Αύξηση θητείας (2010)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αύξηση θητείας (2010)
Εγώ λέω ότι θα γίνει 2μηνο.
Ίδια ισχύ έχει αυτό που λέω εγώ, με αυτό που λέγεται για το 14μηνο.
Ήδη, ο Βενιζέλος έχει μιλήσει για εθελοντικό 14μηνο.
Δηλαδή 9μηνο και απο κει και πέρα, οι 5 παραπάνω μήνες επί πληρωμή για όποιον θέλει να εξακολουθεί να βαράει σκοπέτα και να νεκρώνει τον εγκέφαλό του.
Ίδια ισχύ έχει αυτό που λέω εγώ, με αυτό που λέγεται για το 14μηνο.
Ήδη, ο Βενιζέλος έχει μιλήσει για εθελοντικό 14μηνο.
Δηλαδή 9μηνο και απο κει και πέρα, οι 5 παραπάνω μήνες επί πληρωμή για όποιον θέλει να εξακολουθεί να βαράει σκοπέτα και να νεκρώνει τον εγκέφαλό του.
Αύξηση θητείας (2010)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Παιδια ειναι αληθεια!14-15 μηνες θα παει...
Πηγη ;
Αύξηση θητείας (2010)
306-lele έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Παιδια ειναι αληθεια!14-15 μηνες θα παει...
Πηγη ;
Ραδιο Αρβύλα. Όχι του ΑΝΤ1.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 09, 2010 12:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Αύξηση θητείας (2010)
Ρε παιδια ολες αυτες οι κραυγες περι αυξησης ακουγονταν ακομα κι οταν μειωθηκε η θητεια στους 9 μηνες. Οποιος ειναι μεσα στον στρατο ακουει οτι αυξανεται κι οποιος ειναι απ'εξω οτι μειωνεται. Οι στρατο!@#$@#$ διοικητες, ταξιαρχοι κι οσοι βγαζουν λεφτα με αθεμιτους τροπους απο τον στρατο ζητουν συνεχως να αυξηθει η θητεια γιατι οσο περισσοτερους φανταρους εχουν τοσες περισσοτερες μιζες παιρνουν (απο τροφιμα προμηθεις κλπ). Δεν προκειται να αυξηθει η θητεια, αντιθετως θα κλεισουν ενα σωρο στρατοπεδα που φτιαχτηκαν για να κανουν καποιο κομματοσκυλο διοικητη και σταδιακα θα μειωθει κι αλλο, οπως καταλαβαινετε οι ραδιο-αρβυλες ξεκινουν απο τους διοικητες που θα παψουν να ειναι διοικητες. Αλλωστε μια ενδεχομενη αυξηση της θητειας θα εθετε τις σχεσεις μας με την Τουρκια σε νεο, χειροτερο επιπεδο.
Αύξηση θητείας (2010)
Εγώ θα κάνω 6 μήνες σε π. Α διότι είμαι ο μεγαλύτερος από 4 αδερφια :) Ελπίζω να μην εχει αλλαξει κατι :)
Αύξηση θητείας (2010)
Μεχρι νοεμβριο δεν θα αλλαξει τιποτα τουλαχιστον αυτο λεει η λογικη. Και ας ελπισουμε και οχι μετα δηλαδη προς αυξηση της θητειας.
Αύξηση θητείας (2010)
Πω πω ρε παιδια καθησα και διαβασα απο την αρχη το ποστ μπας και βγαλω κανενα νοημα αλλα δυστυχως τπτ. Ακομα δεν εχει βγει καποια επισημη αναφορα για αυξηση ετσι; Εμενα η αναβολη μου ληγη τον δεκεμβρη και λογικα θα με φωναξουν φλεβαρη, θελω ομως να επεκτεινω την αναβολη μου λιγο ακομη. Υπαρχει καποια ιδεα πως μπορω να το κανω; Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπορει να με βοηθησει.
Αύξηση θητείας (2010)
Εγω στην θεση σου θα μπενα οχι φεβρουαριο αλλα απο νοεμβριο κιολας! Γιατι να ρισκαρεις ενδεχομενη αυξηση; Εκτος και αν εχεις σοβαρο λογο που θες να μεινεις εξω!vasilis έγραψε:Πω πω ρε παιδια καθησα και διαβασα απο την αρχη το ποστ μπας και βγαλω κανενα νοημα αλλα δυστυχως τπτ. Ακομα δεν εχει βγει καποια επισημη αναφορα για αυξηση ετσι; Εμενα η αναβολη μου ληγη τον δεκεμβρη και λογικα θα με φωναξουν φλεβαρη, θελω ομως να επεκτεινω την αναβολη μου λιγο ακομη. Υπαρχει καποια ιδεα πως μπορω να το κανω; Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπορει να με βοηθησει.
Αύξηση θητείας (2010)
Για αυτούς που κάνουν 6 μήνες (μεγαλύτερος γιος από 4 αδέρφια) πόσο θα αυξηθεί;9μηνο ή υπάρχει περίπτωση να μείνει ως έχει.
Αύξηση θητείας (2010)
Μην κάνετε ερωτήσεις για υποθετικά σενάρια. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία για αύξηση θητείας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Αύξηση θητείας (2010)
Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Αύξηση θητείας (2010)
kerkuraios έγραψε:Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
Eγω κατι ακουσα οτι ανεβηκε στο 12μηνο... Μακαρι να ειναι οντως ετσι...
Αύξηση θητείας (2010)
Που το ακουσες φιλε μου?Deathdiver έγραψε:Eγω κατι ακουσα οτι ανεβηκε στο 12μηνο... Μακαρι να ειναι οντως ετσι...kerkuraios έγραψε:Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης