Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Greek_Army »

vagsxal έγραψε:Γεια σας ηθελαν να ρωτησω κατι λιγο ασχετο με το θεμα αλλα σχετικο με την προσληψη ειδικων φρουρων. Καπου διαβασα οτι οι ειδικοι φρουροι με τατουαζ ΔΕΝ θα κοπουν... Ισχυει;

αν λες αυτό που γράφτηκε στα νέα έχει αναφερθεί εδώ μέσα. Τώρα τι θα γίνει δεν γνωρίζουμε
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από nic007 »

Οσα παδια κοπηκαν με τατουαζ (απο την περσυνη προκυριξη), δικαιωθηκαν με δικαστηριο.
σημερα κιολας περασαν απο τις υγειονομικες εξετασεις.
και απο τους 1500 που ειχε παρει φετος, το ρωτημα ειναι το εξης.
πηρε ακομα πιο πολλους;
ναι, εφοσον την θεση αυτων που ειχαν κοπει με τατουαζ, πηραν επιλαχοντες και τωρα εργαζονται κανονικα...
... Αν ειχαν κοπει 20 ατομα συνολικα με τατουαζ περσυ (παραδειγμα) ο αριθμος των ατομων ηταν ανω του 1500... !
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από asimike »

Και πως κερδισαν το δικαστηριο εφοσον Το λεει μεσα καθαρα η προκυρηξη οτι απαγορευεται; ... ...
ΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

nic007 έγραψε: Οσα παδια κοπηκαν με τατουαζ (απο την περσυνη προκυριξη), δικαιωθηκαν με δικαστηριο. Σημερα κιολας περασαν απο τις υγειονομικες εξετασεις. Και απο τους 1500 που ειχε παρει φετος, το ρωτημα ειναι το εξης. Πηρε ακομα πιο πολλους; Ναι, εφοσον την θεση αυτων που ειχαν κοπει με τατουαζ, πηραν επιλαχοντες και τωρα εργαζονται κανονικα... Αν ειχαν κοπει 20 ατομα συνολικα με τατουαζ περσυ (παραδειγμα) ο αριθμος των ατομων ηταν ανω του 1500... !
γεια σου νικ. Λοιπον αυτοι που μπαινουν δικαστικα για τον α η β λογο, περνανε με την επομενη σειρα σαν υπεραριθμοι.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κατσε ρε φιλε εγω που το εβγαλα για την προκηρυξη πως μπορω να βρω το δικιο μου; Οι αλλοι μαγκες ηταν;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

asimike έγραψε: Και πως κερδισαν το δικαστηριο εφοσον Το λεει μεσα καθαρα η προκυρηξη οτι απαγορευεται; ...
βαση νομου μπορουν να περασουν βαση προκυρ οχι. Γιαυτο παει δικαστικα. αυτο ειναι δεδικασμενο δηλαδη εχει γινει δικαστ. Πριν χρονια και εχουν δικαιωθει.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από nic007 »

asimike έγραψε:Και πως κερδισαν το δικαστηριο εφοσον Το λεει μεσα καθαρα η προκυρηξη οτι απαγορευεται; ...
μου το ειπε (σωστο και φυσιολογικο ατομο) ... ! Μεσα απο την επιτροπη υγειονομικων. Σημερα κιολας πηγαν. Εγω απλα τον πηρα τηλεφωνο για να τον ρωτησω αν εχει νεα σχετικα με τις ανακοινωσεις μοριων.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

δημητρης25 έγραψε: Κατσε ρε φιλε εγω που το εβγαλα για την προκηρυξη πως μπορω να βρω το δικιο μου; Οι αλλοι μαγκες ηταν;
οχι ρε δημητρη αυτοι που θα μπουνε θαναι περα απο τουσ 500. Δεν επιρεαζει κανεναν.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:Κατσε ρε φιλε εγω που το εβγαλα για την προκηρυξη πως μπορω να βρω το δικιο μου; Οι αλλοι μαγκες ηταν;
οντως... Οτι ναι παλι... Οτι γουσταρει ο καθενας...
ΕΛΛΑΣ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Οχι φιλε μου δημητρη! Η προκηρυξη φετος λεει απαγορευονται τα τατουαζ. Εγω το εβγαλα με τροχο κ ψαλιδι κ μπαινουν αυτοι κανονικα τωρα μεσα?
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από nic007 »

δημητρης25 έγραψε:Κατσε ρε φιλε εγω που το εβγαλα για την προκηρυξη πως μπορω να βρω το δικιο μου; Οι αλλοι μαγκες ηταν;
δημητρη καλα εκανες και το εβγαλες... ! Γιατι θα σε εκοβαν. Θα πηγαινες δικαστικως (δεδικασμενο οπως λενε) και θα δικαιονοσουνα μετα απο 15 μηνες... ! Βαλε δηλαδη οτι καθε δικη μεχρι να παρει την κληση κανει ενα χρονο... Τον ρωτησα και για τα σημαδια που αφηνεις μετα την αποβολη τατουαζ αν τους κοβουν εκει και δεν ηξερε να μου απαντησει... Δεν ειχα ποτε μου τατουαζ, απλα μου αρεσει να ενημερωνομαι... !
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ευχαριστω ρε νικ!
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από nic007 »

Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας...
σε αυτο ζουμε.
στο παραλογο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

δημητρης25 έγραψε: Οχι φιλε μου δημητρη! Η προκηρυξη φετος λεει απαγορευονται τα τατουαζ. Εγω το εβγαλα με τροχο κ ψαλιδι κ μπαινουν αυτοι κανονικα τωρα μεσα;
τωρα τι να σου πω... Εχεις δικιο... Δεν εχω τατουαζ αλλα το ηξερα οτι γινεται... Θα απεριπταν φετος και μετα απο το δικαστ. Που θακενες θαμπαινες του χρονου.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από asimike »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
δημητρης25 έγραψε: Οχι φιλε μου δημητρη! Η προκηρυξη φετος λεει απαγορευονται τα τατουαζ. Εγω το εβγαλα με τροχο κ ψαλιδι κ μπαινουν αυτοι κανονικα τωρα μεσα;
τωρα τι να σου πω... Εχεις δικιο... Δεν εχω τατουαζ αλλα το ηξερα οτι γινεται... Θα απεριπταν φετος και μετα απο το δικαστ. Που θακενες θαμπαινες του χρονου.
μην το δενεται σκηνι κορδωνι οτι θα το κερδιζατε το δικαστηριο...
ΕΛΛΑΣ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες