Ψυχομετρικά / ψυχοτεχνικά τεστ (2011)
Ξέρεις κανείς τι είναι τα ψυχομετρικά τεστ; Για Δημοτική Αστυνομία πρόκειται
Ευχαριστώ
Είναι τα λεγόμενα τεστ προσωπικότητας. Υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις χωρίς να υπάρχει σωστό ή λάθος αρκεί φυσικά να μην πέφτεις σε αντιφάσεις. Κυκλοφορούν και στο εμπόριο τέτοια τεστ προσωπικότητας εάν ψάξεις θα τα βρεις.
δεν ξέρω εάν σε βοήθησα καθόλου. Εάν θέλεις κάτι άλλο πες μου
δεν ξέρω εάν σε βοήθησα καθόλου. Εάν θέλεις κάτι άλλο πες μου
Καλημερα παιδια, ξερει κανεις τη διαδικασια του ψυχοτεστ; αν μπορουμε να προετημεστουμε με καποιο βιβλιο;
απ οτι ακουω σχεδον ετοιμη την εχουν για δημοσιευση την προκυριξη
απ οτι ακουω σχεδον ετοιμη την εχουν για δημοσιευση την προκυριξη
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
- Επικοινωνία:
Αν θυμαμε καλα πρεπει να λεγονται τεστ mmpi η' mppi η' καπως ετσι, ειχαμε περασει και εμεις αυτο το τεστ κατα τον διορισμο, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, τουλαχιστον για οσους εχουν σωας τας φρενας 

Φιλε desmofilakas μηπως ξερεις καποιο site που να μπορω να κανω καποιο τεστ; η πως λεγεται αυτο το βιβλιο για να το ψαξω στην αγορα;
γιατι το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω...
γιατι το ψαχνω και δεν μπορω να το βρω...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
- Επικοινωνία:
Οχι δεν ξερω που μπορεις να βρεις το test αυτο αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο που Κανουνε οι δοκιμοι στον στρατο, στο κεντρο της αθηνας εχει καποιο φροντιστηριο που κανει προετοιμασια για στρατιωτικες σχολες (αν υπαρχει ακομα), ισως αυτοι μπορουν να σε βοηθησουν
Παιδια εχετε ακουσει να κοβεται κανεις στα ψυχοτεχνικα; Δλδ τι ακριβως εξεταση γινεται εκει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
sakis έγραψε:Παιδια εχετε ακουσει να κοβεται κανεις στα ψυχοτεχνικα; Δλδ τι ακριβως εξεταση γινεται εκει;
θα τα πούμε όλα την κατάλληλη ώρα, μην βίαζεσαι
Φυσικα κοβονται γιαυτο και υπαρχειsakis έγραψε:Παιδια εχετε ακουσει να κοβεται κανεις στα ψυχοτεχνικα; Δλδ τι ακριβως εξεταση γινεται εκει;
Και βεβεα κοβουν, σακι μπορουν να σε κοψουν και να μη σου πουν και το γιατι, ετσι εκαναν με εναν φιλο μου... αλλα δεν ξερω αν οι ειδικοι φρουροι περνανε το ιδιο τεστ με τους αστυφιλακες...
αν ξερει κανεις ας πει λιγο που πμορουμε να βρουμε καποιο βοηθημα για να ετοιμαστουμε καλυτερα
αν ξερει κανεις ας πει λιγο που πμορουμε να βρουμε καποιο βοηθημα για να ετοιμαστουμε καλυτερα
Ξερει καποιος να μας πει τι περιπου ειναι αυτα τα τεστ; Τι δοκιμασιες εχουν?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
sta8hsss έγραψε:Ξερει καποιος να μας πει τι περιπου ειναι αυτα τα τεστ; Τι δοκιμασιες εχουν?
ερωτήσεις σου κάνουνε τι χαρακτήρας είσαι κτλπ, επίσης σε βάζουνε να ζωγραφίσεις 2 ανθρώπους μια γυναίκα και έναν άντρα
να ζωγραφισουμε... Αχααχααχ...Greek_Army έγραψε:sta8hsss έγραψε:Ξερει καποιος να μας πει τι περιπου ειναι αυτα τα τεστ; Τι δοκιμασιες εχουν;
ερωτήσεις σου κάνουνε τι χαρακτήρας είσαι κτλπ, επίσης σε βάζουνε να ζωγραφίσεις 2 ανθρώπους μια γυναίκα και έναν άντρα

αν μπορουσε καποιος να πει μερικες ερωτησεις που του ειχαν κανει οταν ειχε μπει αυτος... θα ηταν καλα... να δουμε και τι παιζει...
ΕΛΛΑΣ
σε ενα φιλαρακι μου το 2008 εκαναν... Για πιο λογο θες να μπεις στο σωμα; Και αν σου αρεσε παντα η αστυνομια... ;asimike έγραψε: αν μπορουσε καποιος να πει μερικες ερωτησεις που του ειχαν κανει οταν ειχε μπει αυτος... Θα ηταν καλα... Να δουμε και τι παιζει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες