Γιατί εμείς ΔΕΝ πάμε στο στρατό

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

xristinakate έγραψε:Οποιος αξιος δεν ειναι να σηκωσει οπλο, δεν ειναι αξιος να λεγεται κ ελληνας... Και δεν ειναι κανεις αξιος να κρινει τους πολεμους, μαλλον τις μαχες που εδωσαν οι ελληνες! Πολλα λετε λιγα ξερετε..
Οσο για τον φιλο που ειπε οτι μπικαμε στο στρατο για τα 1000 ευρω... Ναι ρε μεγαλε.. Ειμαι στην πρωτη γραμμη για 1000 ευρω... κανω 7 υπηρεσιες το μηνα για 1000 ευρω... Βγαινω 12ημερα και πλωτα για 1000 ευρω... Ξενυχταω σε φυλακια και παρατηρητηρια για 1000 ευρω. Για να καθεται ο δικος σου κωλος ασφαλησμενος στην καρεκλα του γραφειου σου και να γραφει 1002 *****... Αλλα σε περυπτωση πολεμου οι αντιρησιες συνειδησης θα ηταν αυτοι που θα τρωγαν το πρωτο βλημα απο τα χερακια μου... Χεστες μαθατε να μιλατε μονο. Δεν ειστε ικανοι να κρατησετε ενα G3 βαρους 4,250 kg. Κυφηνες του κρατους...

ETΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από xristinakate »

vasilis έγραψε: ετσι ρε φιλε πες τα!! μας εγιναν τωρα ολοι προοδευτικο! επισις η κοπελα Illy οπως λεγετε δεν προκηται να παει φανταρος και δεν θα καταλαβει ποτε γιατι ακριβως πραγμα μιλαμε και συναισθημα! και οπως λες καποιος στο στρατο του φευγει ο κολως να κανει ολα αυτα ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ και να κοιμαται η κοπελα ομορφα στο μαξιλαρακι της!

Διαβασε και κανενα nick βρε παιδι μου!!! Τι φιλε; ! ! Γυναικα ειμαι! Εικόνα
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Markos_Hdi έγραψε: Καλά ηρεμήστε ρε παιδιά. Δεν είστε οι μόνοι παραγωγικοί άνθρωποι στην Ελλάδα. Κάνετε μια δουλειά όπως τόσοι άλλοι που σκίζονται καθημερινά για να έχουμε την όποια άνεση έχουμε. Μην κάνετε λες και είστε οι μοναδικοί στους οποίους χρωστάμε την καθημερινότητά μας.

Δεν ειπε κανεις οτι ειμαστε οι ηρωες που μας χρωστατε τα παντα.. Αλλα αυτα που κανουμε τις περισσοτερες φορες δεν ειναι για να εκτελεσουμε απλα τις διαταγες που περνουμε... Αλλα τις περισσοτερες φορες το θελουμε και νοιωθουμε οτι πρεπει να το κανουμε απο υποχρεωση... Οταν και ΑΝ ποτε πας στη προκαλυψη του εβρου, κανεις μια βολτα στην οχθη και ακουσεις απο απεναντι τους σκοπους της Τουρκιας να οπλιζουν τα G3 μολις σε αντιληφθουν... ελα να μου πεις την αισθηση... Εγω καθε φορα που τους ακουω η τους βλεπω, χαιρομαι που ειμαι εκει να προστατεψω κατι... καποιους... Αυτη ειναι η διαφορα του πολιτη απο μας! Καθε μερα που περναμε απο το ποταμι, το μυαλο μας παει αλλου.. Σκευτομαστε την κακη στιγμη.. Ενα "ντου" υποθεση ειναι... Μετα; Τι θα λεει ο λαος; Ευτυχως που ειναι και ο στρατος θα λεει.. Ουκ ολιγες φορες αποτρεψαμε επεισοδιο.. Αλλα αυτα μονο τα δικα μας ματια τα βλεπουν.. Παρ'ολα αυτα, οτι και να λες κοιμησου ησυχος.. Γιατι ακομα και να μη μας γουσταρεις, προλαμβανουμε και για κατι ατομα σαν εσενα... Αυτο ειναι το αισθημα της ευθυνης και του χρεους... Κατι που δυστυχως λειπει τωρα τελευταια απο τους Ελληνες...
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από vasilis »

Διαβασε και κανενα nick βρε παιδι μου!!! Τι φιλε; ! ! Γυναικα ειμαι! Εικόνα

sorry κουκλα!! βλεπεις δεν ειναι συχνα γυναικες που υποστυριζουν τετοιες αποψεις και εποπ!!!Εικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Χριστίνα κοίτα να σου πω. Από έναν διάλογο σε ένα forum δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είμαι και τι κάνω και ποια είναι τα πιστεύω μου. Οπότε τους χαρακτηρισμούς "άτομα σαν κι εσένα" ας τους κατά μέρος.

Από εκεί και πέρα, και πάλι σου λέω μην νομίζεις ότι είσαι η μόνη που υπερβαίνει το καθήκον της. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κάνουνε το ίδιο για να έχεις και εσύ τα ωφέλη σου από αυτούς. Μην νομίζεις ότι κάνεις το μεγαλύτερο λειτούργημα. Σεβαστό αυτό που κάνεις και μακάρι να ήτανε όλοι στα ανάλογα πόστα με εσένα τόσο συνηδειτοποιημένοι όσο λες εσύ ότι είσαι, αλλά σεβάσου και τον αγώνα των άλλων ανθρώπων και μην τους μηδενίζεις για να ανυψώσεις την δική σου προσπάθεια.
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δεν εκμηδενιζω κανεναν... Και οι δικοι μου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο καθημερινοι ανθρωποι που δουλευουν 12-14 ωρες την ημερα για να φερουν σπιτι ενα πιατο φαγητο... Εσυ πας να εκμηδενισεις το Στρατο και να το κανεις να φενεται ενα απλο επαγγελμα, ενω δεν ειναι ετσι... Αλλο το ενα, αλλο το αλλο..
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγώ πάω να μηδενίσω κάτι; Πού το βρήκες αυτό; Απλά σου λέω ότι όσο υπερβάλλεις εαυτόν εσύ, άλλο τόσο το κάνουνε και τόσοι άνθρωποι.
Μην νομίζεις ότι είσαι κάτι παραπάνω από τον διπλανό σου.
Κι ο στρατός ένα κομμάτι της κοινωνίας είναι.
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Καλα... οτι και να σου λεω τωρα... Περα βρεχει.. Οσο για το διπλανο σου.. Κι αυτος στο στρατο ειναι! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Tι πέρα βρέχει βρε κοπελίτσα μου που έκανες δυο περίπολα με βροχή και νόμισες ότι έπιασες το νόημα της ζωής;
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Markos_Hdi έγραψε: Tι πέρα βρέχει βρε κοπελίτσα μου που έκανες δυο περίπολα με βροχή και νόμισες ότι έπιασες το νόημα της ζωής;

Χαχαχαχαχα! Πολυ αστειοοοο... Ουτε το 1/3 απο αυτα που εκανα δεν εχεις κανει... Αστο δε σε περνει!
Αν σε βαζαν να κανεις αυτα που εκανα και να αντεξεις στις συνθηκες που αντεξα, αν οχι Ι5, θα ειχες παρει 100 αναβολες...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σιγά τα κομάντα. Ίδρωσα από τις κακουχίες!!!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

xristinakate, κόψε τις ειρωνείες και τα περί Ι5 και 100 αναβολών.

Εχω δει κάμποσους ΕΠΟΠ άνδρες και γυναίκες που ερχόντουσαν πρωϊ και παραιτούνταν βράδυ. Και που, Τεθωρακισμένα... Εικόνα
Για να μη μιλήσω για μερικούς ΕΠΟΠ που την έχουν δει Αξιωματικοί.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από illy »

vasilis έγραψε:ετσι ρε φιλε πες τα!! μας εγιναν τωρα ολοι προοδευτικο! επισις η κοπελα Illy οπως λεγετε δεν προκηται να παει φανταρος και δεν θα καταλαβει ποτε γιατι ακριβως πραγμα μιλαμε και συναισθημα! και οπως λες καποιος στο στρατο του φευγει ο κολως να κανει ολα αυτα ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ και να κοιμαται η κοπελα ομορφα στο μαξιλαρακι της!
Μην παίρνεις κ όρκο φίλτατε Βασίλη... Έκανα τα χαρτιά μου για επ. οπ!! Οπότε θα είμαι φανταρίνα για πολλές δεκαετίες κ ούτε θα κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια!!! Εσύ μάλλον κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια... Απλά ξέρεις ποια η ειδοποιός διαφορά μας; Εγώ δεν κάνω τυμπανοκρουσίες για το τί είμαι, αυτό θα φανεί στην πράξη, από τα έργα μου στην ώρα του καθήκοντος!!! Θα κάνω το καθήκον μου χωρίς να το διατυμπανίζω κ χωρίς να φανατίζομαι... Πχ. θαυμάζω τη Χριστίνα για την επιλογή της κ τη θεωρώ άξια κ ικανή γυναίκα κ μπράβο της που δείχνει τέτοιο ζήλο για τη δουλειά της... Κ να σου πω κ κάτι άλλο; Είμαι υπέρμαχος της υποχρεωτικής θητείας και για τις γυναίκες κ μακάρι να εφαρμοστεί κάποια στιγμή!!!
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από vasilis »

αφου ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο γιατι εχεις τοσες διαφορες με αυτο που πας να κανεις σαν δουλεια και με καποιους απο εμας για αυτο που υποστυριζουμε; ! εκτος και αν εχω καταλαβει λαθος τα λεγομενα σου και αν ειναι ετσι σου ζητω συγνωμη! αλλα... ! καθως απο οτι ειδα απο το πρωτο σου μηνυμα δεν υποστυριξες κατι απο τους παραπανω ισα ισα τους την ειπες δυνατα κιολας! εξηγησε μας σε τι ακριβως δεν συμφωνεις; στο οτι διαφωνουμε με μπουλιδες που ονομαζονται απο μονοι τους ''ιδεολογοι'' και ''μοντερνοι'' για να μην πανε στρατο και λενε διαφορα σνομπαροντας και αυτους που τον εκπρωσοπουν καθως δεν θελουν να χασουν την ανεση του σπιτιου τους και προσποιουντε οτι δεν υπαρχουν εχθροι!! πες μας να ξερουμε τι ακριβως στιρυζεις!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από illy »

vasilis έγραψε:αφου ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο γιατι εχεις τοσες διαφορες με αυτο που πας να κανεις σαν δουλεια και με καποιους απο εμας για αυτο που υποστυριζουμε; ! εκτος και αν εχω καταλαβει λαθος τα λεγομενα σου και αν ειναι ετσι σου ζητω συγνωμη! αλλα τι ακριβως θες να πεις!
Θα το ξαναπω κ ελπίζω να γίνω κατανοητήΕικόνα Καλό είναι να αποφεύγουμε τους φανατισμούς κ τις ακρότητες κ ας δείξουν τα έργα μας το τί είμαστεΕικόνα τόσο απλό είναι αυτό που λέω σε όλα τα μηνύματα μουΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες