Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Οι εφεδροι Ειναι λιγα Ατομα σε καθε προκυρηξη αν παρατηρησες και ποσο μαλιστα απο ειδικες δυναμεις
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
marios mp έγραψε:Οι εφεδροι Ειναι λιγα Ατομα σε καθε προκυρηξη αν παρατηρησες και ποσο μαλιστα απο ειδικες δυναμεις
Μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες φιλε, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι

Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
marios mp έγραψε:Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...
μέτρα πόσο καιρό έχει να βγει προκήρυξη και πόσες εσσό έχουνε απολυθεί που δεν μπορείς να το κάνεις
-
- Επιλοχίας
marios mp έγραψε:Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...
Ναι αλλα οσο περναει ο καιρος απολυονται και αλλες εσσο απο ειδικες δυναμεις. Και ξερεις πως τετοιες προκηρυξεις ακουγονται πολυ στα αυτια απολυομενων απο ειδικες δυναμεις, και ειναι στο στοχαστρο των περισσοτερων απο αυτους.
Ακριβως και τιποτα απο προσοντα να μην εχει καποιος απο ε. Δ επειδη τα μορια ειναι πολλα μετα την θητεια τους κοιταζουν αρκετοι πως θα τα αυξησουν για να συμμετεχουν ...Pagan Altar έγραψε:Ναι αλλα οσο περναει ο καιρος απολυονται και αλλες εσσο απο ειδικες δυναμεις. Και ξερεις πως τετοιες προκηρυξεις ακουγονται πολυ στα αυτια απολυομενων απο ειδικες δυναμεις, και ειναι στο στοχαστρο των περισσοτερων απο αυτους.marios mp έγραψε:Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Δευ Αύγ 23, 2010 2:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
marios mp έγραψε:Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο
εσύ πως το ξέρεις αυτό φίλε; Εγώ έχω 2 φίλους που ενδιαφέρονται και έχουνε 15 και 17 απολυτήριο, μην είσαι απόλυτος σε τέτοια θέματα
-
- Επιλοχίας
marios mp έγραψε:Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο
Αυτο δεν ειναι στανταρ φιλε μου. Αλλα και να μην εχουν οπως λες,500 μορια ετσι για την πλακα δεν ειναι και λιγα... Ποσο μαλλον δε αν ειναι και ΔΕΑ και παιρνει αλλα 500 απο εκει...
και εγω ειδικες παω κ εχω με 15 δεν νομιζω να ειναι κ χαμηλο... Βαλε κ 500 απο ειδικες παω κατευθειαν στα 2000marios mp έγραψε: Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο
για δεα φιλε μου ειναι λιγοι πιστεψε με, γιατι θελει ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και οχι απλοPagan Altar έγραψε:Αυτο δεν ειναι στανταρ φιλε μου. Αλλα και να μην εχουν οπως λες,500 μορια ετσι για την πλακα δεν ειναι και λιγα... Ποσο μαλλον δε αν ειναι και ΔΕΑ και παιρνει αλλα 500 απο εκει...marios mp έγραψε: Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο
Τι σειρα ησουν;
313 θα ειμαι παω ειπα οχι πηγα, νοεμβριο παρουσιαζομαι αλεξιπτωταmarios mp έγραψε:Τι σειρα ησουν;
Ποσο χρονον εισαι;
-
- Επιλοχίας
Hyper έγραψε:για δεα φιλε μου ειναι λιγοι πιστεψε με, γιατι θελει ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και οχι απλοPagan Altar έγραψε:Αυτο δεν ειναι στανταρ φιλε μου. Αλλα και να μην εχουν οπως λες,500 μορια ετσι για την πλακα δεν ειναι και λιγα... Ποσο μαλλον δε αν ειναι και ΔΕΑ και παιρνει αλλα 500 απο εκει...marios mp έγραψε: Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο
Σαφως και δεν εννοησα πως ολοι θα ειναι ΔΕΑ ειδικων δυναμεων, αλλα ενα μεσαιο κομματι θα ειναι. Και σε μια κατηγορια οπως ειναι η Β' ας πουμε που θα παρουν μολις 100 ατομα... Καταλαβαινεται τι εχει να γινει αν εχει πολλα απο αυτα τα ατομα. Η Βαση θα παει περιπατο για τα καλα... Τελοσπαντων, υπομονη και θα δουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες