Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Ενσταση εκαναν 60 ατομα συνολικα απο 2008 και 2009 σειρα. και δικαιωθηκαν ολοι απο το εφετειο. απο κει και περα δεν ξερω ποσοι απο αυτους περασαν τις δοκιμασιες.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Εχεις παει δικαστικα;

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ρε παιδια αν δεν ξερεται και αν δεν το εχετε ψαξει το θεμα καλυτερα να μην μιλατε γιατι δινετε λαθως πληροφοριες και στους αλλους. μεχρι και το 2007 επαιρναν ειδικους φρουρους με τατουαζ. χωρις κανενα κολλημα. το 2008 απλα εγραψαν στην προκυριξη οτι απαγορευοντε τα τατουαζ για να παρεις συμετοχη στον διαγωνισμο. χωρις ομως να εχει υπογραφτει καποιος σχετικος νομος. ειναι ατυπος νομος της αστυνομιας. αντισυνταγματικος και ρατσιστικος. καποιος που εχει τατουαζ δεν ειναι ανικανος. και γιαυτο οσοι εχουν παει δικαστικα εχουν βρει το δικιο τους απο το εφετειο και τα δικαστιρια. και επισις θα παρουν αναδρομικα ολους τους μισθους που εχασαν σαν αποζημιωση. μαγκες τα εχω ψαξει καλα. ειμαι και εγω ενας απο αυτους. μιλαω εκ πειρας. απο κει και περα καντε υπομονη για τα αποτελεσματα και καλη επιτυχια σε ολους.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Greek_Army »

ILIAS KRITI έγραψε:Ρε παιδια αν δεν ξερεται και αν δεν το εχετε ψαξει το θεμα καλυτερα να μην μιλατε γιατι δινετε λαθως πληροφοριες και στους αλλους. Μεχρι και το 2007 επαιρναν ειδικους φρουρους με τατουαζ. Χωρις κανενα κολλημα. Το 2008 απλα εγραψαν στην προκυριξη οτι απαγορευοντε τα τατουαζ για να παρεις συμετοχη στον διαγωνισμο. Χωρις ομως να εχει υπογραφτει καποιος σχετικος νομος. Ειναι ατυπος νομος της αστυνομιας. Αντισυνταγματικος και ρατσιστικος. Καποιος που εχει τατουαζ δεν ειναι ανικανος. Και γιαυτο οσοι εχουν παει δικαστικα εχουν βρει το δικιο τους απο το εφετειο και τα δικαστιρια. Και επισις θα παρουν αναδρομικα ολους τους μισθους που εχασαν σαν αποζημιωση. Μαγκες τα εχω ψαξει καλα. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους. Μιλαω εκ πειρας. Απο κει και περα καντε υπομονη για τα αποτελεσματα και καλη επιτυχια σε ολους.

για το 2007 το γνωρίζω γιατί έχω φίλη εκείνη της σειράς που πέρασε. Για τα άλλα αν είσαι τόσο σίγουρος μαζί σου!
...
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Andrikoss »

ILIAS KRITI έγραψε:Ρε παιδια αν δεν ξερεται και αν δεν το εχετε ψαξει το θεμα καλυτερα να μην μιλατε γιατι δινετε λαθως πληροφοριες και στους αλλους. Μεχρι και το 2007 επαιρναν ειδικους φρουρους με τατουαζ. Χωρις κανενα κολλημα. Το 2008 απλα εγραψαν στην προκυριξη οτι απαγορευοντε τα τατουαζ για να παρεις συμετοχη στον διαγωνισμο. Χωρις ομως να εχει υπογραφτει καποιος σχετικος νομος. Ειναι ατυπος νομος της αστυνομιας. Αντισυνταγματικος και ρατσιστικος. Καποιος που εχει τατουαζ δεν ειναι ανικανος. Και γιαυτο οσοι εχουν παει δικαστικα εχουν βρει το δικιο τους απο το εφετειο και τα δικαστιρια. Και επισις θα παρουν αναδρομικα ολους τους μισθους που εχασαν σαν αποζημιωση. Μαγκες τα εχω ψαξει καλα. Ειμαι και εγω ενας απο αυτους. Μιλαω εκ πειρας. Απο κει και περα καντε υπομονη για τα αποτελεσματα και καλη επιτυχια σε ολους.

για το 2007 το γνωρίζω γιατί έχω φίλη εκείνη της σειράς που πέρασε. Για τα άλλα αν είσαι τόσο σίγουρος μαζί σου!
... [/QUOT
Αυτά είναι τα λεγόμενα παραθυράκια του νόμου... Παντως εχω ακουσει και εγω κατι κουλα για τατου που ειχαν καπιοι και μπηκαν... Και καλα εκαναν εδω που τα λεμε... Το οτι εχει καποιος τατου δεν σημαινει οτι δεν κανει για ει. Φ. Μη τρελαθουμε κιολας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στην προκήρυξη του 2007 δεν έλεγε καν στην προκήρυξη ότι απαγορεύεται
Andrikoss

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Καλα εκανε και δεν ελεγε... Και τορα σαν πος που το λεει τι εγινε; Οποιος το κυνιγησει θα μπει... Οποτε τζαμπανταν το ευαλαν και Παλι... Μονο παιδευουν τον κοσμακι στα δικαστηρια και τιποτα αλλο
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κ αυτοι που το εβγαλαν σαν λαλακες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Andrikoss

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Μητσο τι να σου πω ρε φιλε απο τη μια αδικο και απο την αλλα παρε τα θετικα, οτι θα αποφιγεις την ταλεπορια στα δηκαστηρια... Εγω ηθελα να κανω αλλα περιμενω μολις μπω και ΑΝ μπω τοτε θα παμε να κανουμε μαζι... Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ειχα κ το εβγαλα για την προκηρυξη. Δεν θα ξανα κανω ποτε!
Andrikoss

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Καλα οπος θες εγω πιθανον να κανωΕικόνα
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από sakalom »

Εχω ενα κακο νεο για τους επιλαχοντες! Χθες διαβασα σε τοπικη εφημεριδα οτι καταργητε το τατουαζ στους ειδικους. Με προεδρικο διαταγμα! Λογο τον προηγουμενων υποθεσεων που ειχαν εκδικαστει κ ειχαν δικαιωθει... Τωρα αν θα ισχυσει απο φετος η απο του χρονου δεν ελεγε! Παντως φανταζομαι οτι κ να μην ισχυει απο φετος οποιος εχει κ παει δικαστηριο θα δικαιωθει. Λογο τον προηγουμενων...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Εγω φιλε για να φτιαξω παλι το χερι μου θελω 5,500 ευρω! Θα μου τα δωσει το κρατος η να τα πληρωσω εγω; Η εχεις η δεν εχεις. Δεν εχουν δικαιωμα να παιζουν με αυτα!
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Στρατ/κές-Αστ/κές Επιχειρήσεις
Επάγγελμα: Υπαξ/κός ΛΣ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από spirosgiapros »

sakalom έγραψε: οτι καταργητε το τατουαζ στους ειδικους. Με προεδρικο διαταγμα!

το οποίο θα είναι αντισυνταγματικό και όποιος προσφύγει στα δικαστήρια θα κερδίσει και θα υπάρχει πλέον και δεδικασμένο ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι αντισυνταγματική
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

spirosgiapros έγραψε:
sakalom έγραψε: οτι καταργητε το τατουαζ στους ειδικους. Με προεδρικο διαταγμα!

το οποίο θα είναι αντισυνταγματικό και όποιος προσφύγει στα δικαστήρια θα κερδίσει και θα υπάρχει πλέον και δεδικασμένο ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι αντισυνταγματική
εχετε ακουσει οτι οι μαλ*****κιες πληρωνονται;ΕικόναΕικόναε αυτο ακριβωσ! Οσοι πηγανε δικαστικα οχι μονο θα μπουνε, αλλα ο χαμενος χρονος και αποζημιωνεται (1 μισθος για καθε χαμενο μηνα) και ισχυει σαν να εισαι ηδη στο σωμα. Αρα βγηκανε χαμενοι 10000%.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες