Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Booker

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Booker »

Εγω πονταρω στα 2 χρονια. Αλλος κανεις;
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από GenerX »

Εγώ λέω ότι θα γίνει 2μηνο.

Ίδια ισχύ έχει αυτό που λέω εγώ, με αυτό που λέγεται για το 14μηνο.

Ήδη, ο Βενιζέλος έχει μιλήσει για εθελοντικό 14μηνο.

Δηλαδή 9μηνο και απο κει και πέρα, οι 5 παραπάνω μήνες επί πληρωμή για όποιον θέλει να εξακολουθεί να βαράει σκοπέτα και να νεκρώνει τον εγκέφαλό του.
306-lele

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από 306-lele »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Παιδια ειναι αληθεια!14-15 μηνες θα παει...

Πηγη ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Nassos »

306-lele έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Παιδια ειναι αληθεια!14-15 μηνες θα παει...

Πηγη ;

Ραδιο Αρβύλα. Όχι του ΑΝΤ1.Εικόνα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 09, 2010 12:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cuervo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Cuervo »

Ρε παιδια ολες αυτες οι κραυγες περι αυξησης ακουγονταν ακομα κι οταν μειωθηκε η θητεια στους 9 μηνες. Οποιος ειναι μεσα στον στρατο ακουει οτι αυξανεται κι οποιος ειναι απ'εξω οτι μειωνεται. Οι στρατο!@#$@#$ διοικητες, ταξιαρχοι κι οσοι βγαζουν λεφτα με αθεμιτους τροπους απο τον στρατο ζητουν συνεχως να αυξηθει η θητεια γιατι οσο περισσοτερους φανταρους εχουν τοσες περισσοτερες μιζες παιρνουν (απο τροφιμα προμηθεις κλπ). Δεν προκειται να αυξηθει η θητεια, αντιθετως θα κλεισουν ενα σωρο στρατοπεδα που φτιαχτηκαν για να κανουν καποιο κομματοσκυλο διοικητη και σταδιακα θα μειωθει κι αλλο, οπως καταλαβαινετε οι ραδιο-αρβυλες ξεκινουν απο τους διοικητες που θα παψουν να ειναι διοικητες. Αλλωστε μια ενδεχομενη αυξηση της θητειας θα εθετε τις σχεσεις μας με την Τουρκια σε νεο, χειροτερο επιπεδο.
Kitsos

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Kitsos »

Εγώ θα κάνω 6 μήνες σε π. Α διότι είμαι ο μεγαλύτερος από 4 αδερφια :) Ελπίζω να μην εχει αλλαξει κατι :)
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Hyper »

Μεχρι νοεμβριο δεν θα αλλαξει τιποτα τουλαχιστον αυτο λεει η λογικη. Και ας ελπισουμε και οχι μετα δηλαδη προς αυξηση της θητειας.
vasilis

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από vasilis »

Πω πω ρε παιδια καθησα και διαβασα απο την αρχη το ποστ μπας και βγαλω κανενα νοημα αλλα δυστυχως τπτ. Ακομα δεν εχει βγει καποια επισημη αναφορα για αυξηση ετσι; Εμενα η αναβολη μου ληγη τον δεκεμβρη και λογικα θα με φωναξουν φλεβαρη, θελω ομως να επεκτεινω την αναβολη μου λιγο ακομη. Υπαρχει καποια ιδεα πως μπορω να το κανω; Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπορει να με βοηθησει.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Hyper »

vasilis έγραψε:Πω πω ρε παιδια καθησα και διαβασα απο την αρχη το ποστ μπας και βγαλω κανενα νοημα αλλα δυστυχως τπτ. Ακομα δεν εχει βγει καποια επισημη αναφορα για αυξηση ετσι; Εμενα η αναβολη μου ληγη τον δεκεμβρη και λογικα θα με φωναξουν φλεβαρη, θελω ομως να επεκτεινω την αναβολη μου λιγο ακομη. Υπαρχει καποια ιδεα πως μπορω να το κανω; Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπορει να με βοηθησει.
Εγω στην θεση σου θα μπενα οχι φεβρουαριο αλλα απο νοεμβριο κιολας! Γιατι να ρισκαρεις ενδεχομενη αυξηση; Εκτος και αν εχεις σοβαρο λογο που θες να μεινεις εξω!
DimVla

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από DimVla »

Για αυτούς που κάνουν 6 μήνες (μεγαλύτερος γιος από 4 αδέρφια) πόσο θα αυξηθεί;9μηνο ή υπάρχει περίπτωση να μείνει ως έχει.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

Μην κάνετε ερωτήσεις για υποθετικά σενάρια. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία για αύξηση θητείας.
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από kerkuraios »

Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Deathdiver »

kerkuraios έγραψε:Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;

Eγω κατι ακουσα οτι ανεβηκε στο 12μηνο... Μακαρι να ειναι οντως ετσι...

Λουκάς

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Λουκάς »

Χτύπα ξύλο...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Hyper »

Deathdiver έγραψε:
kerkuraios έγραψε:Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
Eγω κατι ακουσα οτι ανεβηκε στο 12μηνο... Μακαρι να ειναι οντως ετσι...

Που το ακουσες φιλε μου?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης