Παιδια ας ηρεμησουμε... Η αληθεια ειναι οτι γενικως θελω πολυ να μπω στα σωματα ασφαλειας γενικα αλλα δεν ειχα ψαχτει πολυ λογω του οτι ειναι αμφιβολο να περασω λογω ιατρικου προβληματος (σκολιωση) ... Επισης εχω σοβαρο λογο που με κραταει προς το παρον στον τοπο κατοικιας μου (επαρχια), ελπιζω για λιγο καιρο ακομα. Γι αυτο λοιπον δεν ψαχτηκα περισσοτερο τοσο καιρο. Τα μορια μου ειναι 2090. σορι αν προκαλεσα θεμα με τις ερωτησεις μου
geokikfamily έγραψε:Πριν καποια χρονια που το εβγαλα κι εγω εκανε κανα 2 μηνο να ερθει. Ο πατερας μου πηγε στο Υπουργειο και το ζητησε για καποιο λογο και του το δωσαν. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο. Εχει 7 χρονια που εγινε... Λογικα ομως αν τρεξεις και λιγο θα το παρεις συντομα. Αυτο πιστευω. Θελει και λιγο να πιεσεις ατομα σε καταλληλες θεσεις...
Δεν υπαρχει λογος για αγχος αφου αποτι διαβασα πιανει και η βεβαιωση εντος χρονικων οριων
και γω αυτο ξερω. Δεν καταλαβαινω γιατι το αγχωνεται το παιδι.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μπορεις να δωσεις την βεβαιωση αλλα πρεπει μετα απο 5 μερες αφου ληξει η προθεσμια της προκυριξης πρεπει να παρουσιασεις και το διπλομα, ετσι καταλαβα. Για αυτο σκεφτομαι αν εχει ερθει μεχρι τοτε.
lunadark έγραψε:Παιδια ας ηρεμησουμε... Η αληθεια ειναι οτι γενικως θελω πολυ να μπω στα σωματα ασφαλειας γενικα αλλα δεν ειχα ψαχτει πολυ λογω του οτι ειναι αμφιβολο να περασω λογω ιατρικου προβληματος (σκολιωση) ... Επισης εχω σοβαρο λογο που με κραταει προς το παρον στον τοπο κατοικιας μου (επαρχια), ελπιζω για λιγο καιρο ακομα. Γι αυτο λοιπον δεν ψαχτηκα περισσοτερο τοσο καιρο. Τα μορια μου ειναι 2090. Σορι αν προκαλεσα θεμα με τις ερωτησεις μου
diamantis έγραψε:Παιδια sos... Πως μπορω να βγαλω επικυρωμενο φωτοαντιγραφο με μεταφραση πτυχιου ξενων γλωσσων... ; Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος... ;
πήγες σε δικηγόρο και δεν σου είπε; Εαν το πτυχίο των αγγλικών σου είναι του cambridge μπορείς να πας στο βρετανικό συμβουλιο οπου θα δώσεις 20 ευρώ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 24, 2010 3:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του κάποιος που δεν υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις! Δηλαδή πολύ απλά αν υπηρέτησε και απολύθηκε ως απλός φαντάρος ή ναύτης! Ευχαριστώ πολύ!
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του κάποιος που δεν υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις! Δηλαδή πολύ απλά αν υπηρέτησε και απολύθηκε ως απλός φαντάρος ή ναύτης! Ευχαριστώ πολύ!
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του κάποιος που δεν υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις! Δηλαδή πολύ απλά αν υπηρέτησε και απολύθηκε ως απλός φαντάρος ή ναύτης! Ευχαριστώ πολύ!
Νικο αν δεν μπορουσε να γινει αυτο η μισοι ειδικοι φρουροι δεν θα υπηρχαν