Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Οι εφεδροι Ειναι λιγα Ατομα σε καθε προκυρηξη αν παρατηρησες και ποσο μαλιστα απο ειδικες δυναμεις
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

marios mp έγραψε:Οι εφεδροι Ειναι λιγα Ατομα σε καθε προκυρηξη αν παρατηρησες και ποσο μαλιστα απο ειδικες δυναμεις

Μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες φιλε, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσιΕικόνα

marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

marios mp έγραψε:Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...

μέτρα πόσο καιρό έχει να βγει προκήρυξη και πόσες εσσό έχουνε απολυθεί που δεν μπορείς να το κάνεις
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

marios mp έγραψε:Παλικαρι η λογικη αυτο λεει περιμενουν να μπουν οι τελευταιοι απο περσι που εμειναν απ εξω. Το ξερω οτι θα δουμε τα μορια του 400 και θα πραξουμε αλλα θα ανεβενε τοσο η βαση αν ειχαν ολα τα παιδια ειδικες και διπλωμα μηχανης καταλαβενεις που μπορει να μην εχουν ουτε οι μισοι...

Ναι αλλα οσο περναει ο καιρος απολυονται και αλλες εσσο απο ειδικες δυναμεις. Και ξερεις πως τετοιες προκηρυξεις ακουγονται πολυ στα αυτια απολυομενων απο ειδικες δυναμεις, και ειναι στο στοχαστρο των περισσοτερων απο αυτους.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

Pagan Altar έγραψε:
Ναι αλλα οσο περναει ο καιρος απολυονται και αλλες εσσο απο ειδικες δυναμεις. Και ξερεις πως τετοιες προκηρυξεις ακουγονται πολυ στα αυτια απολυομενων απο ειδικες δυναμεις, και ειναι στο στοχαστρο των περισσοτερων απο αυτους.

Ακριβως και τιποτα απο προσοντα να μην εχει καποιος απο ε. Δ επειδη τα μορια ειναι πολλα μετα την θητεια τους κοιταζουν αρκετοι πως θα τα αυξησουν για να συμμετεχουν ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Δευ Αύγ 23, 2010 2:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

marios mp έγραψε:Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο

εσύ πως το ξέρεις αυτό φίλε; Εγώ έχω 2 φίλους που ενδιαφέρονται και έχουνε 15 και 17 απολυτήριο, μην είσαι απόλυτος σε τέτοια θέματα
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

marios mp έγραψε:Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο

Αυτο δεν ειναι στανταρ φιλε μου. Αλλα και να μην εχουν οπως λες,500 μορια ετσι για την πλακα δεν ειναι και λιγα... Ποσο μαλλον δε αν ειναι και ΔΕΑ και παιρνει αλλα 500 απο εκει...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

marios mp έγραψε: Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο

και εγω ειδικες παω κ εχω με 15 δεν νομιζω να ειναι κ χαμηλο... Βαλε κ 500 απο ειδικες παω κατευθειαν στα 2000
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Pagan Altar έγραψε:
marios mp έγραψε: Ναι φιλε αλλα η πλειοψηφια απο ειδικες δεν εχουν μεγαλο απολυτηριο σκεψου και αυτο

Αυτο δεν ειναι στανταρ φιλε μου. Αλλα και να μην εχουν οπως λες,500 μορια ετσι για την πλακα δεν ειναι και λιγα... Ποσο μαλλον δε αν ειναι και ΔΕΑ και παιρνει αλλα 500 απο εκει...

για δεα φιλε μου ειναι λιγοι πιστεψε με, γιατι θελει ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και οχι απλο
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τι σειρα ησουν;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

marios mp έγραψε:Τι σειρα ησουν;
313 θα ειμαι παω ειπα οχι πηγα, νοεμβριο παρουσιαζομαι αλεξιπτωτα
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ποσο χρονον εισαι;
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Hyper έγραψε:
Pagan Altar έγραψε:

για δεα φιλε μου ειναι λιγοι πιστεψε με, γιατι θελει ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και οχι απλο

Σαφως και δεν εννοησα πως ολοι θα ειναι ΔΕΑ ειδικων δυναμεων, αλλα ενα μεσαιο κομματι θα ειναι. Και σε μια κατηγορια οπως ειναι η Β' ας πουμε που θα παρουν μολις 100 ατομα... Καταλαβαινεται τι εχει να γινει αν εχει πολλα απο αυτα τα ατομα. Η Βαση θα παει περιπατο για τα καλα... Τελοσπαντων, υπομονη και θα δουμε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες