Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tazz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tazz »

Και εγω για τα ψυχοτεχνικα εννουσα! Σε ρωτησα αν βαθμολογουνται γιατι μονο εκει φοβαμαι! Τις δοκιμασιες τις εχω πιστευω, το εχω δοκιμασει αλλωστε τοσες φορεσ, εξαλλου ειμαι και δασκαλος στο καρατε και γυμναζομαι καθημερινα, για αυτο και φοβαμαι μονο στα ψυχοτεχνικα... Στην θεωρια βλεπεις ζοριζομαιΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

tazz έγραψε:Και εγω για τα ψυχοτεχνικα εννουσα! Σε ρωτησα αν βαθμολογουνται γιατι μονο εκει φοβαμαι! Τις δοκιμασιες τις εχω πιστευω, το εχω δοκιμασει αλλωστε τοσες φορεσ, εξαλλου ειμαι και δασκαλος στο καρατε και γυμναζομαι καθημερινα, για αυτο και φοβαμαι μονο στα ψυχοτεχνικα... Στην θεωρια βλεπεις ζοριζομαιΕικόνα

φυσικά και βαθμολογούνται (αν δεν τα περάσεις κόβεσαι) ότι απορίες έχεις πάνω στα ψυχοτεχνικά δες στο κατάλληο θέμα εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=4915
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Σεπ 05, 2010 2:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tazz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tazz »

Οκ σε ευχαριστω πολυ!
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:
evi85 έγραψε:Παιδιαααα! Μια ερωτηση σας παρακαλω. Μπορει καποιος να καταθεσει τα χαρτια του σε ΑΤ περιοχης που μενει προσωρινά; Ή θα πρεπει μονο στο ΑΤ της πολης που ειναι δημοτης; Ευχαριστω πολυ...

Αφού το λέει η προκήρυξη τόσο δύσκολο ήτανε να την διαβάσεις;

Όσοι έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις του προηγουμένου κεφαλαίου
και επιθυμούν να προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί, θα πρέπει να υποβάλουν στο
Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους

αρχικα δεν καταλαβαινω το υφακι. Ναι ηταν δυσκολο γτ αφενος δεν εχω προσβαση στην προκήρυξη και αφετερου απλα μια εξυπηρετηση ηθελα να κανω... Οκ; Και στην τελικη μια ερωτηση εκανα.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

marios mp έγραψε:Παρε στο τμημα να ρωτησεις για σιγουρια

ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση. Φροντισαν να με ενημερωσουν καποιοι και με μεγαλη ευγένεια.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:Βαρετό είναι να κάτσεις να κατεβάσεις την προκήρυξη που είναι 1 λεπτό υπόθεση και να την διαβάσεις είπαμε να βοηθήσουμε αλλά αυτό το πράγμα δεν παλεύεται

τοτε καλυτερα να αδιαφορεις. Υπαρχουν τοσα αλλα ατομα να απαντανε στις ερωτησεις που εσυ κρινεις ισως βαρετες και ανουσιες...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

marios mp έγραψε:Να βοηθαμε τα παιδια που εχουν αποριες οχι να τους τη λες κιολας

ευχαριστω πολυ... Εικόνα
antonis

Δημοσίευση από antonis »

tazz επειδη βλεπω οτι τωρα ενημερωνεσαι, ξερεις οτι αν εχεις τατουαζ κοβεσαι; Εαν δεν εχεις τοτε μπαινεις σιγουρα
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

LEW έγραψε:Μαγκες να θυμαστε... Η ζωη ουτε αρχιζει ουτε τελειωνει στους ειδικους φρουρουσ... Αν μπουμε καλως αν δεν μπουμε θα ψαξουμε για κατι καλυτερο
eεννοειται φιλε μου το συζητας;
ειναι η οικονομικη κριση που κανουν ολοι ετσι ακουσε με... Και οχι το παθος και η αγαπη για την σεχτα και την εγκληματικοτητα που υπαρχει μη πιστευεις κανεναν φιλε μου...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

evi85 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
evi85 έγραψε:Παιδιαααα! Μια ερωτηση σας παρακαλω. Μπορει καποιος να καταθεσει τα χαρτια του σε ΑΤ περιοχης που μενει προσωρινά; Ή θα πρεπει μονο στο ΑΤ της πολης που ειναι δημοτης; Ευχαριστω πολυ...

Αφού το λέει η προκήρυξη τόσο δύσκολο ήτανε να την διαβάσεις;

Όσοι έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις του προηγουμένου κεφαλαίου
και επιθυμούν να προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί, θα πρέπει να υποβάλουν στο
Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους

αρχικα δεν καταλαβαινω το υφακι. Ναι ηταν δυσκολο γτ αφενος δεν εχω προσβαση στην προκήρυξη και αφετερου απλα μια εξυπηρετηση ηθελα να κανω... Οκ; Και στην τελικη μια ερωτηση εκανα.

είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα copy-paste την σελίδα της προκήρυξης στον browser. Πραγματικά θέλει 10 πτύχια και 20 μεταπτυχιακά, είπαμε να βοηθάμε σε μερικά πράγματα που είναι δύσκολα αλλά οκ αυτό λεγέται γαιδουριά
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν θελουν να μπουν ολα τα παιδια στην αστυνομια για να βολευτουνε... Καποιοι πραγματικα αγαπανε αυτο το επαγκελμα και το εχουν ονειρο απο μικρα παιδια να το κανουν... ! Καποιοι θελουν να προσφαιρουν τις υπηρεσιες τους και να βοηθεισουν οποιαδηποτε δυσκολη στιγμη χρειαστει... ! Καπιοι αλλοι μπαινουν λογο του οτι εχουν ποροθει απο την ομαδα διας πχ και καποιοι αλλοι γιατι γουσταρουν την δραση αλλα καποιοι μπαινουν καθαρα για να βολευτουν και αυτο ειναι λυπηρο!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Και ειναι λυπηρο γιατι στερουν την θεση απο καποιον που θελει να το κανει γιατι το αγαπαει και γιατι ακολουθουν ενα επαγκελμα που το επιλεγουν επειδι θα εχουν επαγκελματικη αποκατασταση...
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Καλημερα και απο εμενα... Θα πανε ολοι για αθληματα?
tazz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tazz »

Οχι δεν εχω καποιο τατουαζ αλλα υπαρχει ενα προβλημα που με ανησυχει η αληθεια! Ειχα κανει πριν 6 χρονια μια επεμβαση στο σωληνακι του νεφρουκαι η οποια φαινεται ακομα λιγο, βεβαια πριν 3 χρονια οι γιατροι για τις ειδικες δυναμεις που ειχα παει με περασαν αλλα τωρα δεν ξερω τι παιζει! Βλεπω οτι η προκηρυξη μεσα λεει οτι οποιαδηποτε τομη που εγινε στα νεφρα ειναι κανει! Ας ελπισουμε οτι η δεν θα το δουν η δεν θα δωσουν πολυ σημασια... Γιατι η αληθεια τωρα συνηδειτοποιησα οτι οντος μπορει να εχω τα περισσοτερα μορια εδω μεσα οποτε ειναι σιγουρη η θεση μου... Μονο αν πολυψαξουν το θεμα με την επεμβαση μπορει να εχω προβλημα! Απο τη Ροδο παντος παιδια δεν εχει πολλα ατομα που εκαναν...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Δημητρη κ εγω ανηκω σε αυτη την κατηγορια που το επαγγελμα του αστυνομικου το βλεπουν σαν κοινονικο λειτουργημα κ σαν ενα παιδικο ονειρο θα μου πεις εσυ, τωρα το θυμηθηκες; Τωρα μου δοθηκε η ευκαιρια ομως. Γραφω γιατι μου εφερες στο μυαλο ενα προσφατο παραδειγμα, εδινα οδηγηση για γ κατηγορια! Ηταν ακομη πολλα παιδια μαζι κ ακουσα μια συζητηση μεταξυ 2-3 γυναικων (το πολυ μεχρι 21-22 ετων) η μια εδινε για να παρει το διπλωμα β κατηγοριας κ ρωτουσε για την βεβαιωση κ πιασαμε κουβεντα. Απο τα λεγομενα της ηθελε να μπει 100% λογο της ανεργιας κ οτι εδωσε δυο φορες πανελλαδικες κ δεν περασε εκει που ηθελε. Κατα λεξη ειπε θα μπω σε ενα γραφειακι κ θα καθομαι, σιγα την δουλεια κ θα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Δεν ειναι κριμα; Θα μπορουσε να ηταν αντρασ, σαν παραδειγμα εφερα την κοπελιτσα, δεν εχω κατι εναντιον τον γυναικων μακαρι να μπει κιολας για να λυσει τα προβληματα που νομιζει οτι εχει. Βλεπεις την διαφορα υπαρχει ομως; Οχι μονο αναμεσα σε εμενα κ αυτοι, αναμεσα σε πολλους που εχουν κανει τα χαρτια τους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες