Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Ευχαριστω παλικαρι δεν τα ειχα δει αυτα... Παντος αυτοι με απολυτηριο επαλ δεν θα ειναι πολλοι γιατι δεν θα εχουν προλαβει να πανε φανταροι
και δε θα εχουν και επαγγελματικο διπλωμα. Αντε να δουμε!marios mp έγραψε: Ευχαριστω παλικαρι δεν τα ειχα δει αυτα... Παντος αυτοι με απολυτηριο επαλ δεν θα ειναι πολλοι γιατι δεν θα εχουν προλαβει να πανε φανταροι
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Περα απο την πλακα 8 ημερες εμειναν για τα χαρτια.(ασχετο)
Αυτο πιστευω κ γω οτι με το ΔΜΣ θα κοπω αν κ τα αθληματα τα περνω! Απλως θελω να δω εαν μπορω να κανω Τα χαρτια!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
ΔΙΑΣ έγραψε:Αυτο πιστευω κ γω οτι με το ΔΜΣ θα κοπω αν κ τα αθληματα τα περνω! Απλως θελω να δω εαν μπορω να κανω Τα χαρτια!
είπαμε μπορείς μεγάλε χαλάρωσε
δημητρης25 έγραψε:Περα απο την πλακα 8 ημερες εμειναν για τα χαρτια.(ασχετο)
Μεχρι τις 13 του μηνος ειναι.
Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες απορίες, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.
1. Αυτή η προκήρυξη είναι καθαρά για την Αθήνα; Δηλαδή εγώ που είμαι από την Ρόδο και θα κάνω τα χαρτιά μου εδώ, εάν με πάρουν τότε αναγκαστικά μετά την εκπαίδευση θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα για πάντα; Ή υπάρχουν θέσεις και για Ρόδο; Αν ναι από που μπορούμε να το μάθουμε αυτό;
2. Εάν στο 1ο ή 2ο έτος της δουλειάς αυτής τελικά δεν με ικανοποιεί θα μπορώ να παραιτηθώ ή είμαι αναγκασμένος να κάτσω για 5 χρόνια και μετά να φύγω;
3. Επίσης για τι μισθό μιλάμε; Μετά την εκπαίδευση εννοείτε, ο πρώτος μας μισθός πόσο θα κυμαίνεται περίπου;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
1. Αυτή η προκήρυξη είναι καθαρά για την Αθήνα; Δηλαδή εγώ που είμαι από την Ρόδο και θα κάνω τα χαρτιά μου εδώ, εάν με πάρουν τότε αναγκαστικά μετά την εκπαίδευση θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα για πάντα; Ή υπάρχουν θέσεις και για Ρόδο; Αν ναι από που μπορούμε να το μάθουμε αυτό;
2. Εάν στο 1ο ή 2ο έτος της δουλειάς αυτής τελικά δεν με ικανοποιεί θα μπορώ να παραιτηθώ ή είμαι αναγκασμένος να κάτσω για 5 χρόνια και μετά να φύγω;
3. Επίσης για τι μισθό μιλάμε; Μετά την εκπαίδευση εννοείτε, ο πρώτος μας μισθός πόσο θα κυμαίνεται περίπου;
-
- Στρατηγός
Nikos_Rodos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες απορίες, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.
1. Σαν νέος δόκιμος δεν μπορείς να πας ρόδο, κατά 99% θα πας αθήνα
2. Μπορείς να παραιτηθείς στα 3 χρόνια
3.800-850 ευρώ γιατί για 5-6 μήνες θα πληρώνεις το φαγητό την στέγαση και τα ρούχα που θα πάρεις από την σχολή αστυφυλάκων
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Σεπ 01, 2010 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσα μορια εχεις παλικαρι;
Καλησπερα παιδια γραφω για πρωτη φορα. Συγχωρεστε με αν Οι αποριες μου εχουν απαντηθει πιο πανω κ δεν το εχω προσεξει.1. Υπαρχει οριο υψους 2. Τι γινεται με τα τατουαζ 3. Εφοσον μπεις ποιος 8α ειναι ο μηνιαιος μισθος σου μετα την εκπαιδευση; Ευχαριστω για τον χρονο σας κ ευχομαι καλη επιτυχια ς ολα τα παιδια
Δε χρειάζεται να το δεις στους 400...
Και 450στος να είσαι στον πρώτο πίνακα Είσαι μέσα...
Ολοι σας κάνετε το ίδιο λάθος και δεν υπολογίζετε την υψομέτρηση και τα αθλήματα. Σκεφτείτε οτι φέτος επειδή παίρνει μόνο 500 άτομα λογικά θα είναι πιο αυστηρά από προηγούμενες χρονιές.)
...
Και 450στος να είσαι στον πρώτο πίνακα Είσαι μέσα...
Ολοι σας κάνετε το ίδιο λάθος και δεν υπολογίζετε την υψομέτρηση και τα αθλήματα. Σκεφτείτε οτι φέτος επειδή παίρνει μόνο 500 άτομα λογικά θα είναι πιο αυστηρά από προηγούμενες χρονιές.)
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalaxan την Τετ Σεπ 01, 2010 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Γιαννης έγραψε:Καλησπερα παιδια γραφω για πρωτη φορα. Συγχωρεστε με αν Οι αποριες μου εχουν απαντηθει πιο πανω κ δεν το εχω προσεξει.1. Υπαρχει οριο υψους 2. Τι γινεται με τα τατουαζ 3. Εφοσον μπεις ποιος 8α ειναι ο μηνιαιος μισθος σου μετα την εκπαιδευση; Ευχαριστω για τον χρονο σας κ ευχομαι καλη επιτυχια ς ολα τα παιδια
τελευταία φορά που λέω πράγματα που γράφονται μέσα στην προκήρυξη η έχουνε ειπωθεί ποιο πάνω
1.1.70
2. Κόβονται όσοι έχουνε τατουάζ
3.800-850 ευρώ
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Να σας ρωτησω κατι; Θελει να κανει τα χαρτια η ξαδερφη μου... Με πτυχιο ΑΕΙ αγγλικά lower και ecdl τι μορια εχει; Και αν εχει πιθανοτητες
ευχαριστω!
ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες