Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Εγω φιλε γουσταρω να γινω αστυνομικός και να προσφερω στην κοινωνια ο αλλος ομως που δεν βρηκε δουλεια στην καφετερια και τον εδιωξαν και επειδη εχει μορια παραπανω απο τους αλλους να μπει καταλαβες; Η αστυνομια θελει παλικαρια

Υ. Γ πρόσεχε πως εκφράζεσαι Greek_Army

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Γεια. λοιπον εμενα μου ηπαν σημερα στο αστυνομικο τμημα πως μεχρι τις 17/9 δεχονται τα γνησια διπλωματα λενε μετραει και την 13/9

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γεια. Λοιπον εμενα μου ηπαν σημερα στο αστυνομικο τμημα πως μεχρι τις 17/9 δεχονται τα γνησια διπλωματα λενε μετραει και την 13/9

το λέει και στην προκήρυξη, Κατά την υποβολή των τελευταίων δικαιολογητικών που θα γίνει μέχρι
την 17-09-2010
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Ναι το ξερω αλλα ηλπιζα να μην μου το πουν
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

marios mp έγραψε:Εγω φιλε γουσταρω να γινω αστυνομικός και να προσφερω στην κοινωνια ο αλλος ομως που δεν βρηκε δουλεια στην καφετερια και τον εδιωξαν και επειδη εχει μορια παραπανω απο τους αλλους να μπει καταλαβες; Η αστυνομια θελει παλικαρια

Υ. Γ πρόσεχε πως εκφράζεσαι Greek_Army

...
Φιλε οπως γουσταρεις εσυ... Γουσταρει και ο αλλος που εχει περισσοτερα μορια απο σενα, ... Αφου εχει περισσοτερα μορια απο σενα σημαινει οτι εχει ασχοληθει περισσοτερο απο σενα, οτι εχει φαει *****περισσοτερη απο σενα (ειδικες δυναμεις, δοκιμοι), οτι εχει ανγχωθει περισσοτερο απο σενα (διπλωματα οχηματων) οτι εχει κουραστει περισσοτερο απο σενα διαβαζοντας (Σχολειο και ξενες γλωσσες) Αρα η παπατζα εγω και κανεις αλλος αλλου φιλε... Και μην μου πεις για απολυτηριο οτι ενταξει τι σημασια εχει αν ο αλλος εχει μεγαλυτερο απο σενα γιατι φιλε εγω και κανεις αλλος δε νομιζω να θελει αγραμματους στην ασστυνομια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

OΚ παιδιά ηρεμήστε λιγάκι τώρα
aggelos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aggelos »

Σιγα ρε μαριε ψυχαρα που γουσταρεις να γινεις αστυνομικος για να βοηθας τη κοινωνια κ επειδη υπαρχουν ατομα με περισσοτερα μορια απο εσενα τα κατακρινεις συνελθε λιγο ποιον κατακρινεις αυτον που ξερει μια ξενη γλωσσα και εχει ενα καλο επιπεδο η αυτον που δειαβαζε στο λυκειο κ εχει ενα καλο βαθμο; Τον εαυτο σου να κατακρινεις που δε καταφερες να κανεις καποια πραγματα

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Σεπ 06, 2010 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Καλησπερα. θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας αλλα ειμαι 27 στα 28 κ τα αδερφια μου μεγαλυτεροι. δικαιουμαι τα μορια της τριτεκνιας;

και 2) το basic της palso μπορει να χρησιμοποιηθει για γνωση ξενης γλωσσας;

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikos έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. Ειμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας αλλα ειμαι 27 στα 28 κ τα αδερφια μου μεγαλυτεροι. Δικαιουμαι τα μορια της τριτεκνιας;

και 2) το basic της palso μπορει να χρησιμοποιηθει για γνωση ξενης γλωσσας;

ευχαριστω

1. Δεν τα παίρνεις
2. Δεν μοριοδοτείται

ότι άλλες απορίες έχεις για τα μόρια μπορείς να τα δεις στην προκήρυξη http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/ef2010.pdf
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Εφυγε και ο κ. Χρυσοχοιδης απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη...
μαλλον ο κ. Παπουτσης θα παρει το ποστο αυτο...
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Μια ερωτηση παιδια να ξερετε... Τα υγειονομικα και τα αθληματα τα περναμε ολοι αθηνα ή δινουμε τιποτα απο αυτα ξεχωριστα στη θεσσαλονικη που μενω... ;
aris
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από aris »

Λες ε; Χαχαχα αρε κακομηρη Εικόνα

Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

nic007 έγραψε:Εφυγε και ο κ. Χρυσοχοιδης απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη...
μαλλον ο κ. Παπουτσης θα παρει το ποστο αυτο...

Ακριβως. Μακαρι να ειναι καλο αυτο για το μελλον, οσον αφορα τις προκηρυξεις για ειδικους φρουρους.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

diamantis έγραψε:Μια ερωτηση παιδια να ξερετε... Τα υγειονομικα και τα αθληματα τα περναμε ολοι αθηνα ή δινουμε τιποτα απο αυτα ξεχωριστα στη θεσσαλονικη που μενω... ;

αθήνα
JIMA

Δημοσίευση από JIMA »

Λοιπόν... Το πιστοποιητικό του lower ακόμα να μου έρθει και πήρα ένα τηλέφωνο να βάλω τις φωνές γιατί δεν έβλεπα να το έχω σύντομα. Μη τα πολυλογώ λέω πως το χρειάζομαι οπωσδήποτε ώς τη Δευτέρα διότι πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου Και μου λένε πως έγινε λάθος στην εκτύπωση (!) και θα το παραλάβετε σε 1-2 βδομάδες απο σήμερα!

Το μόνο που έχω στα χέρια μου, είναι το χαρτί που αναφέρει απλώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων (που πέρασα δηλαδή). Τονίζει πως το παρών δεν είναι πιστοποιητικό όμως.

Μπορεί κανείς να μου πεί τι θα κάνω γιατί άμα δεν πάρω τα μόρια του lower πάω άκλαφτος. Σας ευχαριστώ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες