω ειναι αρκετα και αν εχω πιθανοτητα να περασω!1. απ. ενιαιου 12,05 2. εδ. δυναμεις 500 3. τριτεκνος 200 4. διπλωμα μηχανης απεριοριστο 300, αυτοκινητο 100, και γ' κατηγοριας 200 θα μου πει καποιος ποσα μορια εχς και αν εχω ελπιδεσ... ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

GIANNIS GIAN έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες για αστυφυλακων αλλα τις 2 αποαυτες ειχα περασει απιλαχον και δεν με καλεσαν ποτε! Αποφασισα να παω στρατο και να δωσω για ε. Φ. Θελω καποιος που γνωριζει να μου πει αν τα μορια που εχω ειναι αρκετα και αν εχω πιθανοτητα να περασω!1. Απ. Ενιαιου 12,05 2. Εδ. Δυναμεις 500 3. Τριτεκνος 200 4. Διπλωμα μηχανης απεριοριστο 300, αυτοκινητο 100, και γ' κατηγοριας 200 θα μου πει καποιος ποσα μορια εχς και αν εχω ελπιδεσ... Ευχαριστω!

1205 από το απολυτήριο λυκείου
500 μόρια αν κάνεις την θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις
200 μόρια τρίτεκνος
300 μηχανής
200 γ κατηγορίας
τα μόρια του αυτοκινήτου μην τα υπολογίζεις εφόσον βγάλεις για Γ κατηγορία γιατί μετράει το μεγαλύτερο

με 2405 έχεις πάρα πολλές ελπίδες

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από marios mp »

Εισαι μεσα φιλε μου μην ανησυχεις...

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οποιος εχει πανω απο 2400 δεν πρεπει να ανησυχει για μενα εκτος απροοπτου βεβαια 95% ειναι μεσα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει η επόμενη προκήρυξη και για πόσα άτομα θα βγει!
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πιστευω του χρονου θα ξαναβγαλει καλη ωρα αυγουστο παλι για ειδικους τουλαχιστον καθε χρονο βγαζει μην κοιτας το 2007 που πηρε 2000 ατομα και δεν ειχαν αναγκες...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν είχανε ανάγκες; Κάνεις λάθος απλά τότε είχανε χρήματα!
gpman

Δημοσίευση από gpman »

Εγώ έχω 2040. Πιστεύω ότι οι βάση θα κυμανθεί περίπου εκεί. Πόσοι είναι αυτοί που έχουν 2300 και πάνω μόρια; Πόσο πάνω θα ανέβουν τα μόρια εισαγωγής. Πάντως έχω ακούσει ότι επειδή τους ειδικούς φρουρούς τους διαχειρίζεται ο ΑΣΕΠ τα πράγματα θα είναι ακρως αξιοκρατικά. Τα αποτελέσματα θα δείξουν...

Καλή επιτυχία σε όλους...
nikosz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nikosz »

Ποσοι εχουν γραψει εδω στο forum οτι εχουν πανω απο 2300; Αρκετοι. Κ ποσοι ειναι ακομα που δεν ξερουν το forum καν. Δυσκολα τα πραγματα.
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Παντως δεν ειναι πανω απο 200 συνολο πιστευω
γιωργος..

Δημοσίευση από γιωργος.. »

Με 2250 κανω τιποτα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gpman έγραψε:Εγώ έχω 2040. Πιστεύω ότι οι βάση θα κυμανθεί περίπου εκεί. Πόσοι είναι αυτοί που έχουν 2300 και πάνω μόρια; Πόσο πάνω θα ανέβουν τα μόρια εισαγωγής.Πάντως έχω ακούσει ότι επειδή τους ειδικούς φρουρούς τους διαχειρίζεται ο ΑΣΕΠ τα πράγματα θα είναι ακρως αξιοκρατικά.Τα αποτελέσματα θα δείξουν...

Καλή επιτυχία σε όλους...

Πάντα ήτανε αξιοκρατικά στους ειδικούς φρουρούς ξεκολλάτε με τα βύσματα

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Φιλε στα σωματα ασφαλειας εχουν ελλειψεις και πολλες μαλιστα και καθε χρονο αν δεις ποσοι βγαινουν σε συνταξη καθε χρονο και ποσους προσλαμβανουν ουτε τους μισους

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε συγνώμη μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα;p Αυτό είναι δικό σου ποστ
Πιστευω του χρονου θα ξαναβγαλει καλη ωρα αυγουστο παλι για ειδικους τουλαχιστον καθε χρονο βγαζει μην κοιτας το 2007 που πηρε 2000 ατομα και δεν ειχαν αναγκες...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Σεπ 02, 2010 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες