Μου ειπανε οτι περνω τα 3 μορια αλλα εδω μεσα κολησα διαβαζωντας ολα αυτα για το αν εισαι ο μικροτερος ή ο μεγαλυτερος και λεω μηπως εγινε κανενα λαθοσ! Παιζει να γινονται λαθη απο τος αστυνομικος στο μετρημα; Δεν πιστευω παντωσ
tazz έγραψε:Μου ειπανε οτι περνω τα 3 μορια αλλα εδω μεσα κολησα διαβαζωντας ολα αυτα για το αν εισαι ο μικροτερος ή ο μεγαλυτερος και λεω μηπως εγινε κανενα λαθοσ! Παιζει να γινονται λαθη απο τος αστυνομικος στο μετρημα; Δεν πιστευω παντωσ
μικρότερος η μεγαλύτερος είναι για τους τρίτεκνους
KATERINA έγραψε:ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ; ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ?
καταρχάς απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα είναι σαν να φωνάζεις, μην μπεις όχι είναι απίθανο με 1700 μόρια να είσαι στους επιλαχόντες, οι ημερομηνίες για τα αθλήματα θα βγούνε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
βγαλε διπλωμα φορτηγου κ μηχανης αν το θες πραγματικα κ κανεις χαρτια με τη επομανη γιατι σ'αυτη δυστυχως ουτε 1 στο 1000000! κ το λοουερ καντο προφησενση. δινει 300 αντι 100 που ειναι το λοουερ! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PETRAN την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν θεωρω μεπτο και απαγορευτικο να γραφει καποιος/α με κεφαλαια! το θεμα ειναι αυτα που γραφεις να μην προσβαλλουν τον αλλο/η! ευχαριστω για τις απαντησεις παντως!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KATERINA έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ/Η! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ!
από την στιγμή που γίνεσαι μέλος σε ένα φόρουμ θα πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα. ευχαριστώ
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KATERINA έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ/Η! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ!
από την στιγμή που γίνεσαι μέλος σε ένα φόρουμ θα πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα. Ευχαριστώ
...
αν ηταν να ελεγε ο καθενας εδω μεσα τι θεωρει σωστο και τι λαθος... Παει. Το χασαμε το κορμι πατριωτηηη! Γι αυτο ειναι οι κανονες οπως λεει ο Greek_Army... Αν δεν μας αρεσει... Φευγουμε!
Καλημέρα σε όποιον διαβάσει το μηνυμά μου. Ο γιός μου απολύθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 από ΕΛ. ΔΥ. Κ. Πώς μπορεί να μπεί ειδικός φρουρός &πόσα μόρια έχει?
ΠΟΠΗ έγραψε:Καλημέρα σε όποιον διαβάσει το μηνυμά μου. Ο γιός μου απολύθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 από ΕΛ. ΔΥ. Κ. Πώς μπορεί να μπεί ειδικός φρουρός &πόσα μόρια έχει?