Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

elenitsa_1990 έγραψε:παιδια τι διπλωματα πρεπει να κανω; πειτε μου λιγο γιατι δεν τα ξερω αυτα

διάβασε την προκήρυξη http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/ef2010.pdf
tazz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tazz »

Δεν ειμαι το μοναδικο, υπαρχει ακομα ενα το μικροτερο, αλλα τα μετα απο εμενα ειναι ανηλικα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tazz έγραψε:Δεν ειμαι το μοναδικο, υπαρχει ακομα ενα το μικροτερο, αλλα τα μετα απο εμενα ειναι ανηλικα

χωρίς παρεξήγηση έτσι, πως γίνεται να μην γνωρίζεις εφόσον έχεις καταθέσει τα χαρτιά σου ; στο τμήμα δεν σου είπανε ;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tazz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tazz »

Μου ειπανε οτι περνω τα 3 μορια αλλα εδω μεσα κολησα διαβαζωντας ολα αυτα για το αν εισαι ο μικροτερος ή ο μεγαλυτερος και λεω μηπως εγινε κανενα λαθοσ! Παιζει να γινονται λαθη απο τος αστυνομικος στο μετρημα; Δεν πιστευω παντωσ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tazz έγραψε:Μου ειπανε οτι περνω τα 3 μορια αλλα εδω μεσα κολησα διαβαζωντας ολα αυτα για το αν εισαι ο μικροτερος ή ο μεγαλυτερος και λεω μηπως εγινε κανενα λαθοσ! Παιζει να γινονται λαθη απο τος αστυνομικος στο μετρημα; Δεν πιστευω παντωσ

μικρότερος η μεγαλύτερος είναι για τους τρίτεκνους
KATERINA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KATERINA »

ουτε καν να μην μπω στην διαδικασια προετοιμασια αθληματων ; τα οποια γνωριζει κανεις ποτε θα βγουν?
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

KATERINA έγραψε:ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ; ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ?

καταρχάς απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα είναι σαν να φωνάζεις, μην μπεις όχι είναι απίθανο με 1700 μόρια να είσαι στους επιλαχόντες, οι ημερομηνίες για τα αθλήματα θα βγούνε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από PETRAN »

βγαλε διπλωμα φορτηγου κ μηχανης αν το θες πραγματικα κ κανεις χαρτια με τη επομανη γιατι σ'αυτη δυστυχως ουτε 1 στο 1000000! κ το λοουερ καντο προφησενση. δινει 300 αντι 100 που ειναι το λοουερ!Εικόνα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PETRAN την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KATERINA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KATERINA »

δεν θεωρω μεπτο και απαγορευτικο να γραφει καποιος/α με κεφαλαια! το θεμα ειναι αυτα που γραφεις να μην προσβαλλουν τον αλλο/η! ευχαριστω για τις απαντησεις παντως!

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

KATERINA έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ/Η! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ!

από την στιγμή που γίνεσαι μέλος σε ένα φόρουμ θα πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα. ευχαριστώ

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από PETRAN »

μην στενοχωριεσαι. κ εγω την 1η φορα που εκανα τα χαρτια δεν ειχα καμια πιθανοτητα! προσπαθησε κ εχει ο θεος. φιλικα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από sta8hsss »

Greek_Army έγραψε:
KATERINA έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ/Η! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ!

από την στιγμή που γίνεσαι μέλος σε ένα φόρουμ θα πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα. Ευχαριστώ

...
αν ηταν να ελεγε ο καθενας εδω μεσα τι θεωρει σωστο και τι λαθος... Παει. Το χασαμε το κορμι πατριωτηηη! Γι αυτο ειναι οι κανονες οπως λεει ο Greek_Army... Αν δεν μας αρεσει... Φευγουμε!Εικόνα
ΠΟΠΗ

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ »

Καλημέρα σε όποιον διαβάσει το μηνυμά μου. Ο γιός μου απολύθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 από ΕΛ. ΔΥ. Κ. Πώς μπορεί να μπεί ειδικός φρουρός &πόσα μόρια έχει?

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΠΟΠΗ έγραψε:Καλημέρα σε όποιον διαβάσει το μηνυμά μου. Ο γιός μου απολύθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 από ΕΛ. ΔΥ. Κ. Πώς μπορεί να μπεί ειδικός φρουρός &πόσα μόρια έχει?

καλημέρα να του πείτε να διαβάσει την προκήρυξη εδώ http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/ef2010.pdf

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από sta8hsss »

Αντε αδερφια...1 μερα εμεινε!Εικόνα Δευτερα τελος οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ... Εικόνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sta8hsss την Σάβ Σεπ 11, 2010 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες