Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Και σου λέω εγώ οκ. Αν ο άλλος έχει τατουάζ ACAB θα τον βάλουνε στην αστυνομία; Τέσπα το θέμα λήγει εδώ
adamantis

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από adamantis »

Είναι λίγο ακραίο να είσαι τύπος με τατουαζ ACAB και να θέλεις να γίνεις αστυνομικός. Εγώ πάντως ήθελα να ενημερώσω τους συνυποψηφίους μου Που κοπούν από ειδικοί φρουροί επειδή έχουν τατουάζ ότι κρίθηκε αντισυνταγματικό και παράνομο και ότι αξίζει τον κόπο να προσφύγουν στα δικαστήρια. Δεν δέχομαι να έχω υπηρετήσει την πατρίδα και να μου στερούν την επαγγελματική μου αποκατάσταση επειδή κάποτε επέλεξα να κάνω ένα τατουάζ, λες και είμαι απόβρασμα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Greek_Army »

adamantis έγραψε:Είναι λίγο ακραίο να είσαι τύπος με τατουαζ ACAB και να θέλεις να γίνεις αστυνομικός. Εγώ πάντως ήθελα να ενημερώσω τους συνυποψηφίους μου Που κοπούν από ειδικοί φρουροί επειδή έχουν τατουάζ ότι κρίθηκε αντισυνταγματικό και παράνομο και ότι αξίζει τον κόπο να προσφύγουν στα δικαστήρια. Δεν δέχομαι να έχω υπηρετήσει την πατρίδα και να μου στερούν την επαγγελματική μου αποκατάσταση επειδή κάποτε επέλεξα να κάνω ένα τατουάζ,λες και είμαι απόβρασμα!

ε πριν μερικά χρόνια αυτό πιστεύανε κάποιοι και επισής μπορείς άνετα να βγάλεις το τατουάζ !
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από supermario »

Greek_Army έγραψε:
adamantis έγραψε:Είναι λίγο ακραίο να είσαι τύπος με τατουαζ ACAB και να θέλεις να γίνεις αστυνομικός. Εγώ πάντως ήθελα να ενημερώσω τους συνυποψηφίους μου Που κοπούν από ειδικοί φρουροί επειδή έχουν τατουάζ ότι κρίθηκε αντισυνταγματικό και παράνομο και ότι αξίζει τον κόπο να προσφύγουν στα δικαστήρια. Δεν δέχομαι να έχω υπηρετήσει την πατρίδα και να μου στερούν την επαγγελματική μου αποκατάσταση επειδή κάποτε επέλεξα να κάνω ένα τατουάζ,λες και είμαι απόβρασμα!

ε πριν μερικά χρόνια αυτό πιστεύανε κάποιοι και επισής μπορείς άνετα να βγάλεις το τατουάζ !

Για να βγει το τατουαζ δεν θα του αφησει χοντρο σημαδι; Εκτοσ αν πρωτα περασει εκει που θελει και μετα το κανει του τατου σε σημειο που να μην φαινεται.Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από sta8hsss »

supermario έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
adamantis έγραψε: Είναι λίγο ακραίο να είσαι τύπος με τατουαζ ACAB και να θέλεις να γίνεις αστυνομικός. Εγώ πάντως ήθελα να ενημερώσω τους συνυποψηφίους μου Που κοπούν από ειδικοί φρουροί επειδή έχουν τατουάζ ότι κρίθηκε αντισυνταγματικό και παράνομο και ότι αξίζει τον κόπο να προσφύγουν στα δικαστήρια. Δεν δέχομαι να έχω υπηρετήσει την πατρίδα και να μου στερούν την επαγγελματική μου αποκατάσταση επειδή κάποτε επέλεξα να κάνω ένα τατουάζ,λες και είμαι απόβρασμα!

Για να βγει το τατουαζ δεν θα του αφησει χοντρο σημαδι; Εκτος αν πρωτα περασει εκει που θελει και μετα το κανει του τατου σε σημειο που να μην φαινεται.Εικόνα
για μενα πιο λογικο ειναι... Να αποκατασταθεις επαγγελματικα και μετα να γουσταρεις να πας και να κανεις τατουαΖ...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω που το εβγαλα εχω ενα σημαδι. Λαλακια δεν ειναι να με κοψουν γι'αυτο αμα με παρουν; Λαλακια δεν ειναι αμα το βγαλουν τωρα αντισυνταγματικό?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

δημητρης25 έγραψε:Εγω που το εβγαλα εχω ενα σημαδι. Λαλακια δεν ειναι να με κοψουν γι'αυτο αμα με παρουν; Λαλακια δεν ειναι αμα το βγαλουν τωρα αντισυνταγματικό;
Να κοπεις για το σημαδι ειναι λαλακια και μαλιστα μεγαλη... Γιατι το ειχες και το εβγαλες γιατι γουσταρες να μπεις! Εικόνα τωρα το τι θα το βγαλουν να μην σε απασχολει και για μενα καλυτερα που το εβγαλες Για να μην περιμενεις κανενα δικαστηριο να σου πει εχεις δικιο ΜΠΕΣ...
βαγγελης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από βαγγελης »

Αυτους με τα τατουαζ θα τους κοψουν η θα μασ υπενθυμισουν οτι η δικαιοσυνη ειναι τυφλη?
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Pagan Altar »

supermario έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
adamantis έγραψε:Είναι λίγο ακραίο να είσαι τύπος με τατουαζ ACAB και να θέλεις να γίνεις αστυνομικός. Εγώ πάντως ήθελα να ενημερώσω τους συνυποψηφίους μου Που κοπούν από ειδικοί φρουροί επειδή έχουν τατουάζ ότι κρίθηκε αντισυνταγματικό και παράνομο και ότι αξίζει τον κόπο να προσφύγουν στα δικαστήρια. Δεν δέχομαι να έχω υπηρετήσει την πατρίδα και να μου στερούν την επαγγελματική μου αποκατάσταση επειδή κάποτε επέλεξα να κάνω ένα τατουάζ, λες και είμαι απόβρασμα!
Για να βγει το τατουαζ δεν θα του αφησει χοντρο σημαδι; Εκτος αν πρωτα περασει εκει που θελει και μετα το κανει του τατου σε σημειο που να μην φαινεται.Εικόνα
Αν το βιαζεται καποιος δεν εχει νοημα να κανει αφαιρεση για την παρουσα τουλαχιστον προκηρυξη των Ε. Φ, γιατι αφηνει ενα μεγαλο σημαδι (αναλογως και το μεγεθος του τατουαζ) και κανει αρκετο καιρο να επουλωθει και να εξαλειφθει. Τωρα εχει ακουστει πως κοβουν και τα ατομα που εχουν μεγαλα σημαδια λογω αφαιρεσης τατουαζ, η ουλες; Δεν ξερω.
vagsxal
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από vagsxal »

Αυτους με τα τατουαζ θα τους κοψουν η θα μας αποδειξουν οτι τελικα η δικαιοσυνη ειναι ντιπ για ντιπ τυφλη?
FAGSBUNNY
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από FAGSBUNNY »

Τελικα ο καθενασ λεει οτι νομιζει. ο ενασ λεει οτι δε σε δεχονται αν εχεισ ουλη απο την αφαιρεση (!), ο αλλοσ οτι η αφαιρεση ειναι η μονη λυση. ξεκοληστε λιγο, το ταττοο δε βγαινει για κανεναν και για τιποτα. απο εκει και περα, σαφη απαντηση δεν πηρα, αλλα ο διαμαντησ παρεθεσε εγκυρη πηγη. αναμενουμε...

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Εγω το εβγαλα οπως το παλικαρι πιο πανω. Δεν υπαρχει μελανι πλεον, μονο το σημαδι!
adamantis

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από adamantis »

Πάντως απ' όσο γνωρίζω τις προηγούμενες φορές έκοψαν υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν τατουάζ σε διαδικασία αφαίρεσης. Ούτως ή άλλως η διαδικασία αφαίρεσης είναι δαπανηρή και επώδυνη. Γιατί να μπεις σ' αυτόν τον κόπο και τα έξοδα, όταν δεν ξέρεις καν αν θα έχεις την απαιτούμενη βαθμολογία για να προσληφθείς. Και γιατί να το βγάλεις τελικά; Επειδή κάποιοι στην αστυνομία έχουν απαρχαιωμένες απόψεις; Θα το βγάλω όταν εγώ το αποφασίσω για δικούς μου λόγους και όχι εξαναγκαστικά. Για αυτό αποφάσισα να προσφύγω και εγώ στα δικαστήρια. Καλώς ή κακώς είναι ο μόνος τρόπος για να βρω το δίκιο μου.

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

δημητρης25 έγραψε:Εγω το εβγαλα οπως το παλικαρι πιο πανω. Δεν υπαρχει μελανι πλεον, μονο το σημαδι!
Σε πιο σημειο το εχεις το σημαδι?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δεξια ωμοπλατη κ εγω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση