kakis έγραψε:Καλησπερα στην παρεα! Σημερα πηγα και εγω να κανω τα χαρτια μου και... Τσουπ ενας γνωστος μου να τα κανει και αυτος... Αμαν ρε παιδια αναλογιστειτε αν κανετε γι'αυτην τη δουλεια... Ελεος...1,71 υψος,95 κιλα και μια ζωη την εβγαλε μπροστα σε εναν υπολογιστη! Αυτον αμα τον πιασω στα χερια μου τον στιβω ανετα με το ενα! Τετοιους θελουν στην ΕΛΑΣ; Βγαζει 2400 μορια! Εγω 1890 και χαιροταν! Για την β μιλαω! Οι μισοι και παραπανω που παν για τα αθληματα με το ζορι τα περνανε... Και με πολλα παρακαλια!
άμα είναι έτσι όπως τον περιγράφεις θα τον κόψουνε στο ΔΜΣ οπότε τσάμπα τσαντίστηκες
Καλησπερα σε ολους! εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες για αστυφυλακων αλλα τις 2 αποαυτες ειχα περασει απιλαχον και δεν με καλεσαν ποτε! αποφασισα να παω στρατο και να δωσω για ε. φ. θελω καποιος που γνωριζει να μου πει αν τα μορια που εχω ειναι αρκετα και αν εχω πιθανοτητα να περασω!1. απ. ενιαιου 12,05 2. εδ. δυναμεις 500 3. τριτεκνος 200 4. διπλωμα μηχανης απεριοριστο 300, αυτοκινητο 100, και γ' κατηγοριας 200 θα μου πει καποιος ποσα μορια εχς και αν εχω ελπιδεσ... ευχαριστω!
GIANNIS GIAN έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες για αστυφυλακων αλλα τις 2 αποαυτες ειχα περασει απιλαχον και δεν με καλεσαν ποτε! Αποφασισα να παω στρατο και να δωσω για ε. Φ. Θελω καποιος που γνωριζει να μου πει αν τα μορια που εχω ειναι αρκετα και αν εχω πιθανοτητα να περασω!1. Απ. Ενιαιου 12,05 2. Εδ. Δυναμεις 500 3. Τριτεκνος 200 4. Διπλωμα μηχανης απεριοριστο 300, αυτοκινητο 100, και γ' κατηγοριας 200 θα μου πει καποιος ποσα μορια εχς και αν εχω ελπιδεσ... Ευχαριστω!
1205 από το απολυτήριο λυκείου 500 μόρια αν κάνεις την θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις 200 μόρια τρίτεκνος 300 μηχανής 200 γ κατηγορίας τα μόρια του αυτοκινήτου μην τα υπολογίζεις εφόσον βγάλεις για Γ κατηγορία γιατί μετράει το μεγαλύτερο
Πιστευω του χρονου θα ξαναβγαλει καλη ωρα αυγουστο παλι για ειδικους τουλαχιστον καθε χρονο βγαζει μην κοιτας το 2007 που πηρε 2000 ατομα και δεν ειχαν αναγκες...
Εγώ έχω 2040. Πιστεύω ότι οι βάση θα κυμανθεί περίπου εκεί. Πόσοι είναι αυτοί που έχουν 2300 και πάνω μόρια; Πόσο πάνω θα ανέβουν τα μόρια εισαγωγής. Πάντως έχω ακούσει ότι επειδή τους ειδικούς φρουρούς τους διαχειρίζεται ο ΑΣΕΠ τα πράγματα θα είναι ακρως αξιοκρατικά. Τα αποτελέσματα θα δείξουν...
gpman έγραψε:Εγώ έχω 2040. Πιστεύω ότι οι βάση θα κυμανθεί περίπου εκεί. Πόσοι είναι αυτοί που έχουν 2300 και πάνω μόρια; Πόσο πάνω θα ανέβουν τα μόρια εισαγωγής.Πάντως έχω ακούσει ότι επειδή τους ειδικούς φρουρούς τους διαχειρίζεται ο ΑΣΕΠ τα πράγματα θα είναι ακρως αξιοκρατικά.Τα αποτελέσματα θα δείξουν...
Καλή επιτυχία σε όλους...
Πάντα ήτανε αξιοκρατικά στους ειδικούς φρουρούς ξεκολλάτε με τα βύσματα
Φιλε στα σωματα ασφαλειας εχουν ελλειψεις και πολλες μαλιστα και καθε χρονο αν δεις ποσοι βγαινουν σε συνταξη καθε χρονο και ποσους προσλαμβανουν ουτε τους μισους
Φίλε συγνώμη μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα;p Αυτό είναι δικό σου ποστ Πιστευω του χρονου θα ξαναβγαλει καλη ωρα αυγουστο παλι για ειδικους τουλαχιστον καθε χρονο βγαζει μην κοιτας το 2007 που πηρε 2000 ατομα και δεν ειχαν αναγκες...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Σεπ 02, 2010 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.