Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

BAΣΙΛΗΣ έγραψε:Εαν δεν με μετρησουν τα μορια απο επ. Οπ μετα μπορω να κανω ενσταση; Απο ποιον θα ελενχθει η ενσταση μου¨;

από τον ΑΣΕΠ, μέσα στην προκήρυξη το γράφει αναλυτικά
BAΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BAΣΙΛΗΣ »

Μπορω να κανω ερωτηση στο ασεπ¨?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

BAΣΙΛΗΣ έγραψε:Μπορω να κανω ερωτηση στο ασεπ¨;

κάνε δεν έχεις να χάσεις κάτι
lunadark
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lunadark »

Παιδια ας ηρεμησουμε... Η αληθεια ειναι οτι γενικως θελω πολυ να μπω στα σωματα ασφαλειας γενικα αλλα δεν ειχα ψαχτει πολυ λογω του οτι ειναι αμφιβολο να περασω λογω ιατρικου προβληματος (σκολιωση) ... Επισης εχω σοβαρο λογο που με κραταει προς το παρον στον τοπο κατοικιας μου (επαρχια), ελπιζω για λιγο καιρο ακομα. Γι αυτο λοιπον δεν ψαχτηκα περισσοτερο τοσο καιρο. Τα μορια μου ειναι 2090. σορι αν προκαλεσα θεμα με τις ερωτησεις μου
mpoumpou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mpoumpou »

geokikfamily έγραψε:
Hyper έγραψε:
geokikfamily έγραψε:Πριν καποια χρονια που το εβγαλα κι εγω εκανε κανα 2 μηνο να ερθει. Ο πατερας μου πηγε στο Υπουργειο και το ζητησε για καποιο λογο και του το δωσαν. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο. Εχει 7 χρονια που εγινε... Λογικα ομως αν τρεξεις και λιγο θα το παρεις συντομα. Αυτο πιστευω. Θελει και λιγο να πιεσεις ατομα σε καταλληλες θεσεις...
Δεν υπαρχει λογος για αγχος αφου αποτι διαβασα πιανει και η βεβαιωση εντος χρονικων οριων
και γω αυτο ξερω. Δεν καταλαβαινω γιατι το αγχωνεται το παιδι.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μπορεις να δωσεις την βεβαιωση αλλα πρεπει μετα απο 5 μερες αφου ληξει η προθεσμια της προκυριξης πρεπει να παρουσιασεις και το διπλομα, ετσι καταλαβα. Για αυτο σκεφτομαι αν εχει ερθει μεχρι τοτε.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Και να μην έχει έρθει από την στιγμή που πάιρνεις τα μόρια μην σκας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

lunadark έγραψε:Παιδια ας ηρεμησουμε... Η αληθεια ειναι οτι γενικως θελω πολυ να μπω στα σωματα ασφαλειας γενικα αλλα δεν ειχα ψαχτει πολυ λογω του οτι ειναι αμφιβολο να περασω λογω ιατρικου προβληματος (σκολιωση) ... Επισης εχω σοβαρο λογο που με κραταει προς το παρον στον τοπο κατοικιας μου (επαρχια), ελπιζω για λιγο καιρο ακομα. Γι αυτο λοιπον δεν ψαχτηκα περισσοτερο τοσο καιρο. Τα μορια μου ειναι 2090. Σορι αν προκαλεσα θεμα με τις ερωτησεις μου
Ολα καλα! Με το προβλημα παντως δυσκολο
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Παιδια sos... Πως μπορω να βγαλω επικυρωμενο φωτοαντιγραφο με μεταφραση πτυχιου ξενων γλωσσων... ; Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος... ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

diamantis έγραψε:Παιδια sos... Πως μπορω να βγαλω επικυρωμενο φωτοαντιγραφο με μεταφραση πτυχιου ξενων γλωσσων... ; Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος... ;

πήγες σε δικηγόρο και δεν σου είπε; Εαν το πτυχίο των αγγλικών σου είναι του cambridge μπορείς να πας στο βρετανικό συμβουλιο οπου θα δώσεις 20 ευρώ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 24, 2010 3:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
diamantis

Οχι δεν πηγα σε δικηγορο... Το πτυχιο ειναι του michigan... Γνωριζετε τι κανω... ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

diamantis έγραψε:Οχι δεν πηγα σε δικηγορο... Το πτυχιο ειναι του michigan... Γνωριζετε τι κανω... ;

Πηγαίνεις σε δικηγόρο
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του κάποιος που δεν υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις! Δηλαδή πολύ απλά αν υπηρέτησε και απολύθηκε ως απλός φαντάρος ή ναύτης! Ευχαριστώ πολύ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του κάποιος που δεν υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις! Δηλαδή πολύ απλά αν υπηρέτησε και απολύθηκε ως απλός φαντάρος ή ναύτης! Ευχαριστώ πολύ!

φυσικά και μπορείς
diamantis

Και μια ερωτηση ακομα. Εχω πιστοποιητικο στρατου τυπου α αλλα δεν γραφει πουθενα την κατηγορια ι. Σημειωτεον ημουν εφεδρος αξιωματικος.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να υποβάλλει τα χαρτιά του κάποιος που δεν υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις! Δηλαδή πολύ απλά αν υπηρέτησε και απολύθηκε ως απλός φαντάρος ή ναύτης! Ευχαριστώ πολύ!

Νικο αν δεν μπορουσε να γινει αυτο η μισοι ειδικοι φρουροι δεν θα υπηρχανΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες