Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Εγω φιλε γουσταρω να γινω αστυνομικός και να προσφερω στην κοινωνια ο αλλος ομως που δεν βρηκε δουλεια στην καφετερια και τον εδιωξαν και επειδη εχει μορια παραπανω απο τους αλλους να μπει καταλαβες; Η αστυνομια θελει παλικαρια
Υ. Γ πρόσεχε πως εκφράζεσαι Greek_Army
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια. λοιπον εμενα μου ηπαν σημερα στο αστυνομικο τμημα πως μεχρι τις 17/9 δεχονται τα γνησια διπλωματα λενε μετραει και την 13/9
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γεια. Λοιπον εμενα μου ηπαν σημερα στο αστυνομικο τμημα πως μεχρι τις 17/9 δεχονται τα γνησια διπλωματα λενε μετραει και την 13/9
το λέει και στην προκήρυξη, Κατά την υποβολή των τελευταίων δικαιολογητικών που θα γίνει μέχρι
την 17-09-2010
Φιλε οπως γουσταρεις εσυ... Γουσταρει και ο αλλος που εχει περισσοτερα μορια απο σενα, ... Αφου εχει περισσοτερα μορια απο σενα σημαινει οτι εχει ασχοληθει περισσοτερο απο σενα, οτι εχει φαει *****περισσοτερη απο σενα (ειδικες δυναμεις, δοκιμοι), οτι εχει ανγχωθει περισσοτερο απο σενα (διπλωματα οχηματων) οτι εχει κουραστει περισσοτερο απο σενα διαβαζοντας (Σχολειο και ξενες γλωσσες) Αρα η παπατζα εγω και κανεις αλλος αλλου φιλε... Και μην μου πεις για απολυτηριο οτι ενταξει τι σημασια εχει αν ο αλλος εχει μεγαλυτερο απο σενα γιατι φιλε εγω και κανεις αλλος δε νομιζω να θελει αγραμματους στην ασστυνομια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩmarios mp έγραψε:Εγω φιλε γουσταρω να γινω αστυνομικός και να προσφερω στην κοινωνια ο αλλος ομως που δεν βρηκε δουλεια στην καφετερια και τον εδιωξαν και επειδη εχει μορια παραπανω απο τους αλλους να μπει καταλαβες; Η αστυνομια θελει παλικαρια
...
-
- Στρατηγός
OΚ παιδιά ηρεμήστε λιγάκι τώρα
Σιγα ρε μαριε ψυχαρα που γουσταρεις να γινεις αστυνομικος για να βοηθας τη κοινωνια κ επειδη υπαρχουν ατομα με περισσοτερα μορια απο εσενα τα κατακρινεις συνελθε λιγο ποιον κατακρινεις αυτον που ξερει μια ξενη γλωσσα και εχει ενα καλο επιπεδο η αυτον που δειαβαζε στο λυκειο κ εχει ενα καλο βαθμο; Τον εαυτο σου να κατακρινεις που δε καταφερες να κανεις καποια πραγματα
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα. θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας αλλα ειμαι 27 στα 28 κ τα αδερφια μου μεγαλυτεροι. δικαιουμαι τα μορια της τριτεκνιας;
και 2) το basic της palso μπορει να χρησιμοποιηθει για γνωση ξενης γλωσσας;
ευχαριστω
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
nikos έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. Ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας αλλα ειμαι 27 στα 28 κ τα αδερφια μου μεγαλυτεροι. Δικαιουμαι τα μορια της τριτεκνιας;
ευχαριστω
1. Δεν τα παίρνεις
2. Δεν μοριοδοτείται
ότι άλλες απορίες έχεις για τα μόρια μπορείς να τα δεις στην προκήρυξη http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/ef2010.pdf
Εφυγε και ο κ. Χρυσοχοιδης απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη...
μαλλον ο κ. Παπουτσης θα παρει το ποστο αυτο...
Μια ερωτηση παιδια να ξερετε... Τα υγειονομικα και τα αθληματα τα περναμε ολοι αθηνα ή δινουμε τιποτα απο αυτα ξεχωριστα στη θεσσαλονικη που μενω... ;
Λες ε; Χαχαχα αρε κακομηρη 

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
nic007 έγραψε:Εφυγε και ο κ. Χρυσοχοιδης απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη...
Ακριβως. Μακαρι να ειναι καλο αυτο για το μελλον, οσον αφορα τις προκηρυξεις για ειδικους φρουρους.
-
- Στρατηγός
diamantis έγραψε:Μια ερωτηση παιδια να ξερετε... Τα υγειονομικα και τα αθληματα τα περναμε ολοι αθηνα ή δινουμε τιποτα απο αυτα ξεχωριστα στη θεσσαλονικη που μενω... ;
αθήνα
Λοιπόν... Το πιστοποιητικό του lower ακόμα να μου έρθει και πήρα ένα τηλέφωνο να βάλω τις φωνές γιατί δεν έβλεπα να το έχω σύντομα. Μη τα πολυλογώ λέω πως το χρειάζομαι οπωσδήποτε ώς τη Δευτέρα διότι πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου Και μου λένε πως έγινε λάθος στην εκτύπωση (!) και θα το παραλάβετε σε 1-2 βδομάδες απο σήμερα!
Το μόνο που έχω στα χέρια μου, είναι το χαρτί που αναφέρει απλώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων (που πέρασα δηλαδή). Τονίζει πως το παρών δεν είναι πιστοποιητικό όμως.
Μπορεί κανείς να μου πεί τι θα κάνω γιατί άμα δεν πάρω τα μόρια του lower πάω άκλαφτος. Σας ευχαριστώ.
Το μόνο που έχω στα χέρια μου, είναι το χαρτί που αναφέρει απλώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων (που πέρασα δηλαδή). Τονίζει πως το παρών δεν είναι πιστοποιητικό όμως.
Μπορεί κανείς να μου πεί τι θα κάνω γιατί άμα δεν πάρω τα μόρια του lower πάω άκλαφτος. Σας ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες