Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Ευχαριστω παλικαρι δεν τα ειχα δει αυτα... Παντος αυτοι με απολυτηριο επαλ δεν θα ειναι πολλοι γιατι δεν θα εχουν προλαβει να πανε φανταροι

sta8hsss

Δημοσίευση από sta8hsss »

marios mp έγραψε: Ευχαριστω παλικαρι δεν τα ειχα δει αυτα... Παντος αυτοι με απολυτηριο επαλ δεν θα ειναι πολλοι γιατι δεν θα εχουν προλαβει να πανε φανταροι

και δε θα εχουν και επαγγελματικο διπλωμα. Αντε να δουμε!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Περα απο την πλακα 8 ημερες εμειναν για τα χαρτια.(ασχετο)
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Αυτο πιστευω κ γω οτι με το ΔΜΣ θα κοπω αν κ τα αθληματα τα περνω! Απλως θελω να δω εαν μπορω να κανω Τα χαρτια!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΙΑΣ έγραψε:Αυτο πιστευω κ γω οτι με το ΔΜΣ θα κοπω αν κ τα αθληματα τα περνω! Απλως θελω να δω εαν μπορω να κανω Τα χαρτια!

είπαμε μπορείς μεγάλε χαλάρωσε
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Ευχαριστω!
mpoumpou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mpoumpou »

δημητρης25 έγραψε:Περα απο την πλακα 8 ημερες εμειναν για τα χαρτια.(ασχετο)

Μεχρι τις 13 του μηνος ειναι.

petros

Δημοσίευση από petros »

Μπουμπου μου εχει κ σαββατοκυριακα μεσααα!
Nikos_Rodos

Δημοσίευση από Nikos_Rodos »

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες απορίες, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.

1. Αυτή η προκήρυξη είναι καθαρά για την Αθήνα; Δηλαδή εγώ που είμαι από την Ρόδο και θα κάνω τα χαρτιά μου εδώ, εάν με πάρουν τότε αναγκαστικά μετά την εκπαίδευση θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα για πάντα; Ή υπάρχουν θέσεις και για Ρόδο; Αν ναι από που μπορούμε να το μάθουμε αυτό;

2. Εάν στο 1ο ή 2ο έτος της δουλειάς αυτής τελικά δεν με ικανοποιεί θα μπορώ να παραιτηθώ ή είμαι αναγκασμένος να κάτσω για 5 χρόνια και μετά να φύγω;

3. Επίσης για τι μισθό μιλάμε; Μετά την εκπαίδευση εννοείτε, ο πρώτος μας μισθός πόσο θα κυμαίνεται περίπου;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Nikos_Rodos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες απορίες, όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.

1. Αυτή η προκήρυξη είναι καθαρά για την Αθήνα; Δηλαδή εγώ που είμαι από την Ρόδο και θα κάνω τα χαρτιά μου εδώ, εάν με πάρουν τότε αναγκαστικά μετά την εκπαίδευση θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα για πάντα; Ή υπάρχουν θέσεις και για Ρόδο; Αν ναι από που μπορούμε να το μάθουμε αυτό;

2. Εάν στο 1ο ή 2ο έτος της δουλειάς αυτής τελικά δεν με ικανοποιεί θα μπορώ να παραιτηθώ ή είμαι αναγκασμένος να κάτσω για 5 χρόνια και μετά να φύγω;

3. Επίσης για τι μισθό μιλάμε; Μετά την εκπαίδευση εννοείτε, ο πρώτος μας μισθός πόσο θα κυμαίνεται περίπου;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

1. Σαν νέος δόκιμος δεν μπορείς να πας ρόδο, κατά 99% θα πας αθήνα
2. Μπορείς να παραιτηθείς στα 3 χρόνια
3.800-850 ευρώ γιατί για 5-6 μήνες θα πληρώνεις το φαγητό την στέγαση και τα ρούχα που θα πάρεις από την σχολή αστυφυλάκων

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Σεπ 01, 2010 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Ποσα μορια εχεις παλικαρι;

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα παιδια γραφω για πρωτη φορα. Συγχωρεστε με αν Οι αποριες μου εχουν απαντηθει πιο πανω κ δεν το εχω προσεξει.1. Υπαρχει οριο υψους 2. Τι γινεται με τα τατουαζ 3. Εφοσον μπεις ποιος 8α ειναι ο μηνιαιος μισθος σου μετα την εκπαιδευση; Ευχαριστω για τον χρονο σας κ ευχομαι καλη επιτυχια ς ολα τα παιδια

kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalaxan »

Δε χρειάζεται να το δεις στους 400...
Και 450στος να είσαι στον πρώτο πίνακα Είσαι μέσα...

Ολοι σας κάνετε το ίδιο λάθος και δεν υπολογίζετε την υψομέτρηση και τα αθλήματα. Σκεφτείτε οτι φέτος επειδή παίρνει μόνο 500 άτομα λογικά θα είναι πιο αυστηρά από προηγούμενες χρονιές.)

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalaxan την Τετ Σεπ 01, 2010 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιαννης έγραψε:Καλησπερα παιδια γραφω για πρωτη φορα. Συγχωρεστε με αν Οι αποριες μου εχουν απαντηθει πιο πανω κ δεν το εχω προσεξει.1. Υπαρχει οριο υψους 2. Τι γινεται με τα τατουαζ 3. Εφοσον μπεις ποιος 8α ειναι ο μηνιαιος μισθος σου μετα την εκπαιδευση; Ευχαριστω για τον χρονο σας κ ευχομαι καλη επιτυχια ς ολα τα παιδια

τελευταία φορά που λέω πράγματα που γράφονται μέσα στην προκήρυξη η έχουνε ειπωθεί ποιο πάνω
1.1.70
2. Κόβονται όσοι έχουνε τατουάζ
3.800-850 ευρώ
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από evi85 »

Να σας ρωτησω κατι; Θελει να κανει τα χαρτια η ξαδερφη μου... Με πτυχιο ΑΕΙ αγγλικά lower και ecdl τι μορια εχει; Και αν εχει πιθανοτητες

ευχαριστω!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες